Janicsák Veca kiesése nagy port kavart
2010. december 15. 20:08
egyetértek veled Berni110!!
Norbinak kellet volna mennie!!(bocsii fanok)
Norbinak kellet volna mennie!!(bocsii fanok)
2010. december 15. 20:09
Peggysuevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 130089 offline |
Nicolas tehetséges, de unalmas. Olyasféle mint a Király Viktor. Ő is mit ért vele, hogy nyert?
Norbi tud showt csinálni, de énekelni nem, ez pedig egy ének verseny, szóval semmi keresnivalója a top 3-ban.
Veca őstehetség, érthetetlen, hogy kiesett.
Csaba is nagyon jó, neki is Vecának kellett volna párbajoznia a fináléban!
Norbi tud showt csinálni, de énekelni nem, ez pedig egy ének verseny, szóval semmi keresnivalója a top 3-ban.
Veca őstehetség, érthetetlen, hogy kiesett.
Csaba is nagyon jó, neki is Vecának kellett volna párbajoznia a fináléban!
2010. december 15. 20:13
nati23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 135870 offline |
nem a keresztes ildikó hibája h kiesett.. ha más esik ki a veca helyett akkor is ugyan ez lett volna.. nehogy már az legyen a baj h a nézőkre bízta... többet kellett volna szavazni és akk nem is párbajozott volna
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 15. 20:20
Idézet (cintia0023 @ 2010.12.15. 19:00)
Azért érdekli az embereket, mert ez egy televíziós műsor, amelyet egy ország néz. Másfelől talán azok szavaztak rá, akik fel vannak háborodva.
A másik az, hogy az RTL-nek csupán annyi nyeresége lehet, hogy így fokozódik az izgalom, és többen kapcsolnak a műsorra, és többen szavaznak, vagyis jön a bevétel.
A másik az, hogy az RTL-nek csupán annyi nyeresége lehet, hogy így fokozódik az izgalom, és többen kapcsolnak a műsorra, és többen szavaznak, vagyis jön a bevétel.
Csak szólok, hogy nem csak Magyarországon van elterjedve a műsor! Nálunk, Erdélyben is nagyon de nagyon sokan nézik..A pár barátnőmtől, osztálytársamtól eltérve mindenki más Vecát tartotta a befutónak, és igazán csinálhatnának egy kőlföldi szavazást is! Akkor biztosan szavaztam volna!És őszintén fél órát srtam Veca miatt! Sőt, még most sem tudtam felfogni az egésszet..
SeŁena
2010. december 15. 20:22
SeŁenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 91 Csatolások: 6 Azonosító: 125745 offline |
Idézet (Babyyka @ 2010.12.15. 20:20)
Csak szólok, hogy nem csak Magyarországon van elterjedve a műsor! Nálunk, Erdélyben is nagyon de nagyon sokan nézik..A pár barátnőmtől, osztálytársamtól eltérve mindenki más Vecát tartotta a befutónak, és igazán csinálhatnának egy kőlföldi szavazást is! Akkor biztosan szavaztam volna!És őszintén fél órát srtam Veca miatt! Sőt, még most sem tudtam felfogni az egésszet..
szegénykém biztos csinál lemezt...
2010. december 15. 20:28
Sajnálom hogy kiesett...de már ideje lenne túl tennie mindenkinek rajta magát...sajnos ő már nem lesz a döntőbe =(
2010. december 15. 20:34
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline |
én am is utálom Keresztes Banyát de ezzel hogy kiejtették a Vecát ezzel rakott még egy lapáttal az utálom kersztes ildikót projektemre
és szeretem a csabit de úgy érzem a Vecának kellett volna bennmaradnia
és szeretem a csabit de úgy érzem a Vecának kellett volna bennmaradnia
2010. december 15. 20:34
IWantToBeBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 279 Csatolások: 4 Azonosító: 135486 offline |
Szánalmas. Egyértelmű, hogy az egész egy nagy bunda.. én már azon se lepődnék meg ha minden egyes kiesés és még a zsűri értékelése is előre megbeszélt lett volna...
2010. december 15. 20:35
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline |
De ezután csak azt tom mondani hogy:le a keresztessel-HAJRÁ CSABI
2010. december 15. 20:36
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
nem hiszem, hogy megrendezett lett volna a kiesése. ez van, el kell fogani. mostmár úgysem lehet ezt az egészet visszacsinálni. Norbival szemben meg bunkóság olyanokat mondani, hogy neki kellett volna kiesnei. valakik csak szavaznak rá, amiért ő soha nem esik ki, és még csak nem is párbajozott soha.
miss_areo
2010. december 15. 20:39
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
igazából a mi hibánk hogy ki esett veca és én is nagyon sajnálom mert anya mondta hogy szavazni akarok e rá én meg azt mondtam hogy nem majd a döntőben és tessék
2010. december 15. 20:39
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
a mi hibánk!!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.