Tolvai Renáta lett az év hangja
2010. december 18. 10:58
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
nemlehet megnézni a videót,amikor elmondta?
2010. december 18. 10:59
Idézet (cukimálna @ 2010.12.18. 10:38)
Újabb igazságtalanság... Attilának kellett volna nyernie! Aki pedig nem szereti, annak nincs FÜLE és HALLÁSA!
Renikécske egyáltalán nem érdemelte meg a győzelmet! Egy: a seggr*zásával és a kurvá*kodásával persze hogy mindenki megszereti! Hát ez érthető! A zsűrinek az volt a legnagyobb hibája, hogy kiejtette Melindát! Lehet, hogy ő nem egy esti klubból jött ( ), mint renike, de legalább van hangja! Második: nincs semmi hangja! a megazsűrinek sincs hallása, erre is rájöttem...
Hibák még: Lakatos Yvette kiesése, mert a százszor jobb mint a tolvajka
X-faktor: Dorka kiesése!
Renikécske egyáltalán nem érdemelte meg a győzelmet! Egy: a seggr*zásával és a kurvá*kodásával persze hogy mindenki megszereti! Hát ez érthető! A zsűrinek az volt a legnagyobb hibája, hogy kiejtette Melindát! Lehet, hogy ő nem egy esti klubból jött ( ), mint renike, de legalább van hangja! Második: nincs semmi hangja! a megazsűrinek sincs hallása, erre is rájöttem...
Hibák még: Lakatos Yvette kiesése, mert a százszor jobb mint a tolvajka
- Végeredmény:
Utálom mindkét zsűrit
Már megint megmutatkozott az intelligencia. Kislányom akármennyire is fáj ezt most olvasnod, ki kell ábrándítsalak: NEM RENÁTA A SAJÁT KOREOGRÁFUSA. Nem ő akarta a sok "seggrázást". Így tervezte a producer. Ha ezt képtelen vagy felfogni, akkor nagyon tudlak sajnálni.
Idézet
" A zsűrinek az volt a legnagyobb hibája, hogy kiejtette Melindát!"
Na ezen jót röhögtem. Köszönöm, hogy leírtad. Melinda az egész versenyben csak ordibált. 1 magas hangot sem tudott kiénekelni, kiabálás nélkül.
És legvégül.. mi az, hogy a Mega-zsűrinek nincs hallása?! Lehet, hogy Friderikusznak abszolút semmi köze a zenéhez, de ő meg is mondta, hogy nem azért van ott, hanem hogy a színpadi (!!) produkciót értékelje. Magyarul a kinézetet. No de Pressernek, Eszenyinek és Mesternek nincs hallása? Ezt te sem gondolod komolyan. Látszik, hogy a mai Disney sztárocskákon nőttél fel, különben nem mondanál ilyet.
2010. december 18. 11:01
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline |
szerintem mindketten megérdemelték volna a fődíjat.. ja, és arra kíváncsi lennék, hogy Reni hány db szavazattal nyert.. mert ilyen szoros versenyben csak pár tíz, száz szavazat dönt.. ennek ellenére kívánok neki sok szerencsét, tény, hogy jobban eladható, mint Attila.. nekem Reni a magyar Gaga
1 felhasználónak tetszik:
Effy
2010. december 18. 11:04
cukimálna cukimálna
Újabb igazságtalanság... Attilának kellett volna nyernie! Aki pedig nem szereti, annak nincs FÜLE és HALLÁSA!
Renikécske egyáltalán nem érdemelte meg a győzelmet! Egy: a seggr*zásával és a kurvá*kodásával persze hogy mindenki megszereti! Hát ez érthető! A zsűrinek az volt a legnagyobb hibája, hogy kiejtette Melindát! Lehet, hogy ő nem egy esti klubból jött ( _nevet.gif ), mint renike, de legalább van hangja! Második: nincs semmi hangja! a megazsűrinek sincs hallása, erre is rájöttem...
Hibák még: Lakatos Yvette kiesése, mert a százszor jobb mint a tolvajka rohog.gif
Végeredmény:
Utálom mindkét zsűrit smileeee.gif
TE jól vagy?????? Egyáltalán láttál csak egyetlen megasztár adást is??!!!! Méghogy Melinda jobb mint Reni????? A hülye totyogásával??? Inkább Reni riszálja a seggét ( bár szerintem nem volt az riszálás) mint hogy melinda szerencsétlenkedjen!!! Még hogy nincs hangja Reninek??? Ezt csak te meg még néhány elvetemült gondoljátok így! Reni nagyon megérdemelte a győzelmet, sokkal jobban mint Melinda, Attila, Yvette vagy bárki más a mezőnyben! Az egyetlen dolog amiben egyetértek veled az az hogy Dorkának nem kellett volna kiesnie az x-ből, de ez már egy lefutott kör. Na mind1 Reni megnyerte a megát, és ez a lényeg!!!!
Renikécske egyáltalán nem érdemelte meg a győzelmet! Egy: a seggr*zásával és a kurvá*kodásával persze hogy mindenki megszereti! Hát ez érthető! A zsűrinek az volt a legnagyobb hibája, hogy kiejtette Melindát! Lehet, hogy ő nem egy esti klubból jött ( _nevet.gif ), mint renike, de legalább van hangja! Második: nincs semmi hangja! a megazsűrinek sincs hallása, erre is rájöttem...
Hibák még: Lakatos Yvette kiesése, mert a százszor jobb mint a tolvajka rohog.gif
Végeredmény:
Utálom mindkét zsűrit smileeee.gif
TE jól vagy?????? Egyáltalán láttál csak egyetlen megasztár adást is??!!!! Méghogy Melinda jobb mint Reni????? A hülye totyogásával??? Inkább Reni riszálja a seggét ( bár szerintem nem volt az riszálás) mint hogy melinda szerencsétlenkedjen!!! Még hogy nincs hangja Reninek??? Ezt csak te meg még néhány elvetemült gondoljátok így! Reni nagyon megérdemelte a győzelmet, sokkal jobban mint Melinda, Attila, Yvette vagy bárki más a mezőnyben! Az egyetlen dolog amiben egyetértek veled az az hogy Dorkának nem kellett volna kiesnie az x-ből, de ez már egy lefutott kör. Na mind1 Reni megnyerte a megát, és ez a lényeg!!!!
2010. december 18. 11:06
Cascadaa
Annyira örültem amikor kiderült hogy ő nyert!! Végre egy olyan nyertes aki télleg megérdemelte!! wub.gif Reni Reni Reni Reni Reni Reni wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Teljesen egyetértek veled!!!! Gratula Reni!!!!
Annyira örültem amikor kiderült hogy ő nyert!! Végre egy olyan nyertes aki télleg megérdemelte!! wub.gif Reni Reni Reni Reni Reni Reni wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Teljesen egyetértek veled!!!! Gratula Reni!!!!
2010. december 18. 11:07
Reni megérdemelte a győzelmet mert én mindig fejet hajtok a tehetség előtt,és ez bizony az. Elismerem hogy nagyon jó hangja van bár én Kökényt tehetségesebbnek gondoltam,és én őt szerettem volna győztesnek..azonban nem vagyok csalódott,mert Kökény ígyis az év férfi énekese lett,és ez is teljesítmény. Remélem rá is felfigyelt valaki és hallhatjuk még
Fanni00
2010. december 18. 11:09
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Hát ez nem semmi. Teljesen meglepődtem... Félreértés ne essék, nekem ő volt a kedvencem, de hogy meg is nyerje... Gratulálok.
Effy
2010. december 18. 11:09
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Nagyon örültem,hogy Reni nyert,neki szurkoltam...szerintem nem volt megjátszva,mert Kökény Attila nagyon meglepődött hogy nem ő nyert,ha jól láttam még nem is gratulált Reninek,és mikor megmutatták hogy neki van kevesebb szavazata nagyon elhúzta az orrát,de mind1...amúgy Attilának is jó hangja van,de Reni-t jobban szeretem...és mikor énekeltek az előző széria győzteseivel,látszott hogy le van sokkolva,és nem hiszi el ami vele történt,mert csak ott állt és bambult...szerintem megérdemelten győzött
2010. december 18. 11:10
Idézet (tina9612 @ 2010.12.18. 11:04)
Ezt csak te meg még néhány elvetemült gondoljátok így!
Köszi szépen, de én nem vagyok elvetemült. És biztos vagyok benne hogy nem csak néhányan vagyunk. Olvasgasd a hozzászólásokat és meglátod.
2010. december 18. 11:11
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Nincs bajom azzal hogy ő nyert, de nálam ő nem lett volna döntős.
Az egész műsorban tényleg a Mester Tamás adta a legjobbat, a műsorvezetőknek gratulálok miután Liptai Klaudia kijelentette hogy " tehát megvan 2005 év hangja, Tolvai Renáta" -.-" 5évvel megcsúszott, de sebaj.
Az egész műsorban tényleg a Mester Tamás adta a legjobbat, a műsorvezetőknek gratulálok miután Liptai Klaudia kijelentette hogy " tehát megvan 2005 év hangja, Tolvai Renáta" -.-" 5évvel megcsúszott, de sebaj.
2010. december 18. 11:12
ilovemyselfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 133251 offline |
jujjdejo..neki szurkoltam:P
2010. december 18. 11:12
tina9612
Teljesen nem értelek. Két hozzászólással ezelőtt még szidtad Renit,aki mellesleg teljesen megérdemelte a győzelmet,hisz mégcsak 19 éves,és fantasztikus hangja van. Kitartása az egekben van.Ha te mennél a Megasztárba,kíváncsi lennék,meddig jutnál el.
Akkor fikázd,ha te utánna tudod csinálni.
Mellesleg Reni teljesen megérdemelte a győzelmet,gratulálok neki,és sok sikert a továbbiakban.(:
Teljesen nem értelek. Két hozzászólással ezelőtt még szidtad Renit,aki mellesleg teljesen megérdemelte a győzelmet,hisz mégcsak 19 éves,és fantasztikus hangja van. Kitartása az egekben van.Ha te mennél a Megasztárba,kíváncsi lennék,meddig jutnál el.
Akkor fikázd,ha te utánna tudod csinálni.
Mellesleg Reni teljesen megérdemelte a győzelmet,gratulálok neki,és sok sikert a továbbiakban.(:
Fanni00
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.