Király L. Norbert kiesett az X-Faktorból
2010. december 19. 11:35
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
nekem eddig nagyon tetszett , kit érdekel h nincs jó hangja , itt az x faktort keresik az emberben , nem az énektudást és ő egy nagy showman sajnálom h kiesett , de remélem a Nikolas nyer
2010. december 19. 11:47
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline |
Ennek itt volt az ideje.....nagyon feltem amikor Csaba es Norbi ott allt....eloszor fel sem fogtam,hogy kimondtak a Vastag Csaba nevet:D:D.....nagyon boldog vagyok,mostmar biztos olyan nyeri meg aki megerdemli.En Csabat szeretnem,hogy nyerjen de persze Nikolasnak is orulnek.....
2010. december 19. 11:56
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
végreee!!!már nem is tudom mióta vártam erre a pillanatra még most is örömmámorban vagyok mostmár elgördült az akadááy amiért nem tudtam annyira élvezni a műsort és végre győzött az igayság és azok kerültek a döntőbe akik tényleg megérdemelték
2010. december 19. 11:58
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline |
végre már nagyon itt volt az ideje!
Csaba te vagy a legjobb neked kell nyerni!
Hajrá Csaba!
Csaba te vagy a legjobb neked kell nyerni!
Hajrá Csaba!
2010. december 19. 11:58
Végre...
Most nem azért, de már télleg ideje volt.Hangja egy nagy nulla volt, de viszont a dalai meg a táncok nagyon jók voltak.
Most nem azért, de már télleg ideje volt.Hangja egy nagy nulla volt, de viszont a dalai meg a táncok nagyon jók voltak.
2010. december 19. 12:04
Teljesen egyetértek puppymore.L!!! Csabi remek énekes és én is nagyon Csaba-párti vagyok!!! Csabit szereti a fél ország, és szavazni is fognak rá az emberek, és zyta96 nem baj ha te egy senkinek tartod Csabit, mert te sokkal senkibb vagy, és szerintem Csabi a híres, nem pedig te! Úgyhogy senkit se érdekelsz!!! HAJRÁ CSABI!!!!!
2010. december 19. 12:07
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline |
Sajnálom hogy kiesett ő volt az egyik kedvencem Csaba mellett.Így most már csak Csabának drukkolok és remélem ő fogja megnyerni, mert egy fantasztikus énekes, és emberileg is nagyon jó.
2010. december 19. 12:19
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline |
Én kifejezetten örülök,hogy kiesett,nem értem,hogy jutott el idáig,inkább a Csillag születikben kellett volna indulnia,azt meg is nyerhette volna...
Én sztem Vecának kellett volna megnyerni,de most hogy Csaba és Nikolas van bent nem tudom kinek szurkoljak... De azért remélem,hogy jó vége lesz...
Én sztem Vecának kellett volna megnyerni,de most hogy Csaba és Nikolas van bent nem tudom kinek szurkoljak... De azért remélem,hogy jó vége lesz...
2010. december 19. 12:43
Biztos hogy nem tűnik el és még hallani fogunk Norbiról. A tegnapi adásban volt a legjobb,végre rátalált a hangjára! Nagyon szeretem Norbit de ha bent maradt volna annak nem örültem volna mert nem ő a legjobb!Én Nikolasnak szurkolok Hajrá Nikolas,Norbinak meg gratulálok hogy idáig eljutott, ő is tehetséges,igazi showman!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.