Király L. Norbert kiesett az X-Faktorból
2010. december 19. 15:50
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
Végre!
Hajrá Csaba! =)
Hajrá Csaba! =)
2010. december 19. 15:53
Annyira sajnáltam, a legszínesebb egyéniség!!! A legjobb showman!!! Nagy veszteség, hogy kiesett!!! Neki kellett volna megnyernie!!! Azt mondják, nincs hangja, ez hazugság, mert van!!!
2010. december 19. 16:26
Pedig meggyőződésem volt, hogy Csaba esik ki és akkor ma sírhatott volna még egy sort Ildikó, hogy a két mentoráltja van a döntőben és hogy milyen nehéz bármit is mondani.
Szerintem Nicolas fog nyerni, mert neki jó hangja van, de csak is ezért. Egysíkú és unalmas. Csabának nincs annyira jó hangja, de valamivel felszabadultabb, mint Nicolas és ha választani kellene, akkor inkább a felszabadultabbat választanám. A hangon lehet javítani, de ha valaki egysíkú, azon nem lehet segíteni.
Tegnap Norbi jól énekelt, még is kiesett. Nem tudom, most mit gondoljak, mert én Katinak szurkoltam meg a Non-Stopnak. Kati teljesen tökéletes volt, Non stopéknak a hangjuk nem az igazi (azon is lehet javítani) de ők maguknak csinálták a zenei aláfestést is, teljesen rendben vannak.
Úgy gondoltam vagy Norbi vagy Nicolas fog minket képviselni a nemzetközi párbajban. Nicolas néha nem jól ejti ki a szavakat, de a nemzetközi párbajban úgy sem tűnne fel senkinek sem, viszont Csaba hangjával és kinézetével bekerülhetnénk a TOP10-be is talán ..
Engem már nem is érdekel mert nincs igazság a földön
Szerintem Nicolas fog nyerni, mert neki jó hangja van, de csak is ezért. Egysíkú és unalmas. Csabának nincs annyira jó hangja, de valamivel felszabadultabb, mint Nicolas és ha választani kellene, akkor inkább a felszabadultabbat választanám. A hangon lehet javítani, de ha valaki egysíkú, azon nem lehet segíteni.
Tegnap Norbi jól énekelt, még is kiesett. Nem tudom, most mit gondoljak, mert én Katinak szurkoltam meg a Non-Stopnak. Kati teljesen tökéletes volt, Non stopéknak a hangjuk nem az igazi (azon is lehet javítani) de ők maguknak csinálták a zenei aláfestést is, teljesen rendben vannak.
Úgy gondoltam vagy Norbi vagy Nicolas fog minket képviselni a nemzetközi párbajban. Nicolas néha nem jól ejti ki a szavakat, de a nemzetközi párbajban úgy sem tűnne fel senkinek sem, viszont Csaba hangjával és kinézetével bekerülhetnénk a TOP10-be is talán ..
Engem már nem is érdekel mert nincs igazság a földön
2010. december 19. 16:49
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Végre megszabadult a műsör még egy zavarő tényezőtől. Vecával együtt őt is utálom. És a hangja se túl nagy szám.
Örülök, hogy a Csabi és a Nikolas jutott a döntőbe. Csabinak szurkolok, bár annak is örülnék, ha a Nikolas nyerne, de annak kevésbé.
Örülök, hogy a Csabi és a Nikolas jutott a döntőbe. Csabinak szurkolok, bár annak is örülnék, ha a Nikolas nyerne, de annak kevésbé.
2010. december 19. 16:56
Ez az!Mostmár tényleg Nikolasnak kell nyernie,.....bár én Csabát is szeretem.
:S de azért remélem NIKOLAS nyer!!! <3
:S de azért remélem NIKOLAS nyer!!! <3
2010. december 19. 17:31
Hát én Csabát spec kirúgtam volna. Én Norbit szívesebben láttam volna a fináléban :S remélem ma Niko nyer
2010. december 19. 17:34
Ja és a többséggel egyáltalán nem értek egyet, mert szerintem Norbi igenis jól énekel...
2010. december 19. 17:37
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline |
Sztem Veca előtt kellett volna kiesnie,igaz most jól énekelt(ha ezt éneklésnek lehet nevezni)mint múlt héten.Remélem Nikolas nyeri meg!!!Hajrá Nikolas!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.