Király L. Norbert kiesett az X-Faktorból
2010. december 19. 08:40
Innentől nekem már mindegy ki nyeri meg mert Csabát és Nikolast is bírom
2010. december 19. 08:48
Én bírtam a pasast, de nem itt a helye, hanem show műsorokban! Egyébként azért azt ne mondjátok, hogy nem lehet rajta egy jót röhögni!
Mondjuk, amikor Veca kiesett és Norbi még mindig bent volt, azért az már durva. :S
Vecának és Nikolasnak kéne ott állni a döntőben, mondjuk köztük nem nagyon lehetne dönteni, olyan jók. Csabinak pedig teljesen jó a 3. hely.
Mondjuk, amikor Veca kiesett és Norbi még mindig bent volt, azért az már durva. :S
Vecának és Nikolasnak kéne ott állni a döntőben, mondjuk köztük nem nagyon lehetne dönteni, olyan jók. Csabinak pedig teljesen jó a 3. hely.
2010. december 19. 09:03
véégre. már jóval előbb kilehetett volna ejteni.
2010. december 19. 09:05
Mári Renátaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 83 Csatolások: 13 Azonosító: 137920 offline |
Akik rajonganak érte azoknak résztvétem ,biztos rossz lehet nekik, Akik meg nem szeretik az meg örülhet mint én
Legalább Takács Nikolas Bennt maradt!
Legalább Takács Nikolas Bennt maradt!
2010. december 19. 09:08
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Na, egyszer ennek is el kellett jönnie, bár ha a Nikolas esik ki, annak jobban örültem volna. Na de mindegy, Hajrá Csabi!
2010. december 19. 09:16
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2010.12.19. 07:48)
Én is sajnáltam , mert ő is egy nagyon jó ember , de tehetségben pedig úgy érzem hogy neki tökéletes a harmadik hely.
Szeretünk Norbi és természetesen HAJRÁ VASTAG CSABA
Szeretünk Norbi és természetesen HAJRÁ VASTAG CSABA
tök ugyanez a véleményem HAJRÁ CSABA!!
2010. december 19. 09:17
Hát én végülis sajnáltam.Nem szerettem,de biztos nagyon rossz lehetett
2010. december 19. 09:20
Már rég itt volt az ideje, de azért megsajnáltam.
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Idézet (Kath M. @ 2010.12.19. 09:16)
tök ugyanez a véleményem HAJRÁ CSABA!!
Nekem is ez a véleményem. HAJRÁ CSABI!
én csabinak szurkolok..de azért egy picit sajnálom hogy kiesett...
2010. december 19. 09:21
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline |
Komolyan, én nagyon meglepődtem hogy Norbi esett ki. Azt tudom hogy nagyon sok embernek nem tetszik hogy az X-Faktorban van/volt, de rengeteg ember szavazott rá a műsor előző adásaiban, szóval tényleg meglepődtem. Egyébként Norbi büszke lehet magára, eljutott a döntőig, ami azért nagy szó Nála.
Remélem Csaba nyer. Inkább Ő nyerje meg mint Nikolas. (aki unalmas, és valami miatt unszimpatikus)
Egyébként az milyen dolog már hogy a végső döntőbe két olyan énekes került be akik már számíthatnak "profinak" is? Nikolasnak ugye CD-je is megjelent(?)
Remélem Csaba nyer. Inkább Ő nyerje meg mint Nikolas. (aki unalmas, és valami miatt unszimpatikus)
Egyébként az milyen dolog már hogy a végső döntőbe két olyan énekes került be akik már számíthatnak "profinak" is? Nikolasnak ugye CD-je is megjelent(?)
1 felhasználónak tetszik:
WillowSallie
2010. december 19. 09:22
sajnálom Norbit
de ő ígyis nyert 3. lett
és még sokra viheti
am a szerkesztőnek : szépen fogalmazott
de ő ígyis nyert 3. lett
és még sokra viheti
am a szerkesztőnek : szépen fogalmazott
2010. december 19. 09:22
ajjj én annyira útálom de most nagyonrossz volt nézni h kieseik mert a tegnapi éneklése olyan szép volt sajnállak norbi pedig nem vok a rajongód!!!
2010. december 19. 09:23
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Hjajj már végre (bocsii rajongók!)
2010. december 19. 09:23
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Én azzal vitatkoznék, hogy Norbinak nincs köze a zenéhez, mert igen is van, nagyon sok! Az más dolog, hogy a mai emberek a zene szót már csak a popra használják, holott az csak egy műfaj. Nagyon sok szerencsét kívánok Norbinak a továbbiakban, sokkal szívesebben veszem meg a lemezét, mint mondjuk Csabának. Ő nagyon sokszor hamisan énekel (nem nézem az X-faktort, csak néha belenézek, és amikor még régebben Csaba énekelte a Wherever you will go-t, frászt kaptam, mert az egyik kedvenc számom, és borzalmasan elrontotta. Viszont pont tegnap megint láttam, ahogy énekli, és most meg tudom dicsérni, sokkal jobb volt mint a múltkor, de a tökéletestől még mindig nagyon messze volt.) Arról nem is beszélve, hogy Csaba tucaténekes, ha ő nyer holnap, nagyon csalódott leszek, mert a nemzetközi versenyen semmi esélye sem lesz. Nikolasnak talán, mert ő különleges, de a külföldi közönséget szerintem Norbi nagyon megnyerte volna magának.
2010. december 19. 09:25
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline |
Szegény Norbi!! Én sajnáltam! A Nicolas-nak kellett volna kiesni! :| :S :@
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.