Igazából azért hoztam létre ezt a témát, hogy elmondjátok, hogy vannak-e olyan hírességek az ismertségi körötökben, akiket ismertetek azelőtt, mielőtt "sztárok" lettek volna.
Én a Zsófit a Való Világból és Skrapits Eriket látásból ismerem.
Ismersz sztárt személyesen?
2010. december 20. 00:02
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline |
Nos én annak idején az ifjúság rockszinház tagja voltam, úgy hogy ismerek egy párat, akik akkor sztárnak számítottak. És talán ma is. Vikidál Gyula, Makrai Pál, Homonyik Sándor, Sasvári Sándor. Velük léptem is fel egy szinpadon. Na nem egyszerre csak egymás után, de ugyan abban a műsorban. Aztán Hankó Attila, Maksa Zoltán, a Fiesta együttes tagjait, Orosz Adél balett művész, Auguszt Bárió énekes. Egyszer összefutottam Selmeczi Rolanddal is. Egész jó haverok voltunk szegény Kaszás Attilával. Találkoztam Esztergályos Cecíliával is. Aztán voltam egyszer, még csöpke gyermek koromban egy Levente Péter műsoron. Gondolom a legtöbben azt sem tudjátok ki ő. És Hofi Gézával is váltottam pár szót, amikor nálunk volt fellépni. Jaj majd elfelejttem. Leslie L. Lawrens, alias Lőrinc L. László. Dedikálta is az egyik könyvét, a Suttogó árnyak öblét. Hát most hirtelen csak ennyi jutott eszembe.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 20. 00:09
én sajnos nem ismerek egyet sem,csak találkoztam velük
de a tesitanárom ismeri Máté Krisztinát
de a tesitanárom ismeri Máté Krisztinát
1 felhasználónak tetszik:
orianthi25
2010. december 25. 17:47
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Győzikéék xD mondjuk ők nem sztárok de ismert személyek
Anettkát ő is ismert személy (3-ad uncsitesóm)
a no thanx bandát xD monduk csak anno még Erikkel beszéltem
Alapi Istvánt
Anettkát ő is ismert személy (3-ad uncsitesóm)
a no thanx bandát xD monduk csak anno még Erikkel beszéltem
Alapi Istvánt
2010. december 25. 19:02
én sem ismerek személyesen sztárt, vagyis ugy, hogy beszélgettem velük meg ilyenek, de akiket nagyon nagyon szeretek, azokról mindent kiszoktam deríteni annál is többet mint amiket írnak róluk D
de sajnos nem pedig jólenne D
de sajnos nem pedig jólenne D
2010. december 25. 19:23
XD HA HAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 316 Csatolások: 506 Azonosító: 127796 offline |
én csak Shodeinde Dorkával találkoztam meg van tőle autógramm is, de Vastag Csabával is találkoztam kb. 50 cm-re állt tőlem de ő nem adott autógrammot ...
2010. december 25. 19:35
Idézet (XD HA HA @ 2010.12.25. 19:23)
én csak Shodeinde Dorkával találkoztam meg van tőle autógramm is, de Vastag Csabával is találkoztam kb. 50 cm-re állt tőlem de ő nem adott autógrammot ...
nekem Csabííval képem is van de nem akarok szemét lenni xD meg felvágni xD
de így én is csomót ismerek, hogy találkoztam velük, meg kaptam autogrammot, meg követem twitteren és a napi dolgokat tudom róluk, így énis ismerek egy csomót D. de ugy igazából, hogy mielőtt sztár lett volna ugy senkit
2011. január 02. 14:20
Hát nem tudom mennyire nevezhetem sztárnak, de a legutóbbi Playmate választáson induló Kovács Kitti Szkolasztikát ismerem látásból.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.