Megfogyatkozik a Paramore
2010. december 19. 19:40
flowerpowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 139905 offline |
Nem tuodm, hogy ti hogy vagytok vele, de én ha a paramore-ben játszanék akkor nem lépnék ki, de mingegy ők tudják...
2010. december 19. 20:18
nélkülük már nem lesz igazi a banda,de rem alapítanak egy vagányabb és királyabb bandát xD,sztem a végén felfog oszlani a banda hisz két remek zenészt veszitetek el,és a hallgato közönségük is megváltozott az airplanes óta,de ez az én véleményem
2010. december 19. 20:23
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline |
Nem tudok elképzelni másokat a helyükön és őket se tudom elképzelni máshol. Josh azokkal az isteni dalokkal amiket írt, Zac meg azzal az egyéniséggel...
Ez tényleg egy korszak vége az együttesnél, de még milyen korszak.
Idézet (xxangi20xx @ 2010.12.19. 15:05)
OMG!
Ki fog olyan jó számokat írni, mint Josh? Ő volt a legtehetségesebb a bandában! Farro tesók nélkül nem lesz olyan a Paramore, olyan lenne, mint a Mars Leto tesók nélkül. Szörnyű!
Ki fog olyan jó számokat írni, mint Josh? Ő volt a legtehetségesebb a bandában! Farro tesók nélkül nem lesz olyan a Paramore, olyan lenne, mint a Mars Leto tesók nélkül. Szörnyű!
Pontosan, nem hiszem, hogy megfogom szokni.
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 20. 00:10
drake1901visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.19. Hozzászólás: 244 Csatolások: 47 Azonosító: 79993 offline |
Hát ez nagyon rossz hír! Mindig is ettől féltem, hogy a kedvenc bandámmal történik valami. Reméljük nélkülük is sikeresek lesznek, de szerintem se lesz ugyanolyan. Hátha jobb lesz! Bízzunk benne.
2010. december 20. 09:36
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
: /
2010. december 20. 10:58
Én nagyon szeretem őket és kár lenne érte ha feloszlana a banda. Szerintem így együtt a legjobbak és nem külön külön. Hayleynek sem lehet most a legjobb, hogy tudja feloszlik a Paramore. Hayley-nek így egyedül is jó a hangja de a Pramore együttes az a legjobb együttes.
2010. december 20. 12:17
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline |
Hát szomorú vagyok. A számokat végül is Josh$Hayley írta... Remélem nem oszlanak fel és csinálnak még jó kis (pop-)rock albumokat.
2010. december 20. 15:19
ne mááár!! hát nagyon sajnálom. de legalább nem oszlik fel a banda, és biztos jók lesznek így is!! ^^ persze nem lesz ugyanaz, de hát... és remélhetőleg így boldogok lesznek, elvégre ha így nem volt teljes az életük, akkor ez volt a helyes lépés. szerintem. és én is remélem, hogy nem fognak feloszlani, mert ők a legjobbak!!! ^^
2010. december 20. 16:52
Nem értem őket, így is sikereresek voltak. Miért kell kilépniük? Én is nagyon remélem, hogy nem fognak feloszlani.
2010. december 21. 11:44
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Na mááár... Pedig olyan jók voltak
2010. december 21. 16:42
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline |
Mi az, hogy kilépnek a Paramore-ból? Alig tudom elhinni.
Ilyen felosztásban annyira más lesz a banda...megszoktam már őket, és egész szimpatikusak voltak, igaz, inkább Jeremy és Hayley felé hajlok a bandából. De tényleg nem lesz ugyanaz nélkülük.
Ilyen felosztásban annyira más lesz a banda...megszoktam már őket, és egész szimpatikusak voltak, igaz, inkább Jeremy és Hayley felé hajlok a bandából. De tényleg nem lesz ugyanaz nélkülük.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.