Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 10:59
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Nekem tetszett a Csabi is , de szerintem a Nikolasnak sokkal különlegesebb a hangja de az tény h Csabi nagyon sokat dolgozott azért h idáig eljusson , gratulálok neki
2010. december 20. 11:09
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
IGEN!
Nagyon örülök neki!
Megérdemelte!
♥Csabi♥
Nagyon örülök neki!
Megérdemelte!
♥Csabi♥
2010. december 20. 11:10
Ő a legjobb! már az utolsó percekben azt hittem, hogy a Nicolas nyeri meg de nem ennek nagyon örülök megérdemelte
2010. december 20. 11:12
Dorchyka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 128943 offline |
nagyon IMÁDOM Csabát
én azt hittem Nikolas fogja megnyeri de nem!!!!
nagyon megérdemili hiszen nagyon tehetségées énekes és nagyon jól is néz ki !(L)
én azt hittem Nikolas fogja megnyeri de nem!!!!
nagyon megérdemili hiszen nagyon tehetségées énekes és nagyon jól is néz ki !(L)
2010. december 20. 11:13
Idézet (Liafen @ 2010.12.20. 09:22)
Na, most hogy kommentelek is, én is elmondom a véleményem: nem örülök felhőtlenül, hogy Csaba nyert. Ha már Nikolasszal volta döntőben, akkor nyert volna Ő, de ebben persze benne volt az is, hogy ugye Nikolas szlovák... legalábbis a magyarok nagy része így vélekedett. Végig azt hittem, hogy Nikolas fog nyerni, aztán az eredményhirdetésnél támadt egy olyan gondolat, hogy nem.
Én még abban a pillanatban is arra gondoltam, hogy Nicolas nyer. Olvastam, hogy sok ember azért nem akarta Nicolast nyerni, mert szlovák.
2010. december 20. 11:16
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 11:13)
Én még abban a pillanatban is arra gondoltam, hogy Nicolas nyer. Olvastam, hogy sok ember azért nem akarta Nicolast nyerni, mert szlovák.
Ezt már szombat este is kifejtettem. Nikolas nem szlovák nemzetiségű. Szlovák állampolgár, de ettől ő még magyar és gondolom annak is vallja magát. Nem szeretem, hogy sokan emiatt utálják, mármint amiatt, hogy Szlovákiában született. Azért ne szeresse, mert szerinte unalmas, vagy hamis, vagy egyszerűen csak antipatikus, de azért utálni, mert határon túli? Ez már nekem kicsit sok. Én neki szurkoltam, és az én szememben nyert is, de már az utolsó percekben tudtam, hogy Csaba nyer. Nekem is volt egy megérzésem.
2010. december 20. 11:20
Hagyjátok azokat,akik azt mondják,hogy szlovák stb. Sokan nem tudják mi az a határon túli magyarság. :/ Én örültem volna,ha ő nyer
2010. december 20. 11:22
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline |
Én örülök neki, hogy ő nyerte meg, bár Nicolással sincs semmi bajom.
2010. december 20. 11:28
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
gratula neki! de en jobban orultem volna ha Nikolas nyer!
2010. december 20. 11:32
Végül is, mindegy volt, hogy ki nyeri, de attól még jobban örülök, hogy Csaba nyert, és nem Nikolas.
a fannok meg el ne felejtsék a sztárchatet!
a fannok meg el ne felejtsék a sztárchatet!
2010. december 20. 11:39
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.20. 11:16)
Ezt már szombat este is kifejtettem. Nikolas nem szlovák nemzetiségű. Szlovák állampolgár, de ettől ő még magyar és gondolom annak is vallja magát. Nem szeretem, hogy sokan emiatt utálják, mármint amiatt, hogy Szlovákiában született. Azért ne szeresse, mert szerinte unalmas, vagy hamis, vagy egyszerűen csak antipatikus, de azért utálni, mert határon túli? Ez már nekem kicsit sok. Én neki szurkoltam, és az én szememben nyert is, de már az utolsó percekben tudtam, hogy Csaba nyer. Nekem is volt egy megérzésem.
Én sem értem, hogy miért nem lehet megérteni, hogy szlovák állampolgár. De ezt írták
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.