Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 11:49
Idézet (Sourire @ 2010.12.19. 23:06)
Két év és Csaba mehet vissza popdarálóba, azt a szintet üti. Bár a Barátok Közben is megállja a helyét.
Ez a hétvége mellesleg a magyar zenei élet katasztrófája volt.. És különbenis Veca az Xfaktor Ha meg nem ő,
akkor Nikolas. De úgy tűnik a magyar média már nem bírt volna el két határon túli magyar tehetséget egy héten..
És akkor most követeljük az RTLklub-tól hogy nyilvánosságra hozzák a szavazás arányait hétről hétre. Bár a TV2 gyanúsabb.
Ekkora bundát..
Ez a hétvége mellesleg a magyar zenei élet katasztrófája volt.. És különbenis Veca az Xfaktor Ha meg nem ő,
akkor Nikolas. De úgy tűnik a magyar média már nem bírt volna el két határon túli magyar tehetséget egy héten..
És akkor most követeljük az RTLklub-tól hogy nyilvánosságra hozzák a szavazás arányait hétről hétre. Bár a TV2 gyanúsabb.
Ekkora bundát..
Teljesen egyet értek.
2010. december 20. 11:50
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 11:39)
Én sem értem, hogy miért nem lehet megérteni, hogy szlovák állampolgár. De ezt írták
Tudom, én is láttam. Dühös is voltam emiatt. Oké, én elfogult vagyok, mert tényleg nagyon szeretem Nikolast, de azt hiszem ez az igazságérzetemet még nem homályosítja el. Akkor is ugyanezt mondanám, ha mondjuk Csabáról beszélnének ilyeneket, pedig őt annyira nem is kedvelem.
2010. december 20. 11:55
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline |
megérdemelte. anyukámmal sírtunk is. mind2megérdemelte volna akármelyikük is nyeri. de csabának nagyon örültem tiszta szívből! és nem értem miért van mindenki felháborodva megédemelte!
2010. december 20. 11:56
Szégyen, nem neki kellett volna nyerni, hanem Vecának vagy Nikolasnak. Ők tényleg tehetségesek, és nem égetnék le az országot a semmi tehetségükkel. -.-'
2010. december 20. 11:57
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.20. 11:50)
Tudom, én is láttam. Dühös is voltam emiatt. Oké, én elfogult vagyok, mert tényleg nagyon szeretem Nikolast, de azt hiszem ez az igazságérzetemet még nem homályosítja el. Akkor is ugyanezt mondanám, ha mondjuk Csabáról beszélnének ilyeneket, pedig őt annyira nem is kedvelem.
Talán az tette be náluk a kaput, hogy Nicolas elrontott néhány sort? Azt hiszem Malek Miklós mondta neki, hogy figyeljen oda, még néhány héttel ezelőtt. De lehet tévedek, nem tudok a fejükkel gondolkozni
2010. december 20. 12:01
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Nem értem miért van sokaknak baja a határontúli magyarokkal. Én is az vagyok. De mindegy. Szerintem Nicolas inkább megérdemelte volna, mint ez a nyálgép, aki csak darálni tudja a pop-ot.
2010. december 20. 12:03
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 11:57)
Talán az tette be náluk a kaput, hogy Nicolas elrontott néhány sort? Azt hiszem Malek Miklós mondta neki, hogy figyeljen oda, még néhány héttel ezelőtt. De lehet tévedek, nem tudok a fejükkel gondolkozni
Nem hiszem. Egyszerűen szerintem csak nem kedvelik és ezt így fejezik ki. Én se szidom senki kedvencét, így elvárom, hogy az enyémről se olvassak olyat, hogy szlovák, nyálas műmájer és a rondább kifejezéseket ne is említsem!!! Te se szereted például, mégse mondasz rá ocsmányságokat!
2010. december 20. 12:08
Reniiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 139856 offline |
Nagyon örülök hogy ő nyert és nem az a buzi Nikolas!!!
Sokkal jobban megérdemelte mint Nikolas!!
Nikolas szar(N)(N)
Csaba király(Y)(Y)Jah és Csaba nem nyálgép!!!!!!!!!
Sokkal jobban megérdemelte mint Nikolas!!
Nikolas szar(N)(N)
Csaba király(Y)(Y)Jah és Csaba nem nyálgép!!!!!!!!!
2010. december 20. 12:12
MissDorothy007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 105808 offline |
Elég érdekes lett volna, ha a magyar x-faktort egy nem magyar nevű "alak" nyeri!! hajrá csaba.
2010. december 20. 12:15
Én nagyon örültem neki!
Jó,hogy a megasztárba is a kedvencem nyert és az x-kaktorban is.
Jó,hogy a megasztárba is a kedvencem nyert és az x-kaktorban is.
2010. december 20. 12:18
Én igazságos leszek velük
Mind2 egyformán borzalmas
Mind2 egyformán borzalmas
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.