Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 23. 23:03
szerintem Nikolas megérdemelte volna mint Csabi
2010. december 27. 16:00
TheBettynaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 141109 offline |
Jobban örültem volna, ha Nikolas nyeri meg, de ő is megérdemelte, hiszen rendkívül tehetséges.
2010. december 27. 20:12
bogi9805új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 141587 offline |
Csabi a favorit! Csak miatta nézem az X-faktort! Érdekes történet, mert egyébként az égvilágon semmi kedvem nem volt X-faktort nézni!Gondoltam, hogy ez is olyan lesz, mint a többi ilyen tehetségkutató műsor. Viszont most jön a de! Szokás szerint szombat este ülök a szobámban, a kedvenc filmemet nézem, miközben anyuék nézik a nappaliban az X-faktort. Megszomjaztam és a NAPPALIN át kimentem a konyhába. Na, vajon ki ment a tv-ben? Csabi, és éppen az It's my life-ot énekelte. Gondoltam magamban: Ki ez a srác, akinek ilyen jó hangja van és marha jól néz ki? Leültem a fotelbe és végignéztem. Azóta neki szurkoltam(természetesen). Nyomtam a szavazatokat ezerrel.
2011. január 05. 22:13
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline |
És nagyon is megérdemelt volt a győzelem neki!!Csaba egy olyan ember h a földkerekségen keresgélni kell mint tűt a szénakazalban, egyszóval nagyon nagyon jó ember!!!
2011. január 07. 20:04
Az x-Faktor elején nekem sem volt különössebb kedvencem, de ahogy néztem adásról-adásra egyre jobban kezdtem őt megszeretni. Szóval a finálén nagyon megörültem amikor kimondták h az X-Faktor nyertese Vastag Csaba Tök jó Szerintem nagyon tehetséges és megérdemelte a győzelmet! Így tovább Csabi <3
2011. január 08. 14:24
Szerintem Vecának kellett volna megnyernie az X-Faktort. Egyébként én Nikolasnak szurkoltam, de Csabi is nagyon megérdemelte a győzelmet.Elvégre ő is mindent megtett érte, és itt már "csak" a fődíjért harcoltak, mert már megmutatták magukat a világnak és felfigyeltek rájuk. Ismétlem Nikolasnak szurkoltam, de Csabi is megérdemelte. És drukkolok mindkettejüknek, hogy minél szebb karrierjük legyen.
Amúgy láttam egy-két hozzászólást, amiben azt írjátok, hogy Csaba ilyen-olyan jó ember. Nem akarok megkövezni senkit, de melyikőtök a barátja, vagy ki ismeri személyesen? Szerintem se egy gonosz, rossz ember, de nem ismerem úgy, hogy azt mondhassam:igen, hozzá hasonlót szinte lehetetlen találni. Cáfoljatok meg, ha tévedek.
Amúgy láttam egy-két hozzászólást, amiben azt írjátok, hogy Csaba ilyen-olyan jó ember. Nem akarok megkövezni senkit, de melyikőtök a barátja, vagy ki ismeri személyesen? Szerintem se egy gonosz, rossz ember, de nem ismerem úgy, hogy azt mondhassam:igen, hozzá hasonlót szinte lehetetlen találni. Cáfoljatok meg, ha tévedek.
2011. január 08. 15:53
Gleek.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 141994 offline |
Csak néha-néha néztem a műsort, de nekem a végén már igazán mindegy volt, hogy ki nyeri. Bár Csaba valamivel szimpatikusabb volt, és mikor az öccse kiesett rettentően sajnáltam. Mindenesetre gratula neki.
2011. január 10. 21:17
Nikolasnak jobban örültem volna, de ő is tehetséges. gratulálok neki!
2011. január 11. 16:06
jEE én megmontam h őőő fog győzni naon tehetséges
2011. március 28. 13:22
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline |
♥♥♥♥♥♥♥♥
2011. június 30. 17:28
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline |
Nagyon örülök, hogy Csabi nyerte meg az X-Factort, mert nagyon jól énekel, negyon jó ember és helyes pasi, de nekem a hangja és a természete a nyerő. Nikolas is nagyon jó, de számomra Csabi a nyerő. Bár azt mondjuk nem értem, hogy Nikolast miért is szlovákozzák le, amikor ő csak ott született, de amúgy magyar, ahogy én is, mert én is szlovákiai vagyok és Nikolast is szeretem. És mi az hogy azért nyert Csabi, mert jóképű? Hát igen, kell az ellentábornak valami ok, amire ráfoghatják, hogy miért nem kedvencük nyert, persze nekem is az egyik kedvencem Nikolas, de Csabi nálam a legjobb.Ieg, az biztos, hogy nagyon sármos, ez tény és való. De! Elég csak egyszer ránézni Nikolasra, és bizony ő sem csak az énekhangja miatt jutott el ide, hanem ott volt a sármja is. Úgy hogy ha valaki emiatt bundának ítéli, az gondoljon csak erre. Okés, ha valaki nem szereti Csabit, mert valakinek más a kedvence. Ez így van jól. Nem csak Csabi az, akiért a tinilányok odavannak, Nikolas is ugyanúgy a tinilányok ideálja. Csabi nagyszerű énekes, fantasztikus hangja van, ahogy Nikolasnak is, de a döntőben sokkal jobb volt Csabi.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.