Starity

Gleek. profilja

Gleek. white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. december 29.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, éneklés, anime/manga, oldalszerkesztés, képszerkesztés
  • Zenei stílusom
  • sok mindent meghallgatok, de inkább pop/rock
  • Imádom
  • zene, anime, manga, angol nyelv, édességek, plüssállatok, alvás, Glee, szünetek, animációs rajzfilmek, mesék, régi Disney mesék (Oroszlánkirály, Mulán, A kis hableány stb.), Darren Criss, Chris Colfer, Adam Lambert
  • Utálom
  • korán kelés, köménymag, kétszínű emberek
  • Twitterem
  • - nem publikus -

So why don't we go, somewhere only we know...?

Gleek.
Utoljára aktív: 2012.03.12. 17:05Státusz módosítva: 2011.06.23. 17:05

Mi újság nála?

2011.12.26. 21:09Gleek. új kedvence Misha Collins

2011.12.22. 19:07Gleek. új kedvence Jensen Ackles

2011.12.18. 17:05Gleek. és Mkb Veszprém mostantól barátok

2011.10.23. 21:09Gleek. és Reina mostantól barátok

2011.07.31. 19:07Gleek. új kedvence J. K. Rowling

Bemutatkozás


Hello, emberek! :)

Először is: ez egy hatalmas kisregény. Ha úgy érzed untatna, vagy nem szeretsz olvasni, oldalt megtalálod röviden az infókat rólam. Másodszor is: Szeretnék nektek pár dolgot írni magamról, ha már így nekivágtam (és ha már így nekivágtál, amit baromira köszönök, ugyanis az emberek 80%-át nem érdeklik ezek a bemutatkozó szövegek). :D 
Gleek
néven regisztráltam, de igazából nem ragaszkodom ehez minden áron (már annyi féle képpen becéznek, hogy az új neveket is szívesen veszem). A nevemből következtetni lehet arra, hogy imádom a Glee című sorozatot - mégha azt is állítom magamról, hogy nem vagyok egy sorozatfüggő (ez egyébként igaz, össz-vissz 3 sorozat van amit igazán szeretek: Glee, Dr. House és a LOST).
2011 szeptemberében töltöttem be 16. életévem (juhú, nemsokára már még egy évvel öregebb leszek), jelenleg -és sajnos még egy jóideig- gimnáziumba járok. Imádom a zenét, tervezgetem, hogy megtanulok gitározni is - emellett énekelgetni is szoktam. :) Hétalvó vagyok, szeretek lustálkodni, pihenni vagy gép előtt punnyadni, illetve rajzolni. :D Általában képeket és oldalt szerkesztgetek vagy éppen olvasok. A könyveken kívül imádom még az animéket, mangákat is illetve a japán kultúrát.

 

Szókimondó vagyok, csak akkor engedek magamhoz igazán közel valakit, ha már épp eléggé ismerem, de egyébként szívesen barátkozok. :) Eleinte talán visszafogottnak tűnhetek, de az igazi barátaim tudják, hogy egy igazán lökött ember vagyok. :) Imádok nevetni, viccelődni, mosolyogni, sajnos sokszor még a komoly dolgoknál sem tudom visszatartani a nevetést... Hm. és ehhez kapcsolódóan, a vígjátékokat is nagyon szeretem, sőt szinte minden filmműfajt (bár a romantikus filmek nem az én világom, de azokat is végigszenvedem ha kell). XD Kedvenc filmjeim: Harry Potter, Kapj el ha tudsz!, Pofa be! és még egy rakat vígjáték. :D
Rettentően sokat jelentenek nekem a barátaim és a családom, azaz azok, akik mindig mellettem állnak. <3 Sztárokhoz kapcsolódóan, nem sok olyan van akikért úgy igazán 'rajongok' (inkább mondjuk úgy, hogy nagyra tartom őket), de mégis kiemelném Adam Lambert-et, Chris Colfer-t és Darren Criss-t, mert őket tényleg nagyon kedvelem, baromi tehetségesek és egytől egyig csupaszív emberek. :)

 

Viszont mélyen elítélem azokat, akik nem tudják elfogadni ha valaki más, és utálkoznak rajtuk. Most komolyan... Mit számít, hogy egy ember fekete, fehér, homoszexuális, hetero vagy különöző nemzetiségű? Ez teszi színessé a világot, ráadásul ezektől függetlenül bárki lehet értékes ember!
Ja és előre leszögezném, nem érdekel, hogy szereted-e vagy nem Justin Bieber-t és hasonlókat, mert attól hogy én nem kedvelek bizonyos személyeket, Te pedig igen, ugyanúgy lehetsz jófej, szóval ez ne akadályozzon semmiben. :)

 

Néhány kedvencemről szót ejtve:

Chris Colfer:
Ő egy elképesztő személyiség, nemhiába az első számú favoritom. Imádom benne, hogy mennyire tehetséges és hogy felvállalja magát. Elképesztő a hangja, a humora és persze a kedvessége a rajongók/emberek felé. Sosem értettem azokat, akik azt mondták, hogy nem törődik a rajongóival (ezek az emberek nyilván egy koncertfelvételt vagy interjút sem láttak vele) vagy hogy nem helyes (én személy szerint imádom ahogy kinéz, és hogy mennyi változott pár év alatt). Borzasztóan büszke vagyok a sikereire és különböző jelöléseire - remélem továbbra is felfelé ível majd a karrierje.

Darren Criss:

Akárhányszor rá nézek, nem tudok nem vigyorogni. Ő a legemberibb, leglököttebb, legtörődőbb híres ember, akit valaha is láttam. Elképesztő hogy mennyire törődik a rajongóival, hogy mennyire közvetlen és kedves. Ha kell nem alszik napokig, csak hogy találkozhasson az emberekkel, mindig megáll beszélgetni velük. A koncertjein imádnivaló, nincs magával elszállva ráadásul rettenetesen tehetséges. Személy szerint én imádom a saját maga által írt dalalokat. :) Mindig viccelődik, egyszerűen nem lehet nem szeretni azt, ahogyan odavan a Disney mesedalokért vagy az ilyen apróságokért. :) Nagyon remélem, hogy egyszer élőben is láthatom majd. ;)

Adam Lambert:
Mióta megláttam az American Idol című tehetségkutatóban azóta odavagyok érte. A hangja már az első pillanatban elragadott - azt hiszem ő a legfantasztikusabb énekes akit 'ismerek'. Imádnivaló a srác, nagyon vicces és aranyos legfőképp. :) Annyira kedves a rajongóival, és a koncertjein... hát van egy hangulat, az biztos. :D Nagyon sajnálom, hogy Magyarországon még nem járt. :( Viszont ő volt az első előadó akinek megvettem a lemezét - és nálam ez aztán már jelent valamit! :)

 

Azthiszem rólam egyenlőre ennyit, ha többet szeretnétek tudni nyugodtan dobjatok egy üzenetet! :) Rettentően sokat tudok írni, és imádom a hosszú beszélgetéseket, szóval ha kedvet érzel hozzá, nyugodtan írj -akár az üzenőfalamra, akár üzenetben! Oh, és szívesen barátkozok akárkivel (természetesen jobban kedvelem azokat, akik legalább írni tudnak helyesen), de ha több közös témánk is van, annak csak örülök! :)
Ui.: Nem igazán kedvelem ezt a "barátgyűjtögetős" dolgot, (mivel úgyis csak azokat jelölöm be, akik szimpatkusak) de ha bejelölnek nagyrészt vissza szoktam igazolni. :)

Kedvenc sztárok

1 Chris Colfer
2 Darren Criss
3 Adam Lambert
4 Cory Monteith
5 Jonathan Groff
6 Mark Salling
7 Lea Michele
8 Dianna Agron
9 Kevin McHale
10 Tom Felton
11 Chord Overstreet
12 Enrique Iglesias
13 Adam Sandler
14 Naya Rivera
15 John Grimes
16 Edward Grimes
17 Amber Riley
18 Mike O'Malley
19 Daniel Radcliffe
20 Matthew Morrison
21 Jane Lynch
22 Bruno Mars
23 Heather Morris
24 Tommy Joe Ratliff
25 Johnny Depp
további kedvencek

Randomképek

piano-rose.jpg
23818.jpg

Barátok

ancsa13
ancsa13

Glambert

Mkb Veszprém
Mkb Veszprém

Mrs.Lautner.♡

Üzenőfal

Mkb Veszprém szavaztam:)) nagyon jó a profilod *.* én is imádoom a Glee-t <333 :))

2011.12.17. 12:12

Pandus Sziaaaaaa, ne haragudj, hogy ilyen későn válaszolok, de elég sűrű volt az augusztusom, és ha feljöttem akkor max. képet feltölteni, meg sose volt elég időm rendesen válaszolni, és ilyen 3-4 mondatot meg nem akartam benyögni. -.- Igen, voltam Görögországban és NAGYON JÓ VOLT! Láttunk delfineket, mert voltunk hajókiránduláson, meg minden, és úristen, iszonyú jó élmény volt! :) Aztán voltam házibuliban is (ez már sajnos nem Görögországban:DD), meg képzeld találkoztam a 30 Seconds To Marsal, barátnőmet kísértem, mert ő nagy rajongó, aztán én lettem tiszta fanatikus -.- És tervezzük, hogy megyünk a bécsi koncertjükre, holnap..pontosabban ma megyünk jegyet venni rá. :D Még sosem voltam koncerten, te már voltál? :O Hát igen, nem tudom mi van velem, kezdek a Glee-hez kicsit negatívan állni, nem tetszik amiket most csinálnak, én valamelyest megértem Chordot, hisz érted, kidobták a sorozatból, vagyis azt mondták, hogy ő nem olyan fontos, nem lesz állandó szereplő, majd miután a rajongók...

2011.08.21. 03:03

ancsa13 Szerintem már a készítők sem tudják mit csináljanak, ezért minden lehetőséget elmondanak a nyilvánosság előtt, és várják a reakciókat, amire nagyon pozitív azt valósítsák meg. Igen nagy részét hallottam, de én inkább egyikben sem hiszek, majd amikor lesz a 4. évad kiderül hogy döntöttek. A Skinsnek én is az 1. generációját szerettem a legjobban, és második sem olyan rossz, viszont a harmadik eléggé semleges, de azért megnéztem. Az amerikai verzió a legrosszabb, még viccnek sem jó, halál gáz az egész. Sok szerencsét a sulikhoz, nem lesz egyszerű azt biztos, de tudom hogy sikerülni fog :) Am minek készülsz? Hol szeretnél továbbtanulni? A forma 1 pedig olyan jó sport én annyira imádom, és jövőre biztos összegyűjtöm rá a pénzt, látnom kell Hamiltont, már annyira szeretném, hogy az már fáj, főleg most hogy második lett az időmérőn :D

2011.07.31. 11:11

Szia!Nagyon tetszett amit írtál!Szavaztam!:D

2011.07.29. 14:02

amy92 sziaa! ^^ közben én is keresgéltem pár képet a forgatásról, Chris tök aranyos rajtuk *.* már egyre jobban várom a filmet :P igen, sajnos tényleg csak 2012 körül jelenik meg, imdb-n is elvileg azt írták :( jujj, a könyvéről még én is olvasgattam régebben, arra én is nagyon kíváncsi lennék, szívesen elolvasnám *.* csak attól félek, hogy egyáltalán nem fordítják le vagy csak sokára :/ angolul meg azért elég húzós lehet elolvasni :D de azért reménykedem abban, hogy mivel elég sok a glee magyar rajongóinak a száma is, talán lefordítják nekünk :)) igen, kb fél éve lehetett vége az 5. évadnak és majd most jön a skins 6. évada. furcsa, hogy amilyen gyorsan ledaráltam az első évadokat, az 5.-et már vagy 1-2 hete elkezdtem és még csak 3 részt láttam belőle, vhogy elvesztette a régi varázsát :/ igen, most kezdik a HIMYM 7. évadát ősztől. :)) bár ha úgy nézzük egy átlagos sorinak három évadával egyenlő, mert ugye csak 20 perc körüliek az epizódok. :) pont a szülinapodon? :D akkor pont jól...

2011.07.27. 18:06