Macaroth,
én neki IS drukkoltam, nekem mind1 volt, hogy melyik nyer, mert mindkettőt imádom és szavaztam rájuk.. 16 vagyok és nem érzem magamat annak a tinilánynak, mint amit te beállítottál!
Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 19. 23:59
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
2010. december 20. 00:00
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Akárki akármit mond Csabi akkor is megérdemelten győzött. Nagyon reméltem, hogy megnyeri, de meglepett az eredmény, mert szinte biztos voltam benne, hogy Nikolast többen szeretik. Még most is alig hiszem el, hogy Csabinak több év próbálkozás után sikerült és végre elérte az álmát. Az egész ország megismerte és elismeri a tehetségét. Régóta küzdött ezért, de végre elérte a célját. Nagyon boldog vagyok, mert ő érdemelte meg leginkább a győzelmet. Nikolas is jó, ahogy a többség jó volt, de Csabi az igazi X-Faktor. Évek óta vártam én is, hogy mikor kerül előtérbe Csabi tehetsége és most sikerült neki. Talán ő az, aki a legtöbbet küzdött azért, hogy idáig eljuthasson. Minden megvan benne, ami kell. Tökéletes hang, hihetetlen show, csodálatos emberi érzések, amiket át tud adni és még jól is néz ki. Legtöbben az utolsó pont miatt egyszerűen nem veszik észre milyen fantasztikus tehetség. Leragadnak ott, hogy egy helyes pasi és biztos azért nyert. Akik így gondolják csak egyszer hallgassák meg valamelyik dalát úgy, hogy közben nem nézik a tv-t és ha nem érinti meg őket Csabi hangja akkor nincs szívük. Nem értem miért kell ennyire nagy ügyet csinálni abból, hogy jól néz ki. Egy jó pasi már nem is lehet tehetséges énekes? Nevetsége... Csabi igenis tehetséges és megérdemelten győzött.
2010. december 20. 00:04
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
én az elején azt mondtam, h bárki nyerhet csak ő ne. Ennél megjátszóbb embert még nem láttam, tele mű érzelmekkel. Rohadtul gusztustalan ahogy folyton a kamerát nézte és szugerálta a kis tini lányokat, miért nem a közönségnek énekelt?
Eljátszotta mindig az "én vagyok a szegény kis ártatlan fiú akire szavaznotok kell mert különben sírni fogok"
5 évig nem állt szóba a testvérével most meg úgy megsiratta mintha akkora szeretetet érezne iránta....az is a kislányoknak szólt, h milyen érzékeny pasi ő.....
Nem szoktam soha senkire ilyeneket írni, de tőle tényleg szabályosan hánynom kell....és elég érdekes, h ezt sokan nem látják.....csak azt, h "milyen szexi"
Eljátszotta mindig az "én vagyok a szegény kis ártatlan fiú akire szavaznotok kell mert különben sírni fogok"
5 évig nem állt szóba a testvérével most meg úgy megsiratta mintha akkora szeretetet érezne iránta....az is a kislányoknak szólt, h milyen érzékeny pasi ő.....
Nem szoktam soha senkire ilyeneket írni, de tőle tényleg szabályosan hánynom kell....és elég érdekes, h ezt sokan nem látják.....csak azt, h "milyen szexi"
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 20. 00:06
Idézet (sewenteen @ 2010.12.20. 00:04)
5 évig nem állt szóba a testvérével most meg úgy megsiratta mintha akkora szeretetet érezne iránta..az is a kislányoknak szólt, h milyen érzékeny pasi ő..
Ezt nem is tudtam
2010. december 20. 00:06
...már nem is merek semmit mondani. mindenki győzött. és kész. megérdemelte. és nem azért győzött mert a "tinilányok" beszavazták, mert mint olvasom nagyon sokan utálják. és ha ennyire nem akarták volna hogy nyerjen, hát nem nyert volna.
2010. december 20. 00:09
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.12.19. 23:59)
Macaroth,
én neki IS drukkoltam, nekem mind1 volt, hogy melyik nyer, mert mindkettőt imádom és szavaztam rájuk.. 16 vagyok és nem érzem magamat annak a tinilánynak, mint amit te beállítottál!
nem sértésnek szántam csak azért ez érdekes...mellesleg a Vastag Csaba-fan tinilányokra értettem a kort és a reakciót
2010. december 20. 00:10
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Macaroth,
ja, én nem is sértésnek értelmeztem, csak írtam, hogy nem minden tinilány olyan!
ja, én nem is sértésnek értelmeztem, csak írtam, hogy nem minden tinilány olyan!
2010. december 20. 00:13
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
Idézet (sewenteen @ 2010.12.20. 00:04)
én az elején azt mondtam, h bárki nyerhet csak ő ne. Ennél megjátszóbb embert még nem láttam, tele mű érzelmekkel. Rohadtul gusztustalan ahogy folyton a kamerát nézte és szugerálta a kis tini lányokat, miért nem a közönségnek énekelt?
5 évig nem állt szóba a testvérével most meg úgy megsiratta mintha akkora szeretetet érezne iránta..az is a kislányoknak szólt, h milyen érzékeny pasi ő..
Nem szoktam soha senkire ilyeneket írni, de tőle tényleg szabályosan hánynom kell..és elég érdekes, h ezt sokan nem látják..csak azt, h "milyen szexi"
Nem szoktam soha senkire ilyeneket írni, de tőle tényleg szabályosan hánynom kell..és elég érdekes, h ezt sokan nem látják..csak azt, h "milyen szexi"
ez még semmi...ő ugyebár csak elhozta öccsét a meghallgatásra és ő nem is akart énekelni csak szurkolni az tesónak...ennyi erővel amikor ellene párbajozott akkor miért nem hagyta őt továbbmenni?
2010. december 20. 00:14
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Rap4ever8 teljesen egyetértek veled. Annyit még hozzáfűznék, hogy teljesen mindegy lett volna már, hogy melyiket kiáltják ki győztesnek, mert így is úgyis mindkettő nyert. Most az hogy megkapta az egyik ezt a címet sokat nem módosít szerintem. Imádom mindkettőjüket, nagyon tehetséges mind a kettő. Nicolasnak csodálatos a hangja és fantasztikus előadó, akárcsak Csaba. És hogy félreértés ne essék, elmúltam 16, bőven 21 is, és mégis képes voltam Csabára szavazni...
2010. december 20. 00:15
egyet értek Tomforever!
2010. december 20. 00:18
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Macaroth @ 2010.12.20. 00:13)
ez még semmi...ő ugyebár csak elhozta öccsét a meghallgatásra és ő nem is akart énekelni csak szurkolni az tesónak...ennyi erővel amikor ellene párbajozott akkor miért nem hagyta őt továbbmenni?
Mert gondolom azért ez nem így megy.. oké, hogy testvéri szeretet.. de mivel az RTL az Isten az X-Faktorosok felett, ami ugye szerződéssel és egyéb ügyvédi flancos dolgokkal jár.. így nem tehette meg, hogy félre álljon. Vagyis gondolom megtehette volna, ha fizet xy jogcímen. Plusz ez egy verseny, még ha nem is az általam vélt legjobb győzött. De a testvér párbaj megtörtént, és hát.. szeretet ide vagy oda.. de h..lye lett volna félre állni, mikor 3:1 arányban a zsűri neki szavazott bizalmat.
2010. december 20. 00:19
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
16 elmúltam és felvállalom, hogy szavaztam egyet Csabira
Amúgy azt hiszem Rúzsa Magdi esetében volt, hogy megnyerte a Megasztárt és egy interjúban megkérdezték tőle, hogy ha énekversenyre kerülne, kit képviselne: Magyarországot vagy Szerbiát? Nos, utóbbit választotta...
ez és CSAK IS EZ az egyetlen oka annak, amiért nem tartom jó ötletnek, hogy külföldi magyarok jelentkezzenek a hazai tehetségkutatókba. Tolvai Reniről is kiderült, hogy Romániában már hatalmas sztár...
Persze ettől még Nikolasra ez nem feltétlenül igaz, szerénynek látszik és biztos vagyok benne, hogy a Magdinak feltett kérdésre előbbit válaszolta volna.. vagyis remélem
Amúgy azt hiszem Rúzsa Magdi esetében volt, hogy megnyerte a Megasztárt és egy interjúban megkérdezték tőle, hogy ha énekversenyre kerülne, kit képviselne: Magyarországot vagy Szerbiát? Nos, utóbbit választotta...
ez és CSAK IS EZ az egyetlen oka annak, amiért nem tartom jó ötletnek, hogy külföldi magyarok jelentkezzenek a hazai tehetségkutatókba. Tolvai Reniről is kiderült, hogy Romániában már hatalmas sztár...
Persze ettől még Nikolasra ez nem feltétlenül igaz, szerénynek látszik és biztos vagyok benne, hogy a Magdinak feltett kérdésre előbbit válaszolta volna.. vagyis remélem
2010. december 20. 00:20
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 00:19)
Én amúgy még mindig sajnálom, hogy nem Wolf Kati nyert. Neki drukkoltam.
Én Vecának is örültem volna...
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2010. december 20. 00:21
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2759 Csatolások: 5169 Azonosító: 22484 offline |
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.20. 00:00)
Tökéletes hang, hihetetlen show
Ezzel sajnos nem értek egyet Nekem pont az éneklésével volt a legnagyobb bajom. Ahhoz képest, hogy ennyit küzdött, igencsak képzetlennek tűnik a hangja, sokszor hamis, sokszor túlerőlteti az éneket. Az öccsének sokkal szebb a hangszíne, de sajnos ő is sokszor hamis, és az előadásmódja az alvajárással egyenlő. Igazából nem tudom, hogy kinek kellett volna nyernie, de a magam részéről nem látok benne X-faktort. Tucathang, tucatelőadásmód. De ha a népnek ez kell, nekem mindegy
2010. december 20. 00:27
Idézet (duracell @ 2010.12.20. 00:19)
ez és CSAK IS EZ az egyetlen oka annak, amiért nem tartom jó ötletnek, hogy külföldi magyarok jelentkezzenek a hazai tehetségkutatókba.
Mások viszont úgy gondolják, hogy Nikolas menjen vissza oda, ahonnan jött. Egy nemzetközi párbajban ha magyarul énekelt volna, úgy sem értette volna senki hogy mit énekel, és nem tűnt volna fel nekik, ha megint elront egy két sort. De most már nincs ilyen probléma. Múltkor egyébként azt olvastam valahol, hogy azért ilyen nagy benne a bizonyíthatnék, mert egy tehetségkutatóból már elküldték egyszer és akkor megfogadta, hogy világsztár lesz. A haragból és indulatból kialakult ötletek soha nem jók
2010. december 20. 00:28
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline |
2 rossz közül a legjobb nyert:)
Vecának kellet volna nyernie. de még mindig szimpatikusabb mint a mesterkélt szlovák Nikolas.
magyar tehetségkutatón miért nem magyar nyer?
Vecának kellet volna nyernie. de még mindig szimpatikusabb mint a mesterkélt szlovák Nikolas.
magyar tehetségkutatón miért nem magyar nyer?
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.