Melyik a kedvenc évszakod/hónapod?
2011. augusztus 28. 13:36
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem mind a 4 évszaknak meg van a varázsa
.
2011. augusztus 29. 15:11
|
|
Long Fartvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 152383 offline
|
NYÁÁÁÁÁRRR!!
El is sorolhatom mért, mert nem kis előnye van a többi évszakhoz képest *-* legalább is az én szememben
1.Nincs suli, nyári szünet
2.Ha a meleget nézzük, először is én személy szerint azt sokkal jobban bírom mint a hideget
3.Ha viszont másik szemszögből nézzük, a meleg még mindig jobb mert nem kaphatsz el egy csomó olyan betegséget mint amit télen, Pl.: tüdőgyulladás. és más emberektől sem kaphatsz el annyi betegséget mivel ők sem tudnak, hogyan,mitől megfázni ilyesmi :/ pl.: torokgyulladás.
4. Nyáron él minden
mind az ember, mind a természet
5. Több a gyümölcs, a boltokba nem csak külföldről hozzák őket, és ha az embernek van saját kertje, földje sokkal több termés jőő a házhoz XD
6. Személy szerint nekem ha nem is ennek örülök a legjobban még mindig jobb a fák virágait, a fákon lógó pl.: cseresznyét (amiért úgy is felmászok leszedni XD) és a repdeső madarakat, lepkéket látni, és a legfontosabb, a tűző napot látni, mint azt nézni, hogy pl.: a fákról hullik le a levél, a fű összefagy, minden halott, a virágok szarrá vannak hervadva és soha nem látom a napot... :S
7. Jah, és utálom a hatalmas kabátokban járó embereket látni az utcán, és magam is utálom, hogy be kell öltöznöm, mint a nem tudom micsoda, mert különben szarrá fagyom XD ennek hátrányai még:
- Az, hogy egy csomó időbe telik, mire felveszi az ember, ( ez nem előnyös ha: pl: siet valahova)
- Sok-sok pénzbe kerülnek azok a cuccok amik arra szolgálnak, hogy ne fázz. Csak egy meleg kabát többe kerül, mint 5 nyári ujjatlan póló és arról még nem is beszéltem, hogy hozzá adva a többi dolgot, pl: sál, kesztyű, stb. dolgokkal együtt mennyibe kerülnek...
-Ilyenkor kerülnek elő azok az emberek, akik nem kis pénzbe kerülő, ártatlan állatok szőrméjét hordják magukon...
-Arról nem is beszélve, hogy a éli ruhanemük előállításához sokkal több energia kell mint a nyárihoz.
8. Na és a fűtés megoldása világszerte... :S
9. Nyáron sportolhatok kint is, mivel inkább viszek magammal vizet és izzadom szarrá magam a melegben, minthogy kapkodjam befelé a hideg levegőt és a végén kórház legyen belőle...
Love Summer Forever
1.Nincs suli, nyári szünet
2.Ha a meleget nézzük, először is én személy szerint azt sokkal jobban bírom mint a hideget
3.Ha viszont másik szemszögből nézzük, a meleg még mindig jobb mert nem kaphatsz el egy csomó olyan betegséget mint amit télen, Pl.: tüdőgyulladás. és más emberektől sem kaphatsz el annyi betegséget mivel ők sem tudnak, hogyan,mitől megfázni ilyesmi :/ pl.: torokgyulladás.
4. Nyáron él minden
5. Több a gyümölcs, a boltokba nem csak külföldről hozzák őket, és ha az embernek van saját kertje, földje sokkal több termés jőő a házhoz XD
6. Személy szerint nekem ha nem is ennek örülök a legjobban még mindig jobb a fák virágait, a fákon lógó pl.: cseresznyét (amiért úgy is felmászok leszedni XD) és a repdeső madarakat, lepkéket látni, és a legfontosabb, a tűző napot látni, mint azt nézni, hogy pl.: a fákról hullik le a levél, a fű összefagy, minden halott, a virágok szarrá vannak hervadva és soha nem látom a napot... :S
7. Jah, és utálom a hatalmas kabátokban járó embereket látni az utcán, és magam is utálom, hogy be kell öltöznöm, mint a nem tudom micsoda, mert különben szarrá fagyom XD ennek hátrányai még:
- Az, hogy egy csomó időbe telik, mire felveszi az ember, ( ez nem előnyös ha: pl: siet valahova)
- Sok-sok pénzbe kerülnek azok a cuccok amik arra szolgálnak, hogy ne fázz. Csak egy meleg kabát többe kerül, mint 5 nyári ujjatlan póló és arról még nem is beszéltem, hogy hozzá adva a többi dolgot, pl: sál, kesztyű, stb. dolgokkal együtt mennyibe kerülnek...
-Ilyenkor kerülnek elő azok az emberek, akik nem kis pénzbe kerülő, ártatlan állatok szőrméjét hordják magukon...
-Arról nem is beszélve, hogy a éli ruhanemük előállításához sokkal több energia kell mint a nyárihoz.
8. Na és a fűtés megoldása világszerte... :S
9. Nyáron sportolhatok kint is, mivel inkább viszek magammal vizet és izzadom szarrá magam a melegben, minthogy kapkodjam befelé a hideg levegőt és a végén kórház legyen belőle...
Love Summer Forever
1 felhasználónak tetszik:
Erika120
2011. augusztus 29. 16:58
Mind a négy..
tavasz-nagyon szép
nyár-szünet
ősz-hangulatos
tél-ünnepek
De ha választani kell, nyár.
tavasz-nagyon szép
nyár-szünet
ősz-hangulatos
tél-ünnepek
De ha választani kell, nyár.
2011. október 30. 19:15
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Szintén a Július és a December.
1 felhasználónak tetszik:
KathPierce.
2011. október 30. 19:15
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Május! ( mivel akkor születtem )
2011. október 30. 19:21
december
Karácsony..
a kedvenc ünnepen
és a november mert imádom a kellemes hideget
és a november mert imádom a kellemes hideget
2011. október 30. 19:21
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Július és a november
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?