David Beckhamet lovaggá ütik
2010. december 24. 14:13
Lovaggá ütik? Mi ez középkor? XD am egészségére....
2010. december 24. 14:41
Lovaggá? Beckhamet? Miért? Jó focista, de nem a legkiemelkedőbb, válogatott szinten nem alkotott maradandót, elég csak a 2004-es EB-n mutatott vérciki szereplésére gondolni. Jótékonykodik? Van miből, megteheti, más is rendszeresen adakozik, mint pl. Ronnie O'Sullivan snookerjátékos, Michael Owen vagy épp Jenson Button, akkor tessék az ő nevük elé is odabiggyeszteni a 'sir' jelzőt. Bulvárhős celeb? Fűvel-fával csalja az asszonykáját...Bezzeg John Terrytől ilyenért elvették a csapatkapitányi karszalagot..
Az LA Galaxyben több a fizetése, mint a csapat többi tagjának együttvéve, azt sem értem mire föl, ja tudom, a nevet meg kell fizetni és a képével ellátott kegytárgyakat viszik a tinilányok mint a cukrot.
Bele sem akarok gondolni, hogy illusztris társaságba kerülhet, melynek tagjai közt szerepel Sir Bobby Charlton, Sir Patrick Stewart vagy Dame Helen Mirren
Az LA Galaxyben több a fizetése, mint a csapat többi tagjának együttvéve, azt sem értem mire föl, ja tudom, a nevet meg kell fizetni és a képével ellátott kegytárgyakat viszik a tinilányok mint a cukrot.
Bele sem akarok gondolni, hogy illusztris társaságba kerülhet, melynek tagjai közt szerepel Sir Bobby Charlton, Sir Patrick Stewart vagy Dame Helen Mirren
2010. december 24. 17:01
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
De utálom ezt a Davidet!
2010. december 25. 16:51
Idézet (Regica @ 2010.12.25. 15:58)
Ez valami focista nem??
Azt mondják. De azt is hallom, hogy nem tud focizni. Én nem értek hozzá, mindig csak a búlvársajtóban hallok róla és ott sem arról olvasok/hallok, hogy milyen remek focista lenne
Kapcsolódó sztárok
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Hosszú idő után párként jelent meg a vörös szőnyegen Zendaya és Tom Holland
Hosszú idő után párként jelent meg a vörös szőnyegen Zendaya és Tom Holland
Négy éve nem léptek együtt a vörös szőnyegre.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
Nézd meg, mi lesz a folytatásban!

0 felhasználónak tetszik: