A 84 éves Playboy-alapító vajon elvette már a 60 évvel fiatalabb, éppen 24 éves barátnőjét? Bár megerősíteni még senki sem tudta, a legutóbbi Twitter-üzeneteikből nagyon úgy tűnik...
A teljes cikkhez kattints ide!
Eljegyezte barátnőjét Hugh Hefner?
2010. december 25. 09:58
|
|
cintia11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 262 Csatolások: 57 Azonosító: 133217 offline
|
Hugh Hefner
undorito mien emberek vannak jó hogy nem családalapitásrol nem beszélnek azért 60 év külömbség za azért nem lenne sok???????-de csak kérdezem és mert ezek egy perverz álatok hogy mit csinálnak!!!!!!azért mind a ketöjük hülyék de inkáb azért Hugh Hefner egy perverz álat mig Crystal Harris inkáb hülye hogy ilyenbe szerelmes azért nem hiszem ell igazad van azért neked is Alexis96 meg neked is tinkerbell789 mert tényleg hülyék mg durva is meg minden na sziasztok
undorito mien emberek vannak jó hogy nem családalapitásrol nem beszélnek azért 60 év külömbség za azért nem lenne sok???????-de csak kérdezem és mert ezek egy perverz álatok hogy mit csinálnak!!!!!!azért mind a ketöjük hülyék de inkáb azért Hugh Hefner egy perverz álat mig Crystal Harris inkáb hülye hogy ilyenbe szerelmes azért nem hiszem ell igazad van azért neked is Alexis96 meg neked is tinkerbell789 mert tényleg hülyék mg durva is meg minden na sziasztok
2010. december 25. 10:03
Ezt a hisztit minden egyes "barátnőjénél" eljátszák. UNCSI!
2010. december 25. 10:27
|
Regica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1469 Csatolások: 0 Azonosító: 126437 offline
|
Hát nekem mindegy,úgyis elválnak 5-év múlva.Nem tom miért kell mindig olyan barátnője van aki 50-vagy 60 évvel fiatalabb.Ez perverz.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 25. 11:05
ezek a lányok csak azért vannak bent a villában,mert pénz,pénz,pénz
60 év van közöttük,nem értem,hogy akik bemennnek,hogy lehetnek ennyire naivak -.-
én 24 évesen nem úgy képzelném el az életemetm,hogy egy 84 éves bácsika mellett fekszem,és se gyerekem,semmi...
de,ha nekik ez jó,akkor hajrá
amúgy meg,nem kell egy gyűrűbl egyből a házasságra gondolni,előbb bizonyítsák be.
60 év van közöttük,nem értem,hogy akik bemennnek,hogy lehetnek ennyire naivak -.-
én 24 évesen nem úgy képzelném el az életemetm,hogy egy 84 éves bácsika mellett fekszem,és se gyerekem,semmi...
de,ha nekik ez jó,akkor hajrá
amúgy meg,nem kell egy gyűrűbl egyből a házasságra gondolni,előbb bizonyítsák be.
2010. december 25. 11:30
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ez undorító -.-
a csaj tuti nem szereti Hefnert...
a csaj tuti nem szereti Hefnert...
Kapcsolódó sztárok
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.