OFFTopic VII.
2011. január 14. 20:35
Anyaa hova tetted a ruhámat? /- ott van a szekráényedben/-de itt nincs/-de ott van, oda tettem. /- gyere nézd meg, itt nincs. /- de ha ott lesz, akkora pofont kapsz, hogy a fal adja a másikat./-jó, gyere nézd meg. / na hol a ruha?/ -jaaa jól van na
nem láttam
D
1 felhasználónak tetszik:
Dargo9
2011. január 14. 20:38
Idézet (Dargo9 @ 2011.01.14. 20:34)
Megjöttem a kínzásból.
Miért,hol jártál?
2011. január 14. 20:42
Idézet (Pattii @ 2011.01.14. 20:37)
Karina itt hagyott.
de én még ittvagyok tezsvír
2011. január 14. 20:42
Idézet (Dargo9 @ 2011.01.14. 20:40)
Edzés, van egy új amerikai muki edzőnk aki egy szadista állat 
Jaa,így már értem
2011. január 14. 20:44
Wáá dejó
A középkori Angliában az emberek nem szexelhettek, csak a király jóváhagyásával (kivétel a királyi család). Mikor egy család gyereket akart, a királyhoz kellett fordulniuk kérelemért, aki küldött nekik egy táblát, amit az ajtóra kellett kitűzniük, amikor házas életet éltek. A táblán ez állt: Fornication Under Consent of the King. ( F. U. C. K. ), azaz paráználkodás a király engedélyével. Innen ered a mai “fuck” angol szó.
A középkori Angliában az emberek nem szexelhettek, csak a király jóváhagyásával (kivétel a királyi család). Mikor egy család gyereket akart, a királyhoz kellett fordulniuk kérelemért, aki küldött nekik egy táblát, amit az ajtóra kellett kitűzniük, amikor házas életet éltek. A táblán ez állt: Fornication Under Consent of the King. ( F. U. C. K. ), azaz paráználkodás a király engedélyével. Innen ered a mai “fuck” angol szó.
2011. január 14. 20:45
|
|
Pattii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 4097 Csatolások: 36 Azonosító: 123676 offline
|
Idézet (itsmeflora @ 2011.01.14. 20:42)
de én még ittvagyok tezsvír 
Még az a szerencse.
itsmeflora
2011. január 14. 20:45
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Idézet (Rileah @ 2011.01.14. 20:44)
Wáá dejó
LOLOL
itsmeflora
2011. január 14. 20:52
Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác: - Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor még kicsi vagy te ehhez. Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja: - Nagypapa, kaphatnék én is egy sört? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor kicsi vagy te még ehhez. A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és enni kezd. Az öreg odafordul hozzá: - Kaphatok én is a sütikből? Mire a kis srác: - Eléri a farkad a segged? A papa önelégülten: - Bizony, hogy eléri! - Na, akkor b@szd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.
2011. január 14. 20:54
|
|
Pattii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 4097 Csatolások: 36 Azonosító: 123676 offline
|
Idézet (Rileah @ 2011.01.14. 20:52)
Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác: - Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor még kicsi vagy te ehhez. Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja: - Nagypapa, kaphatnék én is egy sört? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor kicsi vagy te még ehhez. A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és enni kezd. Az öreg odafordul hozzá: - Kaphatok én is a sütikből? Mire a kis srác: - Eléri a farkad a segged? A papa önelégülten: - Bizony, hogy eléri! - Na, akkor b@szd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.

2011. január 14. 20:56
Amikor az általános iskola 8. osztályába jártam beceneveket adtunk egymásnak, úgy, h vezeték- és keresztneveink első két-két hangzóját egymás után illesztettük. Így lett pl. Erdélyi Zsuzsából Erzsu, Bognár Józsefből Bojó. A ...gimnáziumban befuccsolt ez a módszer, mert ott olyan osztálytársakkal találkoztam, mint pl. Gerendás Cilike, Katona Kinga,vagy Pilisi Csaba.
Apropó, kinek mi így a neve?
Nekem Tóvi
Szerk: Avagy Rileah Beckett - Ribe
Nekem Tóvi
Szerk: Avagy Rileah Beckett - Ribe
Pattii
2011. január 14. 20:58
|
|
Pattii |
|
Idézet (Rileah @ 2011.01.14. 20:56)
Amikor az általános iskola 8. osztályába jártam beceneveket adtunk egymásnak, úgy, h vezeték- és keresztneveink első két-két hangzóját egymás után illesztettük. Így lett pl. Erdélyi Zsuzsából Erzsu, Bognár Józsefből Bojó. A ...gimnáziumban befuccsolt ez a módszer, mert ott olyan osztálytársakkal találkoztam, mint pl. Gerendás Cilike, Katona Kinga,vagy Pilisi Csaba.
Nekem Tóvi

Nekem Tóvi
Mopa.
2011. január 14. 20:59
Én: Tóvi
Patti: Mopa
Angel: Suva
Dani: Ordá
Candies: Debe
Cinti: Vici
Zsüdi: Juju
Effy: Vátí
Gerti: Kage
Karina: Vaka
Zsofeeh: Csuzsó
Mystar: Tókr
Becca: Váesz
Sourire: Maan
Boszika: Buvi
Bibicsibi: Csani
Lolla: Pávi
Picilány: Sócha
Twilightgirl: Jufa
Mano: Ollá
Flóra: Fefl
Cassiecica: Kual
Patti: Mopa
Angel: Suva
Dani: Ordá
Candies: Debe
Cinti: Vici
Zsüdi: Juju
Effy: Vátí
Gerti: Kage
Karina: Vaka
Zsofeeh: Csuzsó
Mystar: Tókr
Becca: Váesz
Sourire: Maan
Boszika: Buvi
Bibicsibi: Csani
Lolla: Pávi
Picilány: Sócha
Twilightgirl: Jufa
Mano: Ollá
Flóra: Fefl
Cassiecica: Kual
Pattii
2011. január 14. 21:01
Idézet (Pattii @ 2011.01.14. 21:00)
Ki jön kamozni? 
Húnapra van megbeszélve nem?
2011. január 14. 21:05
Idézet (Pattii @ 2011.01.14. 21:02)
Miért, meg van beszélve? 
Asszem... Mert ma lett volna, de Becca nem ér rá, úgyhogy holnap lesz... Meg ma itthon alszik a tesóm is
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.