OFFTopic VII.
2010. december 26. 20:11
Látom, rosszkor jöttem, mindenki megy Candies feliratát nézni
2010. december 26. 20:13
Idézet (zoeygirl @ 2010.12.26. 20:11)
Én vagyok a hibás
2010. december 26. 20:13
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
2010. december 26. 20:15
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Idézet (zoeygirl @ 2010.12.26. 20:11)
Én nem megyek
2010. december 26. 20:16
Idézet (twilightgirl0910 @ 2010.12.26. 20:15)
Én nem megyek 
Fancsipancsikám
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2010. december 26. 20:23
Bazz, már hurkát töltenek.
2010. december 26. 20:25
Idézet (nOmiee @ 2010.12.26. 20:23)
Bazz, már hurkát töltenek. 
2010. december 26. 20:34
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
A kis Zsófika nem túl jeles tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap éppen hittanórán ülnek, amikor a tanár feltesz neki egy kérdést:
- Na, Zsófia, meg tudod mondani, ki teremtette a világot?
Zsófika gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
- Úristen! - ugrik fel Zsófika.
- Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
- És hogyan hívják a Megváltót, Isten fiát?
Pistike ismét beledöfi a tűt Zsófikába.
- Jézus! - ugrik fel ismét a lány.
- Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
- Ha még egyszer belém döföd azt a micsodát, letépem a tökeidet! - kiáltja a kislány.
Zsófika gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
- Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
- Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
- Ha még egyszer belém döföd azt a micsodát, letépem a tökeidet! - kiáltja a kislány.
2010. december 26. 20:36
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (twilightgirl0910 @ 2010.12.26. 20:34)
A kis Zsófika nem túl jeles tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap éppen hittanórán ülnek, amikor a tanár feltesz neki egy kérdést:

twilightgirl0910
2010. december 26. 20:44
Én is vissza jöttem mert reklám van
2010. december 26. 20:47
|
|
|
Aztaa. ezt már nem bírom...
Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá:
- Ez a személyhívóm volt – mondja – Nekem egy mikrochip van
A bőröm alá ültetve.
Néhány perccel később telefoncsengést hallanak.
A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:
- Ez az én mobil telefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben.
A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit.
Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá.
- Na, mi van?!
- Kaptam egy faxot…
Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá:
- Ez a személyhívóm volt – mondja – Nekem egy mikrochip van
A bőröm alá ültetve.
Néhány perccel később telefoncsengést hallanak.
A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:
- Ez az én mobil telefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben.
A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit.
Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá.
- Na, mi van?!
- Kaptam egy faxot…
2010. december 26. 20:47
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (Pattii @ 2010.12.26. 20:40)
Újra itt vagyok.
Lehet örülni.
Velük voltál, ugye?
Pattii
2010. december 26. 20:48
A Reszkessetek betörőket miért kell minden karácsonykor leadni? Már nagyon unom, a reklámját is
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.