Életveszélyesen megfenyegették Ewan McGregort legújabb filmje forgatásán, ám a színész nem tett feljelentést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megfenyegették Ewan McGregort
2010. december 29. 14:32
2010. december 29. 14:36
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
jézusom! Ez azért egy kicsit sok!
2010. december 29. 15:04
Érdekes, én úgy olvastam egy külföldi újság weblapján, hogy akkor kapták el az illetőt, amikor a levelet írta így az Ewanhez sem ért el. Gondolom a Blikk megint nem jól fordított, semmi bajom a cikk írójával, sem a cikkel, csak gondolom a Blikkesek nem tudnak fordítani
Miért nem jelentette fel? Ewan nem olyan ember. Ewan okos ahhoz, hogy tudja, egy ilyen lépéssel nem megoldható a helyzet. Szerintem nem akar nagy feneket keríteni a dolognak, nem akármilyen világsztár ő, nem akar a címlapokra kerülni, pletykákat még inkább nem akar. Szerintem.
Miért nem jelentette fel? Ewan nem olyan ember. Ewan okos ahhoz, hogy tudja, egy ilyen lépéssel nem megoldható a helyzet. Szerintem nem akar nagy feneket keríteni a dolognak, nem akármilyen világsztár ő, nem akar a címlapokra kerülni, pletykákat még inkább nem akar. Szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. december 29. 15:26
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
durva a levél írója biztos szokott verseket írni
2010. december 29. 15:29
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline |
nem is értem, hogy egyáltalán miért pont őt fenyegették meg így :/ szerintem nem tartozik azok közé az emberek/sztárok közé, akikre ennyire meg lehetne haragudni.
azért örülök, hogy nem lett belőle komolyabb dolog
janet7
2010. december 29. 15:37
Idézet (petruss. @ 2010.12.29. 15:29)
nem is értem, hogy egyáltalán miért pont őt fenyegették meg így :/ szerintem nem tartozik azok közé az emberek/sztárok közé, akikre ennyire meg lehetne haragudni.
Minden nagy sztárnak vannak rosszakarói. Ewan egy azon sztárok közül, aki semmi rosszat sem tett, mégis haragszanak rá.
Ha engem kérdeztek egy őrült férfi volt, akinek a nője biztosan szerelmes Ewanbe. Vagy csak szimplán bolond.
janet7
2010. december 29. 17:44
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.12.29. 15:37)
Minden nagy sztárnak vannak rosszakarói. Ewan egy azon sztárok közül, aki semmi rosszat sem tett, mégis haragszanak rá.
Ha engem kérdeztek egy őrült férfi volt, akinek a nője biztosan szerelmes Ewanbe. Vagy csak szimplán bolond.
Balgaság azt hinni, hogy 'Ők' semmi rosszat nem tesznek soha és mindenki más meg őrült aki rosszat szól vagy tesz rájuk nézve.
Nekem ebből a 2 sorból semmi nem derült ki, mi van ha csak verset írt? Azt sem tudom honnan vették, hogy ezek a sorok a színésznek szólnak és nem egy másik stábtagnak vagy akárki másnak. Azért mert a forgatáson vagy a közelében történt? És akkor mivan. Több száz meg ezer ember dolgozik egy ilyen filmen ...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.