Cher Lloyd mégis inkább Jay-Z-t választotta, legalábbis a jelenlegi információk szerint.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cher Lloyd Jay-Z-vel kötött szerződést
2011. január 02. 18:18
2011. január 02. 18:44
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
annyira uncsi már hogy ez megy 1hónapja hogy "ezzel szerződik.. á nem mégsem mégis ezzel szerződik, ja nem mégis ezt meg azt választotta" -.- de amúgy jó cikk
2011. január 02. 19:02
Szerintem egyszerű a dolog: ha nem akartok több ilyen cikket olvasni, a cím elolvasása után ne kattints rá. Jobb lenne neked is, nekem is.
Hidd el, én ugyanezt teszem, ha látok pl.: Egy DzsásztinÁs cikket.
2011. január 02. 19:15
hátén még nagyon nem hallottam énekelni de ha tényleg annyira jól énekel mint ahogy mondják(amit nagyon kétlek a mai zeneiparban) akkor nagy jővő áll előtte.
Cynthia:
sajna vannak olyanok akik csak azért írnak ilyeneket hogy gyarapítsák a fórumos hozzászólásaikat.mindig lesznek ilyenek az elején én is ilyen voltam de aztán már haladok(remélem).ez az egyik a másik meg az,mindig lesznek ilyenek de én csak azt tudom neked ajánlani ha idegesít,akkor ne írj több cikket és megvan oldva a probléma.
Cynthia:
sajna vannak olyanok akik csak azért írnak ilyeneket hogy gyarapítsák a fórumos hozzászólásaikat.mindig lesznek ilyenek az elején én is ilyen voltam de aztán már haladok(remélem).ez az egyik a másik meg az,mindig lesznek ilyenek de én csak azt tudom neked ajánlani ha idegesít,akkor ne írj több cikket és megvan oldva a probléma.
2011. január 02. 19:55
ki is pontosan ez a Cher Lloyd? Ja és előre leszögezem, h aki nem bírja elmagyarázni, csak iylenekt tud írni, h "úúúristen ezt nem tudood?", az inkább ne is válaszoljon!
2011. január 02. 20:07
Idézet (Lolita007 @ 2011.01.02. 19:55)
ki is pontosan ez a Cher Lloyd? Ja és előre leszögezem, h aki nem bírja elmagyarázni, csak iylenekt tud írni, h "úúúristen ezt nem tudood?", az inkább ne is válaszoljon!
Ő az angol X-faktorban volt.
Idézet
Az X Faktorban 14 évesen is meghallgatták, ám akkor a mentorok nem juttatták tovább, mivel elég fiatal volt, és a hangja is elég éretlen volt. Korábban nyári táborokban is fellépett, s Cher elmondása szerint a műsorára a vélemények elég megosztóak voltak.
2010-ben az X Faktor meghallgatásán Keri Hilson-tól a Turn My Swag On-t adta elő, majd a táborban a Viva La Vida rapesített – Cher által átvariált változatát hallhattuk tőle. A mentorok házában a Cooler Than Me-vel rukkolt elő, ám torokgyulladása miatt nem tudta befejezni a dalt. Kapott egy második esélyt is, ám akkor sem sikerült neki. Mindezeket leszámítva Cheryl Cole beválasztotta a döntőbe jutott lányos szekcióba, azaz a saját mentoráltjai közé.
by adatlapja. 2010-ben az X Faktor meghallgatásán Keri Hilson-tól a Turn My Swag On-t adta elő, majd a táborban a Viva La Vida rapesített – Cher által átvariált változatát hallhattuk tőle. A mentorok házában a Cooler Than Me-vel rukkolt elő, ám torokgyulladása miatt nem tudta befejezni a dalt. Kapott egy második esélyt is, ám akkor sem sikerült neki. Mindezeket leszámítva Cheryl Cole beválasztotta a döntőbe jutott lányos szekcióba, azaz a saját mentoráltjai közé.
2011. január 02. 20:11
amúgy azóta énis elolvastam 
de azért köszi a kárpótlást!
2011. január 02. 20:50
Idézet (Lolita007 @ 2011.01.02. 20:11)
amúgy azóta énis elolvastam
nincs mit.nem szeretek rosszbalenni olyan emberekkel akiket még nem ismerek annyira,csak egy-két hozzászólásból.
2011. január 02. 23:51
|
|
anniechelonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 1 Azonosító: 140041 offline
|
Szerintem meg mindegy, hogy kinél szerződik le, így is úgyis siker
2011. január 03. 11:54
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Hát, szerintem tök mindegy, hogy Cher kivel köt szerződést, mert a fantasztikus hangja és az egyéni stílusa révén úgyis sikeres lesz előbb-utóbb. Inkább előbb. Bírom a csajt.
2011. január 03. 11:57
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Idézet (Linnéa @ 2011.01.02. 19:02)
Szerintem egyszerű a dolog: ha nem akartok több ilyen cikket olvasni, a cím elolvasása után ne kattints rá. Jobb lenne neked is, nekem is.
Hidd el, én ugyanezt teszem, ha látok pl.: Egy DzsásztinÁs cikket.
Én minden Justinos cikket elolvasok, ne hogy véletlenül lemaradjak olyan hatalmas információról, minthogy Justinka nekiment egy üvegajtónak, vagy nem gépezhet éjfél után.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: