Az X-Faktorban a Legjobb Női Énekes címet kiérdemlő Veca hatalmas népszerűségre tett szert, rengeteg szeretetet kap; most ő szeretne köszönetet mondani: közönségtalálkozót szervez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Janicsák Veca rajongói találkozóra készül
2011. január 05. 21:24
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Szerintem aranyos tőle Az első X-et is megrendeltem a bookline-on, jó hogy neki is kiadtak ilyet. Lehet megyek majd a találkozóra is... És amikor a fókusban mutatták a rajongói oldalát, az én bejegyzésemet lehetett látni!
2011. január 05. 21:25
Nagyon szimpatikus lány, szép tőle, hogy törődik a rajongóival.
2011. január 05. 21:39
nagyn szép lány !!!! <3 <3 neki kellett volna megnyernie az X-faktort// (L)(L)
2011. január 05. 22:52
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
aranyos, tehetséges és nagyon szép <3 végre egy normális magyar sztár. köszönjük X-Faktor!
2011. január 05. 23:24
én nem igazán szeretem vecát.nekem már nagyon idegesítő volt maga az egész csaj meg a hangja is.az adás folyamán kezdett Kozsóra hasonlítani.csakúgy áradt belőle a szeretet...
2011. január 06. 01:10
LULUPeas ott a pont. Irritáló, idegesítő, mű. Pfuuj... Persze, a Summerek fülébe súgta, hogy szereti őket, és Nórinak kellett arrébb tolnia, hogy felfogja, most nem ő van a középpontba. hangja van, vitathatatlan,d e emberként el nem tudom viselni. GYŰLÖLÖM
2011. január 06. 08:11
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Sugarcake @ 2011.01.06. 01:10)
LULUPeas ott a pont. Irritáló, idegesítő, mű. Pfuuj... Persze, a Summerek fülébe súgta, hogy szereti őket, és Nórinak kellett arrébb tolnia, hogy felfogja, most nem ő van a középpontba. hangja van, vitathatatlan,d e emberként el nem tudom viselni. GYŰLÖLÖM
Hű, de nagyon ismeri itt valaki... Akkor pattogj, ha személyesen is ismered, amit nagyon kétlek. Maximum antipatikus lehet számodra, de olyat kijelenteni, mint amit nagybetűkkel kiírtál, erős túlzás, és a saját butaságodat reklámozod vele. Úgyhogy csak "gratulálni" tudok.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. január 06. 08:14
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Aranyos lány nagyon ez a Veca. És amit Nikolasszal kapcsolatban mondott... Tök egyértelmű szerintem. Örülnék neki, ha az lenne, ami, mert mindketten nagyon helyesek, együtt meg főleg. De ez már nem a rajongókra tartozik...
A közönségtalálkozóra nem megyek, ennek több oka is van, de ettől függetlenül kedvelem Vecát és azt is, amit és ahogyan csinál.
A közönségtalálkozóra nem megyek, ennek több oka is van, de ettől függetlenül kedvelem Vecát és azt is, amit és ahogyan csinál.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. január 06. 11:39
adam135135új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 135396 offline |
Nah még több celeb...KÖSZII x faktor, meg Megasztár! Ha még nem lenne elég belőlük!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.