Britney új dala elsőnként Magyarországon?
2011. január 06. 15:46
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Egy kérdés:
Miértr pont mo.?
Miértr pont mo.?
2011. január 06. 15:51
Idézet (Regica @ 2011.01.06. 15:49)
Azt nem értem,hogy miért veszekednek az előttem írók GaGa-ról egy Britney ciknél! Na de mind1
Én el sem olvastam. Úgy nagyon az előző hozzászólásokat.XD Nem azért, imádom Gagát, a szívem csücske, de Gaga még akkor csak tini volt, amikor Britney befutott. Brit sok rossz fát tett a tűzre életében, sokat playbackkel, de melyik sztár nem? Nagyon, de nagyon sokan azt teszik nem mellesleg... emiatt lehetne más sztárokat is fikázni.
2011. január 06. 15:58
Mndjuk Britney ki nem álhatom, úgyhogy mind1! Fejre is álhat mind1!
2011. január 06. 16:23
Idézet
Az biztos, hogy már most milliók várják a szerzeményt.
az biztos hogy én nem vagyok benne azokba a milliókba. szerintem a hangja 0 már bocsesz...legalábbis én nem szeretem
2011. január 06. 16:36
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline |
Nem értem miért az énekesnő kategóriában sztár.Örökre leirta magát előttem a playbackel!Szánalmas.És
bionic_fame
Nem mindenki playback-el.
Amúgy mindegy, csak elmondtam a véleményemet, biztos van tehetsége valamihez... csak én nem látom/hallom, hogy mihez. Inkább a menedzsmentjének van tehetsége, azthiszem.
Teljesen egyetértek XD
bionic_fame
Nem mindenki playback-el.
Amúgy mindegy, csak elmondtam a véleményemet, biztos van tehetsége valamihez... csak én nem látom/hallom, hogy mihez. Inkább a menedzsmentjének van tehetsége, azthiszem.
Teljesen egyetértek XD
2011. január 06. 16:40
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
Nembíroom...
2011. január 06. 16:42
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Engem nem érdekel a véleményetek... nem nagy kedvencem Britney de az én szememben akkor is egy nagy tehetség... és már várom a dalt bár nem hiszem, hogy ide érkezik meg elöször de ha igen az csúcs.
2011. január 06. 16:51
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
Egy elkezdi, a többi meg folytatja... gratulálok. Ennyit tudtok... Nincs önálló véleményetek sem. Meg a hatalmas szakmai tudásotokkal nagyon értetek is hozzá. Szerintem amíg nincs róla papírotok, nem kéne itt az észt osztani tizenX évesen, mert elég szánalmas. Főleg telefloodolni.
Egyébként már nagyon várom, köszi a cikket
Egyébként már nagyon várom, köszi a cikket
2011. január 06. 16:53
Coco Selly,mindig megmondod a tutit!
Teljesen egyetértek veled.-A cikk jó,és remélem, tényleg álunk lesz először a klip.
Teljesen egyetértek veled.-A cikk jó,és remélem, tényleg álunk lesz először a klip.
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2011. január 06. 16:56
bionic_fameúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 135722 offline |
@Coco Selly
Nekem és mindenki másnak jogom és lehetőségem van itt elmondani a véleményemet épp úgy mint neked! Azért mert különbözik a meglátásunk nem hiszem h szánalmas lennék. Mellesleg eszem ágában sincs igazságot szolgáltatni.
Nekem és mindenki másnak jogom és lehetőségem van itt elmondani a véleményemet épp úgy mint neked! Azért mert különbözik a meglátásunk nem hiszem h szánalmas lennék. Mellesleg eszem ágában sincs igazságot szolgáltatni.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.