Britney új dala elsőnként Magyarországon?
2011. január 06. 15:46
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Egy kérdés:
Miértr pont mo.?
Miértr pont mo.?
2011. január 06. 15:51
Idézet (Regica @ 2011.01.06. 15:49)
Azt nem értem,hogy miért veszekednek az előttem írók GaGa-ról egy Britney ciknél! Na de mind1 
Én el sem olvastam. Úgy nagyon az előző hozzászólásokat.XD Nem azért, imádom Gagát, a szívem csücske, de Gaga még akkor csak tini volt, amikor Britney befutott. Brit sok rossz fát tett a tűzre életében, sokat playbackkel, de melyik sztár nem? Nagyon, de nagyon sokan azt teszik nem mellesleg... emiatt lehetne más sztárokat is fikázni.
2011. január 06. 15:58
Mndjuk Britney ki nem álhatom, úgyhogy mind1! Fejre is álhat mind1!
2011. január 06. 16:23
Idézet
Az biztos, hogy már most milliók várják a szerzeményt.
az biztos hogy én nem vagyok benne azokba a milliókba.
2011. január 06. 16:36
|
|
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline
|
Nem értem miért az énekesnő kategóriában sztár.Örökre leirta magát előttem a playbackel!Szánalmas.És
bionic_fame
Nem mindenki playback-el.
Amúgy mindegy, csak elmondtam a véleményemet, biztos van tehetsége valamihez... csak én nem látom/hallom, hogy mihez. Inkább a menedzsmentjének van tehetsége, azthiszem.
Teljesen egyetértek XD
bionic_fame
Nem mindenki playback-el.
Amúgy mindegy, csak elmondtam a véleményemet, biztos van tehetsége valamihez... csak én nem látom/hallom, hogy mihez. Inkább a menedzsmentjének van tehetsége, azthiszem.
Teljesen egyetértek XD
2011. január 06. 16:40
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nembíroom...
2011. január 06. 16:42
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Engem nem érdekel a véleményetek... nem nagy kedvencem Britney de az én szememben akkor is egy nagy tehetség... és már várom a dalt bár nem hiszem, hogy ide érkezik meg elöször de ha igen az csúcs.
2011. január 06. 16:51
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Egy elkezdi, a többi meg folytatja... gratulálok. Ennyit tudtok... Nincs önálló véleményetek sem.
Meg a hatalmas szakmai tudásotokkal nagyon értetek is hozzá.
Szerintem amíg nincs róla papírotok, nem kéne itt az észt osztani tizenX évesen, mert elég szánalmas. Főleg telefloodolni.
Egyébként már nagyon várom, köszi a cikket
Egyébként már nagyon várom, köszi a cikket
2011. január 06. 16:53
Coco Selly,mindig megmondod a tutit! 
Teljesen egyetértek veled.-A cikk jó,és remélem, tényleg álunk lesz először a klip.
Teljesen egyetértek veled.-A cikk jó,és remélem, tényleg álunk lesz először a klip.
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2011. január 06. 16:56
|
|
bionic_fameúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 135722 offline
|
@Coco Selly
Nekem és mindenki másnak jogom és lehetőségem van itt elmondani a véleményemet épp úgy mint neked! Azért mert különbözik a meglátásunk nem hiszem h szánalmas lennék. Mellesleg eszem ágában sincs igazságot szolgáltatni.
Nekem és mindenki másnak jogom és lehetőségem van itt elmondani a véleményemet épp úgy mint neked! Azért mert különbözik a meglátásunk nem hiszem h szánalmas lennék. Mellesleg eszem ágában sincs igazságot szolgáltatni.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.