Eltűnt képek törölve - Lindsay019
Romance & Cigarettes / Románc és cigaretta (2005)
2011. január 06. 19:00
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Nick-et, a New York-i munkást a napi sok óra vérrel-verejtékkel végzett munka után az unalmas kertvárosi élet és egyhangú házassága várja. Feleségével, a határozott, de gyengéd Kittyvel három lánygyermeket neveltek fel. Egyik nap Nick találkozik a dögös Tulával és a kivénhedt lúzer annak rendje-módja szerint bele is szeret. Kapcsolatuk több mint szex, de kevesebb mint szerelem. Románc, ami tart, ameddig tart. Míg Nick felesége rá nem jön a dologra. Akkor ugyanis a férfinek döntenie kell, melyiküket válassza. A szíve azt diktálja, hogy találjon vissza a családjához, amíg nem késő.
2011. január 10. 23:38
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Jó kis film, én csak Kate miatt néztem meg. Tetszett a karaktere, a kedvenc jelenetem az volt, amikor égett a ház és ott táncol, cigizett a másik meg amikor a víz alá süllyedt a Kate. DVD-n is megvan, bár anyám néha kiakadt, hogy "milyen csúnyán beszélnek benne", de engem nem nagyon zavar!
Igaz, mindenkinek meg kell egyszer néznie!!
Igaz, mindenkinek meg kell egyszer néznie!!
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. szeptember 30. 21:00
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Még nem láttam, de nézős, már csak Mandy, és természetesen Kate miatt is.
Dave.
Dave.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2016. december 30. 21:12
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Sajnos az eddigi képek eltűntek, ezért töröltem őket, de akinek esetleg volna még a filmhez, sok szeretettel várom!
Nekem sajnos csak ezek voltak meg a gépemen lementve.
Nekem sajnos csak ezek voltak meg a gépemen lementve.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.