Justin Bieber bizony soha nem mondja, hogy soha, és ez közelgő filmjéből is kiderül, ami „Never Say Never” néven fog megjelenni az amerikai mozikban Valentin napon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bieber: „A film választ ad a pletykákra”
2011. január 07. 21:49
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
2011. január 07. 21:56
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline |
Én már várom a filmjét,és nem csak azért mert rajongója vagyok.Valószínű megnézném akkor is ha az "ellen táborba"lennék.Érdekes lehet végig nézni azt ahogy váratlanul teljesül az álmod,és utána több millióan kíváncsiak rád
2011. január 07. 21:58
Pirate Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 140343 offline |
Én valamikor szerettem.. de most valahogy. Már nem.....
2011. január 07. 22:00
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Életrajzi könyv? Mennyi lesz? 3 oldal a borítóval együtt?
Mennyi szakítás lesz amikor a kiscsajok valentin napon elődják a csávójuknak, hogy az vigye el őket a bieber filmre
- Vigyen a halál, menj akivel akarsz, végeztem veled
Mennyi szakítás lesz amikor a kiscsajok valentin napon elődják a csávójuknak, hogy az vigye el őket a bieber filmre
2011. január 07. 22:02
egyetértek Cannibal3-mal, más évekig gürizik h elérjen valamit, ennek meg már életrajzi könyve meg filmje is van -.-"
2011. január 07. 22:03
Hát Én szemályszerint már nem nagyon szeretem mert már a csapból is Ő folyik...de hát ez van,sikeres lett,nem tehet róla...:-/
De Én azért gratulálok neki a filmhez és a könyvhöz is!=)
De Én azért gratulálok neki a filmhez és a könyvhöz is!=)
2011. január 07. 22:08
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.01.07. 22:00)
Életrajzi könyv? Mennyi lesz? 3 oldal a borítóval együtt?
Hat en megszakadok a rohogestol
kivancsi vagyok mit alkottak majd netrol megnezem penzt nemkoltok az 100%
2011. január 07. 22:11
szemereyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 128168 offline |
Jajj hát az biztosjó lesz... De egypként Selenával tuti hogy járnak mert googleen naon durva képeket láttam amikor a hajón vannak...Úgyhogy kössz nekem nem kell megmagyaráznia !
2011. január 07. 22:17
Életrajzi könyv? Film? Legközelebb mit kap, életműdíjat?
2011. január 07. 22:17
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
_ToTo_ kegyetlen vagy
De komolyra fordítva a szót, teljesen feleslegesnek tartom, hogy azért hogy a sok kis tini lecukizza a "képernyőt" kidob ennyi pénzt egy ember egy ilyen "filmre" ha annak lehet nevezni.A címe se nagyon kapcsolódik a történethez...És tudom hogy megint jönnek a rajongói támadások, hogy igen, tinik a rajngói, de akkor is vannak , sötöbö, de azért a felnőtt emberek csak jobban értenek az ilyen dolgokhoz és nem külső alapján ítélnek valamit mint a tinik! Na de hogy a cikkről is beszéljünk, marketingtudása a srácnak és a film rendezőjének egyenlő a nullával...
De komolyra fordítva a szót, teljesen feleslegesnek tartom, hogy azért hogy a sok kis tini lecukizza a "képernyőt" kidob ennyi pénzt egy ember egy ilyen "filmre" ha annak lehet nevezni.A címe se nagyon kapcsolódik a történethez...És tudom hogy megint jönnek a rajongói támadások, hogy igen, tinik a rajngói, de akkor is vannak , sötöbö, de azért a felnőtt emberek csak jobban értenek az ilyen dolgokhoz és nem külső alapján ítélnek valamit mint a tinik! Na de hogy a cikkről is beszéljünk, marketingtudása a srácnak és a film rendezőjének egyenlő a nullával...
2011. január 07. 22:41
Amanda6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 135821 offline |
én még 1 héttel ezelött nagyon szerettem de nem rajongásig de most már szinte utálom amióta selenával jár....hogy lehet ijen.?! egy 18 éves lánnyal..ráadásul még a csaj azt is mondta hogy ojan mintha az öccse lenne akkor ezek szerint össze jönne az öccsével.? ez már azért botrányos legalább gondolkozott volna mielött egy egész világ elött nyilatkozott volna. (sajátvélemény) de szerintem ez így van ja és le is tökfejezte.XD na mind1....annyira nem izgat legyenek boldogok az a lényeg nekik..xd
2011. január 07. 22:54
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline |
engem hidegen hagy ez a kölök. nem hiszem el, hogy több lenne 14-nél.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.