Dumcsitopik érettebbeknek (15+)
2011. június 24. 16:46
Én lépek, hali
2011. június 24. 16:46
Idézet (Karina197 @ 2011.06.24. 16:41)
Szia, szólíthatsz persze, mert ez a nevem.
Táncolsz? Szuper. Én is úgy szeretnék táncolni. Csak már elég késő elkezdeni. Azt mondják, hogy jó mozgásom van, de az biztos nem elég.
Igen már lassan 10 éve.Imádom csinálni,mert úgy érzem,hogy a teremben egyedül vagyok és mindig jól érzem magam.Mondjuk nem szeretek dicsekedni,de a Budapest 21. kerület év táncosa voltam.
Idézet (agii7 @ 2011.06.24. 16:46)
Én lépek, hali 
Szióka!
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2011. június 24. 16:52
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (SelenaGirl @ 2011.06.24. 16:46)
Igen már lassan 10 éve.Imádom csinálni,mert úgy érzem,hogy a teremben egyedül vagyok és mindig jól érzem magam.Mondjuk nem szeretek dicsekedni,de a Budapest 21. kerület év táncosa voltam.
Szióka!
Pedig most alig láttalak volna írni amióta itt vagyok!
Szióka!
Ügyes vagy, gratulálok.
Idézet (DisneyFans @ 2011.06.24. 16:41)
Sziasztok!Egy kis időre "elmentem",mert profilt csináltam.Új profil
Szia!Semmi különös,és veled?
SelenaGirl Gratulálok
Szia agii7!
Szia!Semmi különös,és veled?
SelenaGirl Gratulálok
Szia agii7!
Szia, hát velem sem sok..
SelenaGirl
2011. június 24. 16:55
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Észrevettétek, hogy amióta rászóltam Alizgirl-re le is lépett!
Lehet, hogy fél tőlem!
Lehet, hogy fél tőlem!
DisneyFans
2011. június 24. 16:56
Idézet (Karina197 @ 2011.06.24. 16:52)
Ügyes vagy, gratulálok.
Nagyon köszönöm.
Idézet (olsenfan.. @ 2011.06.24. 16:55)
Észrevettétek, hogy amióta rászóltam Alizgirl-re le is lépett!
Lehet, hogy fél tőlem!

Lehet, hogy fél tőlem!
Nem,nem Elkellet mennie el is köszönt tőlünk!
2011. június 24. 17:17
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (SelenaGirl @ 2011.06.24. 17:12)
Ne csak az,hogy nem tudok sétálni hanem az is,hogy szomorú az idő amit én nem szeretek egyáltalán.
Süss fel nap fényes nap! 
Én se szeretem az esőt, vagyis eddig nem szerettem, de mostanában könyörgök az esőért.
2011. június 24. 17:19
Idézet (Karina197 @ 2011.06.24. 17:17)
Én se szeretem az esőt, vagyis eddig nem szerettem, de mostanában könyörgök az esőért. 
Igen néha én is így vagyok vele mikor 40 fok van és szárasság van akkor tényleg jól esik egy kis hideg eső!
Távozok most köreitekből.Sziasztok majd este leszek még szerintem mielőtt elkezdődik a The Vampire Diaries.
DisneyFans
2011. június 25. 13:07
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Idézet (SelenaGirl @ 2011.06.25. 12:16)
Szép (Jó reggelt) napot mindenkinek.Aki itt van az nyomja meg a "tetszik" gombot!! 
Sziasztok!
Én itt vagyok.Mizujs?
Idézet
SelenaGirl:Köszi meg vagyok végre szombat.
Te hogy vagy??
Te hogy vagy??
Én is jól.
SelenaGirl
2011. június 25. 14:05
Idézet (DisneyFans @ 2011.06.25. 13:07)
Én itt vagyok!
Nos akkor jó!Ketten vagyunk itt csak szóval találjunk ki valami témát amiből ne legyen vita!
Idézet (DisneyFans @ 2011.06.25. 13:07)
Én is jól. 
Hát akkor jól van az a lényeg.
Idézet (agii7 @ 2011.06.25. 14:10)
Sziasztook! 
Szia.
2011. június 25. 14:10
Sziasztook!
2011. június 25. 14:30
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Szia aii7!Boldog szülinapot
2011. június 25. 14:33
Idézet (DisneyFans @ 2011.06.25. 14:30)
Szia aii7!Boldog szülinapot
Kösziii
DisneyFans
2011. június 25. 18:24
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Sziasztok! Ági Boldog Szülinapot!
Elég csendes itt ma minden. Én sem leszek sokáig, mert egész napos filmnézős maratont tartok. Megnéztem a 23-as számot is, amit pár hete thunderbird ajánlott és nagyon tetszett. Nagyon rég nem nézek Jim Carrey-filmeket, mert egyáltalán nem szeretem a vígjátékait. Gondolom ez a film is azért maradhatott ki eddig, mert megláttam a nevét a stáblistán, de ezzel a filmmel bebizonyította, hogy nagyszerű színész és nem csak a hülyéskedéshez ért. Megnéztem a The Descent című filmet is, amit tegnap ajánlott Grace és az is tetszett.
Igazi pihenős, filmnézős, turmixiszogatós, gyümölcssali-eszegetős nap. Most hagyom kicsit betölteni a következő filmet. Addig beköszöntem hozzátok.
Elég csendes itt ma minden. Én sem leszek sokáig, mert egész napos filmnézős maratont tartok. Megnéztem a 23-as számot is, amit pár hete thunderbird ajánlott és nagyon tetszett. Nagyon rég nem nézek Jim Carrey-filmeket, mert egyáltalán nem szeretem a vígjátékait. Gondolom ez a film is azért maradhatott ki eddig, mert megláttam a nevét a stáblistán, de ezzel a filmmel bebizonyította, hogy nagyszerű színész és nem csak a hülyéskedéshez ért. Megnéztem a The Descent című filmet is, amit tegnap ajánlott Grace és az is tetszett.
2011. június 25. 18:46
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.25. 18:24)
Sziasztok! Ági Boldog Szülinapot!
Igazi pihenős, filmnézős, turmixiszogatós, gyümölcssali-eszegetős nap. Most hagyom kicsit betölteni a következő filmet. Addig beköszöntem hozzátok. 
Szia Szandi!
Hm, ez jól hangzik. Kedvet kaptam én is egy ilyen naphoz
Egyébként, nem is tudom, én nem bánom, hogy Jimnek többségében bugyuta filmjei vannak, oltári jókat lehet rajta nevetni, Ace Ventura, hát az még mindig az egyik kedvencem tőle, na meg a Maszk is jó
Bár, én nagyon ilyen vígjáték párti vagyok, szeretek nevetni, de gondolom te is
Való igaz, tényleg nagy pangás van. Épp tegnap beszéltük ezt funnyval, hogy ilyenkor teljesen megváltozik a fórum. Még népszerűbb lesz a gumiszoba
Nem is tudom, én ezt figyeltem meg. Persze, ez nem baj, csak azért az új képek hiányoznak, bevallom nekem is
Már gyűjtöm őket egy mappába, eddig várakozik vagy 400, nálam, képzeld csak el, dave-nél mennyi lehet
Tegnap milyen jót nevettem. Majdnem lefordultam a székről. Nem tudom mennyien jártok az avataros topikba. Christo tudni fogja mire gondolok.
Nos a lényeg annyi, hogy egy lány "Selena Gomez Love you like a love song" avatarokat kért, de azon az oldalon is volt vagy 20, amire ő beírta, tehát kizárt, hogy nem vette észre. Visszakerestem neki még néhányat, az előző oldalakról, szépen belinkeltem, mondom, hátha talál egyet, ami megtetszik, vagy ilyesmi, tudod
De az a vicces az egészben, hogy, ha valaki kér valamit, és más valaki meg megcsinálja, akkor azt nem csak az-az illető töltheti le, aki kérte eredetileg, ám de, úgy látszik, hogy Ő más szabályokban gondolkozott
Ági kedves, Isten éltessen itt is sokáig!
Majd írd meg nekünk milyen napod volt
2011. június 25. 19:15
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.06.25. 18:46)
Szia Szandi!
Egyébként, nem is tudom, én nem bánom, hogy Jimnek többségében bugyuta filmjei vannak, oltári jókat lehet rajta nevetni, Ace Ventura, hát az még mindig az egyik kedvencem tőle, na meg a Maszk is jó
Pont ezért is bírom a fickót ennyire. Láttam én is komoly filmjét, és végtére is, egyetértek azzal, amit írtál róla
Én régen szerettem őt, de már rosszul vagyok a filmjeitől. A régiektől azért, mert már túl sokszor láttam és nekem már akkor is eléggé erőltetett volt. Nincs bajom a vígjátékokkal, de valahogy az ő filmjei nem nyerték el a tetszésemet. Túl erősen próbálja lenyomni az ember torkán a hülyeséget. Persze van, akinek ez tetszik, régen én is bírtam, de néhány film után nekem sok lett belőle. Az újabb filmjeit pedig pont azért nem nézem meg, mert ha meglátom a nevét akkor nálam már automatikusan rossz film kategóriába esik, és már azelőtt elítélem mielőtt láttam volna. A 23-as számra is nehezen vettem rá magam, de mivel nem vígjáték így adtam neki egy esélyt és jól tettem, mert tényleg jó film.
Való igaz, tényleg nagy pangás van. Épp tegnap beszéltük ezt funnyval, hogy ilyenkor teljesen megváltozik a fórum. Még népszerűbb lesz a gumiszoba
Plusz hát igaz, nincsenek új képek, ezért mindenki a régebbiekhez ír, esetleg olyanokhoz, amiket korábban nem vett észre.
Nem is tudom, én ezt figyeltem meg. Persze, ez nem baj, csak azért az új képek hiányoznak, bevallom nekem is
Már gyűjtöm őket egy mappába, eddig várakozik vagy 400, nálam, képzeld csak el, dave-nél mennyi lehet
Én is sajnálom, hogy már megint nem működik a képfeltöltés. Pont pár nappal ezelőtt írtam az egyik topicba, hogy én már semmiért nem panaszkodok, már annak is örülök, hogy legalább a képfeltöltés hibátlanul működik. Erre most megint nem jó... :S Remélem hamar helyreáll, mert ilyenkor pár nap elteltével már teljesen elmegy a kedvem a fórumtól. Idegesítő, hogy hiába próbálom nem tudok képet felrakni. Elhatározta, hogy most nem fogok idegeskedni miatta. Lefoglalom magam mással, nem ellenőrizgetem jó e már a képfeltöltés majd ha más tud képet felrakni majd akkor próbálkozok.
Tegnap milyen jót nevettem. Majdnem lefordultam a székről. Nem tudom mennyien jártok az avataros topikba. Christo tudni fogja mire gondolok.
Nos a lényeg annyi, hogy egy lány "Selena Gomez Love you like a love song" avatarokat kért, de azon az oldalon is volt vagy 20, amire ő beírta, tehát kizárt, hogy nem vette észre. Visszakerestem neki még néhányat, az előző oldalakról, szépen belinkeltem, mondom, hátha talál egyet, ami megtetszik, vagy ilyesmi, tudod
Erre írja nekem, hogy neki olyan kell, amit csak neki készítenek.
Hát gondoltam magamban, jól van akkor, akkor csinálj magadnak.
De az a vicces az egészben, hogy, ha valaki kér valamit, és más valaki meg megcsinálja, akkor azt nem csak az-az illető töltheti le, aki kérte eredetileg, ám de, úgy látszik, hogy Ő más szabályokban gondolkozott
Igen ezt én is láttam. Már nagyon rég nem jártam az avataros topicokban, de nemrég kértem Bessie topicjában 2Paces avatart és utána átnéztem pár oldalt a sima avataros topicban hátha találok párat, de semmi. Most várok hátha valaki elkészíti nekem, amit kértem. Hiányzik már, hogy nem 2Pacet látom az avataromon.
Egyébként most eszembe jutott, amit már rég meg szeretnék kérdezni, de mindig elfelejtettem. Egy filmet keresek hátha tudtok segíteni. Régebben volt az a hír, hogy az egyik horrorfilm tesztközönségnek fizetnek, ha nyitott szemmel végig tudják nézni a filmet. Az egyetlen feltétel, hogy nem csukhatják be a szemüket a film alatt, mivel a rendező úgy gondolta, hogy olyan ijesztőre sikerült a filmje, hogy nem sokan tudják teljesíteni a feltételt. Na én a hírre emlékszem, de gőzöm nincs mi volt a film címe pedig nagyon érdekelne. Valakinek ötlet?
DisneyFans
2011. június 25. 19:25
Halii.
Nektek milyen napotok volt? Nekem jó volt.
2011. június 25. 19:25
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Sziasztok!
Igen, vannak érdekes dolgok az avatarok topikban...
Én nem nagyon nézem a másik (kérős) topikot, ezért nem is láttam a kérésedet Szandi
Mozgó kéne vagy jó a sima is? Ha adsz anyagot, akkor csinálok, vagy teljesen mindegy, hogy milyen legyen?
Én éppen most esek neki a fincsi túrótortámnak.
Imádom
Én nem nagyon nézem a másik (kérős) topikot, ezért nem is láttam a kérésedet Szandi
2011. június 25. 19:31
|
|
|
Idézet (Christo @ 2011.06.25. 19:25)
Sziasztok!
Mozgó kéne vagy jó a sima is? Ha adsz anyagot, akkor csinálok, vagy teljesen mindegy, hogy milyen legyen?
Imádom

Szia! Jó étvágyat a tortához.
Ebből a videóból szeretnék mozgó avatart. Nagyon hálás lennék, ha készítenél nekem egyet.
2011. június 25. 19:39
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.25. 19:31)
Szia! Jó étvágyat a tortához.
Ebből a videóból szeretnék mozgó avatart. Nagyon hálás lennék, ha készítenél nekem egyet.

Oksa, mindjárt lejön a vidi és akkor megcsinálom.
Egy kérdés, ami mindenkinek szól: Mi a halálért kell 3653654385436db kérdőjelet rakni egy topik címbe? Megáll az agyam tőle...
2011. június 25. 19:41
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.06.25. 19:39)
Egy kérdés, ami mindenkinek szól: Mi a halálért kell 3653654385436db kérdőjelet rakni egy topik címbe? Megáll az agyam tőle...
Bocs, hogy beleszólok, de végre
Christo
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.