Starity

Dumcsitopik érettebbeknek (15+)

961 oldal 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 24. 16:46 #14861
- törölt felhasználó -    
Én lépek, hali smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, DisneyFans, Karina197
2011. június 24. 16:46 #14862
- törölt felhasználó -    
Idézet (Karina197 @ 2011.06.24. 16:41)
Szia, szólíthatsz persze, mert ez a nevem. rohog.gif Táncolsz? Szuper. Én is úgy szeretnék táncolni. Csak már elég késő elkezdeni. Azt mondják, hogy jó mozgásom van, de az biztos nem elég. rohog.gif  rohog.gif 

Igen már lassan 10 éve.Imádom csinálni,mert úgy érzem,hogy a teremben egyedül vagyok és mindig jól érzem magam.Mondjuk nem szeretek dicsekedni,de a Budapest 21. kerület év táncosa voltam. blush.gif

Idézet (agii7 @ 2011.06.24. 16:46)
Én lépek, hali smileeee.gif

Szióka! rolleyes.gif Pedig most alig láttalak volna írni amióta itt vagyok!
1 felhasználónak tetszik: DisneyFans
2011. június 24. 16:52 #14863
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Idézet (SelenaGirl @ 2011.06.24. 16:46)
Igen már lassan 10 éve.Imádom csinálni,mert úgy érzem,hogy a teremben egyedül vagyok és mindig jól érzem magam.Mondjuk nem szeretek dicsekedni,de a Budapest 21. kerület év táncosa voltam. blush.gif
Szióka! rolleyes.gif Pedig most alig láttalak volna írni amióta itt vagyok!

Ügyes vagy, gratulálok. smileeee.gif
Idézet (DisneyFans @ 2011.06.24. 16:41)
Sziasztok!Egy kis időre "elmentem",mert profilt csináltam.Új profil smileeee.gif 
Szia!Semmi különös,és veled? smileeee.gif
SelenaGirl Gratulálok smileeee.gif
Szia agii7! smileeee.gif

Szia, hát velem sem sok.. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: SelenaGirl
2011. június 24. 16:55 #14864
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Észrevettétek, hogy amióta rászóltam Alizgirl-re le is lépett!
Lehet, hogy fél tőlem! biggrin.gif rohog.gif rohog.gif
2011. június 24. 16:56 #14865
- törölt felhasználó -    
Idézet (Karina197 @ 2011.06.24. 16:52)
Ügyes vagy, gratulálok. smileeee.gif

Nagyon köszönöm. wink.gif Amúgy te,hogy vagy??

Idézet (olsenfan.. @ 2011.06.24. 16:55)
Észrevettétek, hogy amióta rászóltam Alizgirl-re le is lépett!
Lehet, hogy fél tőlem! biggrin.gif  rohog.gif  rohog.gif

Nem,nem Elkellet mennie el is köszönt tőlünk! rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Karina197, DisneyFans
2011. június 24. 17:17 #14866
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Idézet (SelenaGirl @ 2011.06.24. 17:12)
Ne csak az,hogy nem tudok sétálni hanem az is,hogy szomorú az idő amit én nem szeretek egyáltalán. blush.gif Süss fel nap fényes nap! rohog.gif

Én se szeretem az esőt, vagyis eddig nem szerettem, de mostanában könyörgök az esőért. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, DisneyFans
2011. június 24. 17:19 #14867
- törölt felhasználó -    
Idézet (Karina197 @ 2011.06.24. 17:17)
Én se szeretem az esőt, vagyis eddig nem szerettem, de mostanában könyörgök az esőért. rohog.gif

Igen néha én is így vagyok vele mikor 40 fok van és szárasság van akkor tényleg jól esik egy kis hideg eső! w00t.gif

Távozok most köreitekből.Sziasztok majd este leszek még szerintem mielőtt elkezdődik a The Vampire Diaries. biggrin.gif
2011. június 25. 13:07 #14868
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Idézet (SelenaGirl @ 2011.06.25. 12:16)
Szép (Jó reggelt) napot mindenkinek.Aki itt van az nyomja meg a "tetszik" gombot!! happy.gif

Sziasztok!
Én itt vagyok.Mizujs?

Idézet
SelenaGirl:Köszi meg vagyok végre szombat. thumbsup.gif 
Te hogy vagy??

Én is jól. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: SelenaGirl
2011. június 25. 14:05 #14869
- törölt felhasználó -    
Idézet (DisneyFans @ 2011.06.25. 13:07)
Én itt vagyok!

Nos akkor jó!Ketten vagyunk itt csak szóval találjunk ki valami témát amiből ne legyen vita!

Idézet (DisneyFans @ 2011.06.25. 13:07)
Én is jól. smileeee.gif

Hát akkor jól van az a lényeg. happy.gif

Idézet (agii7 @ 2011.06.25. 14:10)
Sziasztook! happy.gif

Szia. happy.gif Tudom már leírtam,de Boldog születésnapot! bday.gif birthday.gif
2011. június 25. 14:10 #14870
- törölt felhasználó -    
Sziasztook! happy.gif
2 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, DisneyFans
2011. június 25. 14:30 #14871
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Szia aii7!Boldog szülinapot heart.gif bday.gif
2011. június 25. 14:33 #14872
- törölt felhasználó -    
Idézet (DisneyFans @ 2011.06.25. 14:30)
Szia aii7!Boldog szülinapot heart.gif bday.gif

Kösziii smileeee.gif smileeee.gif
2011. június 25. 18:24 #14873
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Sziasztok! Ági Boldog Szülinapot! bday.gif

Elég csendes itt ma minden. Én sem leszek sokáig, mert egész napos filmnézős maratont tartok. Megnéztem a 23-as számot is, amit pár hete thunderbird ajánlott és nagyon tetszett. Nagyon rég nem nézek Jim Carrey-filmeket, mert egyáltalán nem szeretem a vígjátékait. Gondolom ez a film is azért maradhatott ki eddig, mert megláttam a nevét a stáblistán, de ezzel a filmmel bebizonyította, hogy nagyszerű színész és nem csak a hülyéskedéshez ért. Megnéztem a The Descent című filmet is, amit tegnap ajánlott Grace és az is tetszett. smileeee.gif Igazi pihenős, filmnézős, turmixiszogatós, gyümölcssali-eszegetős nap. Most hagyom kicsit betölteni a következő filmet. Addig beköszöntem hozzátok. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, Boscorelli, DisneyFans
2011. június 25. 18:46 #14874
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.25. 18:24)
Sziasztok! Ági Boldog Szülinapot! bday.gif
Elég csendes itt ma minden. Én sem leszek sokáig, mert egész napos filmnézős maratont tartok. Megnéztem a 23-as számot is, amit pár hete thunderbird ajánlott és nagyon tetszett. Nagyon rég nem nézek Jim Carrey-filmeket, mert egyáltalán nem szeretem a vígjátékait. Gondolom ez a film is azért maradhatott ki eddig, mert megláttam a nevét a stáblistán, de ezzel a filmmel bebizonyította, hogy nagyszerű színész és nem csak a hülyéskedéshez ért. Megnéztem a The Descent című filmet is, amit tegnap ajánlott Grace és az is tetszett. smileeee.gif Igazi pihenős, filmnézős, turmixiszogatós, gyümölcssali-eszegetős nap. Most hagyom kicsit betölteni a következő filmet. Addig beköszöntem hozzátok. smileeee.gif

Szia Szandi!

Hm, ez jól hangzik. Kedvet kaptam én is egy ilyen naphoz rohog.gif

Egyébként, nem is tudom, én nem bánom, hogy Jimnek többségében bugyuta filmjei vannak, oltári jókat lehet rajta nevetni, Ace Ventura, hát az még mindig az egyik kedvencem tőle, na meg a Maszk is jó beer.gif

Bár, én nagyon ilyen vígjáték párti vagyok, szeretek nevetni, de gondolom te is wink.gif Pont ezért is bírom a fickót ennyire. Láttam én is komoly filmjét, és végtére is, egyetértek azzal, amit írtál róla beer.gif

Való igaz, tényleg nagy pangás van. Épp tegnap beszéltük ezt funnyval, hogy ilyenkor teljesen megváltozik a fórum. Még népszerűbb lesz a gumiszoba rohog.gif Plusz hát igaz, nincsenek új képek, ezért mindenki a régebbiekhez ír, esetleg olyanokhoz, amiket korábban nem vett észre.

Nem is tudom, én ezt figyeltem meg. Persze, ez nem baj, csak azért az új képek hiányoznak, bevallom nekem is blush.gif
Már gyűjtöm őket egy mappába, eddig várakozik vagy 400, nálam, képzeld csak el, dave-nél mennyi lehet _nevet.gif

Tegnap milyen jót nevettem. Majdnem lefordultam a székről. Nem tudom mennyien jártok az avataros topikba. Christo tudni fogja mire gondolok. beer.gif
Nos a lényeg annyi, hogy egy lány "Selena Gomez Love you like a love song" avatarokat kért, de azon az oldalon is volt vagy 20, amire ő beírta, tehát kizárt, hogy nem vette észre. Visszakerestem neki még néhányat, az előző oldalakról, szépen belinkeltem, mondom, hátha talál egyet, ami megtetszik, vagy ilyesmi, tudod wink.gif Erre írja nekem, hogy neki olyan kell, amit csak neki készítenek. _nevet.gif Hát gondoltam magamban, jól van akkor, akkor csinálj magadnak. rohog.gif

De az a vicces az egészben, hogy, ha valaki kér valamit, és más valaki meg megcsinálja, akkor azt nem csak az-az illető töltheti le, aki kérte eredetileg, ám de, úgy látszik, hogy Ő más szabályokban gondolkozott smileeee.gif

Ági kedves, Isten éltessen itt is sokáig! beer.gif
Majd írd meg nekünk milyen napod volt wink.gif
3 felhasználónak tetszik: DisneyFans, thunderbird, Heetella
2011. június 25. 19:15 #14875
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (Boscorelli @ 2011.06.25. 18:46)
Szia Szandi!
Hm, ez jól hangzik. Kedvet kaptam én is egy ilyen naphoz rohog.gif 
Egyébként, nem is tudom, én nem bánom, hogy Jimnek többségében bugyuta filmjei vannak, oltári jókat lehet rajta nevetni, Ace Ventura, hát az még mindig az egyik kedvencem tőle, na meg a Maszk is jó beer.gif 
Bár, én nagyon ilyen vígjáték párti vagyok, szeretek nevetni, de gondolom te is wink.gif Pont ezért is bírom a fickót ennyire. Láttam én is komoly filmjét, és végtére is, egyetértek azzal, amit írtál róla beer.gif

Én régen szerettem őt, de már rosszul vagyok a filmjeitől. A régiektől azért, mert már túl sokszor láttam és nekem már akkor is eléggé erőltetett volt. Nincs bajom a vígjátékokkal, de valahogy az ő filmjei nem nyerték el a tetszésemet. Túl erősen próbálja lenyomni az ember torkán a hülyeséget. Persze van, akinek ez tetszik, régen én is bírtam, de néhány film után nekem sok lett belőle. Az újabb filmjeit pedig pont azért nem nézem meg, mert ha meglátom a nevét akkor nálam már automatikusan rossz film kategóriába esik, és már azelőtt elítélem mielőtt láttam volna. A 23-as számra is nehezen vettem rá magam, de mivel nem vígjáték így adtam neki egy esélyt és jól tettem, mert tényleg jó film. smileeee.gif

Való igaz, tényleg nagy pangás van. Épp tegnap beszéltük ezt funnyval, hogy ilyenkor teljesen megváltozik a fórum. Még népszerűbb lesz a gumiszoba rohog.gif Plusz hát igaz, nincsenek új képek, ezért mindenki a régebbiekhez ír, esetleg olyanokhoz, amiket korábban nem vett észre.
Nem is tudom, én ezt figyeltem meg. Persze, ez nem baj, csak azért az új képek hiányoznak, bevallom nekem is blush.gif 
Már gyűjtöm őket egy mappába, eddig várakozik vagy 400, nálam, képzeld csak el, dave-nél mennyi lehet _nevet.gif

Én is sajnálom, hogy már megint nem működik a képfeltöltés. Pont pár nappal ezelőtt írtam az egyik topicba, hogy én már semmiért nem panaszkodok, már annak is örülök, hogy legalább a képfeltöltés hibátlanul működik. Erre most megint nem jó... :S Remélem hamar helyreáll, mert ilyenkor pár nap elteltével már teljesen elmegy a kedvem a fórumtól. Idegesítő, hogy hiába próbálom nem tudok képet felrakni. Elhatározta, hogy most nem fogok idegeskedni miatta. Lefoglalom magam mással, nem ellenőrizgetem jó e már a képfeltöltés majd ha más tud képet felrakni majd akkor próbálkozok. smileeee.gif

Tegnap milyen jót nevettem. Majdnem lefordultam a székről. Nem tudom mennyien jártok az avataros topikba. Christo tudni fogja mire gondolok.  beer.gif 
Nos a lényeg annyi, hogy egy lány "Selena Gomez Love you like a love song" avatarokat kért, de azon az oldalon is volt vagy 20, amire ő beírta, tehát kizárt, hogy nem vette észre. Visszakerestem neki még néhányat, az előző oldalakról, szépen  belinkeltem, mondom, hátha talál egyet, ami megtetszik, vagy ilyesmi, tudod wink.gif Erre írja nekem, hogy neki olyan kell, amit csak neki készítenek. _nevet.gif Hát gondoltam magamban, jól van akkor, akkor csinálj magadnak. rohog.gif 
De az a vicces az egészben, hogy, ha valaki kér valamit, és más valaki meg megcsinálja, akkor azt nem csak az-az illető töltheti le, aki kérte eredetileg, ám de, úgy látszik, hogy Ő más szabályokban gondolkozott smileeee.gif 
Ági kedves, Isten éltessen itt is sokáig!  beer.gif 

Igen ezt én is láttam. Már nagyon rég nem jártam az avataros topicokban, de nemrég kértem Bessie topicjában 2Paces avatart és utána átnéztem pár oldalt a sima avataros topicban hátha találok párat, de semmi. Most várok hátha valaki elkészíti nekem, amit kértem. Hiányzik már, hogy nem 2Pacet látom az avataromon. smileeee.gif

Egyébként most eszembe jutott, amit már rég meg szeretnék kérdezni, de mindig elfelejtettem. Egy filmet keresek hátha tudtok segíteni. Régebben volt az a hír, hogy az egyik horrorfilm tesztközönségnek fizetnek, ha nyitott szemmel végig tudják nézni a filmet. Az egyetlen feltétel, hogy nem csukhatják be a szemüket a film alatt, mivel a rendező úgy gondolta, hogy olyan ijesztőre sikerült a filmje, hogy nem sokan tudják teljesíteni a feltételt. Na én a hírre emlékszem, de gőzöm nincs mi volt a film címe pedig nagyon érdekelne. Valakinek ötlet?
2011. június 25. 19:25 #14876
- törölt felhasználó -    

Ági kedves, Isten éltessen itt is sokáig!  beer.gif 

Halii. smileeee.gif Köszönöm mindenkinek, aki felköszöntött. meghajolo.gif
Nektek milyen napotok volt? Nekem jó volt. happy.gif
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Heetella, DisneyFans
2011. június 25. 19:25 #14877
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Sziasztok! smileeee.gif

Igen, vannak érdekes dolgok az avatarok topikban... rolleyes.gif
Én nem nagyon nézem a másik (kérős) topikot, ezért nem is láttam a kérésedet Szandi unsure.gif Mozgó kéne vagy jó a sima is? Ha adsz anyagot, akkor csinálok, vagy teljesen mindegy, hogy milyen legyen?

Én éppen most esek neki a fincsi túrótortámnak. drool.gif Imádom wub.gif w00t.gif
5 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Rap4ever8, Heetella, DisneyFans, MileyCyrus40
2011. június 25. 19:31 #14878
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (Christo @ 2011.06.25. 19:25)
Sziasztok! smileeee.gif 
Igen, vannak érdekes dolgok az avatarok topikban... rolleyes.gif 
Én nem nagyon nézem a másik (kérős) topikot, ezért nem is láttam a kérésedet Szandi unsure.gif Mozgó kéne vagy jó a sima is? Ha adsz anyagot, akkor csinálok, vagy teljesen mindegy, hogy milyen legyen?
Én éppen most esek neki a fincsi túrótortámnak. drool.gif Imádom wub.gif  w00t.gif

Szia! Jó étvágyat a tortához. smileeee.gif

Ebből a videóból szeretnék mozgó avatart. Nagyon hálás lennék, ha készítenél nekem egyet. meghajolo.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, Heetella
2011. június 25. 19:39 #14879
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.25. 19:31)
Szia! Jó étvágyat a tortához. smileeee.gif
Ebből a videóból szeretnék mozgó avatart. Nagyon hálás lennék, ha készítenél nekem egyet. meghajolo.gif  meghajolo.gif

Oksa, mindjárt lejön a vidi és akkor megcsinálom.

Egy kérdés, ami mindenkinek szól: Mi a halálért kell 3653654385436db kérdőjelet rakni egy topik címbe? Megáll az agyam tőle... dry.gif dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Boscorelli, Heetella
2011. június 25. 19:41 #14880
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Idézet (Christo @ 2011.06.25. 19:39)

Egy kérdés, ami mindenkinek szól: Mi a halálért kell 3653654385436db kérdőjelet rakni egy topik címbe? Megáll az agyam tőle... dry.gif  dry.gif

Bocs, hogy beleszólok, de végre meghajolo.gif Ezzel tökéletesen egyetértek. Én se értem minek 9593483 kérdőjel, mikor szerintem ha valaki rak egyet mindenki felfogja. De ugyanez igaz a felkiáltó jelre is. Bírom mikor valaki ír egy mondatot és a végén rak kismillió felkiáltó jelet...Semmi értelme sincs.
1 felhasználónak tetszik: Christo
961 oldal 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!