Idézet (thunderbird @ 2011.09.24. 17:07)
Sziasztok!
Hanimacimnak üzenem, hogy hamarosan megint lesz olvasnivalója.
Nagyon jó hír, már vártam egy jó fanficet. Hanimaci?
Na, jól van
Danika, ezért még számolunk.
Idézet
Tegnap elmaradt a tesi óra!Gyakoroltuk a tüzriadót,és eltelt vele az idő!Épp most fejeztem be a házimat,elég sok volt az angol házi,két oldal másolás!
Veletek mi a helyzet?
Én mindig is szerettem a testnevelést, több okból kifolyólag; jó az állóképességem, így nem nagyon fáradok el tesiórán (köszönhető a sok sportnak, amit rendszeresen űzök), legalább nem kell tanulni rá, a továbbtanulás miatt is fontos.
Idézet
Nekem 3.-os koromban volt egy nagyon kellemetlen élményem az oltással. Az egész egyáltalán nem volt fájdalmas, csak a szokásos eljárás, de másnap teljesen begyulladt a karom, felduzzadt és totál kék lett az egész. Megmozdítani is alig tudtam.
Az oltás nem több egy szúnyogcsípésnél. Persze, mint mindenkinek nekem is vannak rossz élményeim, de én nem félek a szuritól. Mindig az elsőkét kapom meg. Amúgy én balkezes vagyok, és ugye mindig az ellentétes kézbe adják be. Nekem meg a balba nyomták be a tűt. De jegeltem, így nem történt tragédia.
Idézet
Már egy hete beteg vagyok, de tegnap ledöntött a lábamról
Én meg pont most lábaltam ki belőle láz, torokfájás, nátha. Viszont most sem panaszkodhatom. Reggel futás közben beleborultam az árokba (
), és eltört a lábujjam. Az a semmirekellő kő, és a deszkás cipő ami a lábamon volt. Tanúság, vegyél fel normális edzőcipőt, ha futni mész. Először elviselhető fájdalmat éreztem, járni is bírtam (igaz sántítva). Majd 2-3 óra múlva bedagadt, és mentünk dokihoz. Azt hittem begipszelik, de csak kötés került rá. Hozzákötötték a másik lábujjamhoz. 2 hét múlva tesizhetek is, pedig úgy véltem, 1-2 hónap mire helyreáll.