Sziasztok.Régen látogattam már meg a topikot.Mondjuk időm sem volt mostanság ideülni és egy jót körül nézni,olvasgatni és zenéket hallgatni az oldalon.Most viszont gondoltam megnézem a társaságot,hát ha valami jó hírrel szolgáltok nekem is és meséltek kicsit magatokról,hogy hogy vagytok és,hogy elindult a suli!Kicsit mesélek magamról is,ha nem baj.Elkezdődött a suli ugyebár,de itt az érettségi ideje amit nem igazán várok,de ennek is bekellett következnie.Mostanság filmletöltésre használom a laptopomat,így még az oldalt sem nézegettem és még egy pár helyett sem látógattam meg ami számomra fontos lenne.Bátyám 3 napja jött haza olaszországból az olaszszármazású barátnőjével aki tud magyarul,de van egy kis olasz tájszólása is.
Viszont örülök,hogy itthon van,mert már 5 hónapja nem láttam csak képet küldtünk egyásnak,hívtuk egymást vagy sms-eztünk.A suli nehéz,mint mindig és egyre nehezebb lesz.Jaj igen és az én kis csöpnyi húgocskám most lett első osztályos,szóval már nincsen ideje szekálnia,mert lefoglalja a tanulás,amiben természetesen rossz testvérként nem segítek neki.Ne,de elég ennyit rólam mostanra!Hogy vagytok?
Remélem azért mindenki épp és jól van.