Ki felvételizik holnap?
2011. január 21. 17:16
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Idézet (dóóra @ 2011.01.21. 16:59)
Én nem,én már középiskolás vagyok. 
Én igen, egyelőre nem félek, de majd meglátjuk a holnap reggelt...Valszeg kikötözöm magam az ágy lábához és azzal együtt kell majd elhúzni a Vasváriig...Bár inkább ez mint a februári angol felvételim...
2011. január 21. 17:18
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Fúúú amikor én írtam...én nem izgultam..ti se izguljatok mert így elronthatjátok!!! szal ne izguljatok!!!
a matek az sztem nehéz lesz nagyon...nekem is az volt...a magyar pedig könnyű
a matek az sztem nehéz lesz nagyon...nekem is az volt...a magyar pedig könnyű
2011. január 21. 17:23
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Idézet (emily7 @ 2011.01.21. 16:57)
Én holnap írom a felvételit. Ti izgultok? 
Mármint a középiskolai felvételit, ugye? Húú, emlékszem, én ilyenkor már idegroncs voltam.
HAJRÁ MINDENKINEK!!!
(Közvetlenül az írás előtt már szerintem felesleges átnézni a dolgokat, inkább reggel fussatok át a szabályokon. Mármint a terület-kerület-felszín-térfogat stb képletek.)
2011. október 08. 13:08
Hát, én nem felvételiztem, viszont hétfőn és kedden vizsgázom érettségi előtt, szóval egy löketnyi szurkolás jó lenne!
1 felhasználónak tetszik:
BeautifulTears
2016. február 25. 23:10
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
olyan rosszul ment...
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.