Hazai sztárok és karóráik
2011. január 23. 16:40
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Inkább az órák mint ezek
2011. január 23. 16:53
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Köszi Starity, ha másra nem is, legalább arra jó volt a cikk, hogy emlékeztessen: ma is lesz Heti Hetes!
Amúgy van olyan óra ami egész jól néz ki
Amúgy van olyan óra ami egész jól néz ki
2011. január 23. 23:35
|
|
Samsung2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.03. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 45245 offline
|
Hublot? hát annyiért, szerintem csúnya, meg milyen gáz hogy többnek is van pont olyan
.
30éves márka, akkor már valami tényleg régi márkát, 1884től létezik pl. a Breitling... ha milla alatt van is többet ér mint a sokmillás gumiszíjas Hublot. Ja egy Casio-m van amúgy, Egyszerű titán
30éves márka, akkor már valami tényleg régi márkát, 1884től létezik pl. a Breitling... ha milla alatt van is többet ér mint a sokmillás gumiszíjas Hublot. Ja egy Casio-m van amúgy, Egyszerű titán
2011. január 24. 00:19
|
WA01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 143927 offline
|
Samsung olyan butaságokat vagy képes írni. Pontosan melyik Beeitlingre is gondolsz? Te mondtad hogy 1milliós Breitling, nos a legolcsóbb Hublot majdnem 3 milla, hogy érne többet? Nézz utána a számoknak. Hublot hiába 30 éves cég, mégis itt tart ahol (2006-ban az év órája pl). Mellesleg egy Breitling átlagosan 60%-ot veszít az árából, egy Hublot pedig csak 22-30% közt a statisztikák szerint.
2011. január 24. 15:14
|
|
Samsung2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.03. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 45245 offline
|
WA01! persze pénzben többet ér, de itt nem a pénzre gondoltam, számomra ér többet akkor úgy mondom. Meg kimondom a Breitlinget, Rolexet stb. az szerintem ismertebb, mint ez a márka de ez is az én személyes véleményem. Ilyen értékvesztést én nem olvastam, nem érdekel. Aki ilyet vesz az már nem nézi, nem a statisztikákat böngészi.
2011. január 24. 20:20
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Hazai sztárok?! Itthon nincsenek sztárok
De az órák,azok jól néznek ki!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: