Lady Gaga bugyiban ment nadrágot venni
2011. február 01. 10:12
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Érdekes. Legújabb dalának megjelenése előtt még "reklámozza" egy kicsit magát, hogy mindenkinek eszébe jusson. Nekem semmi bajom a különcökkel. Az egyik nagy kedvencem is az, de ez a nő szerintem már túlzásba viszi és nekem ráadásul őszintétlennek tűnik.
2011. február 01. 10:26
LadyStellaHUMANOID |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 185 Azonosító: 142273 offline |
Mit kell ezen csodálkozni?! Ez GaGa
2011. február 01. 10:29
Mélodramevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 233 Csatolások: 795 Azonosító: 128466 offline |
Nyilván nincs nadrágja, azért ment venni egyet... xD
Megjegyzem egyébként, hogy néhány miniszoknya vagy forrónaci sem takar sokkal többet, de azt persze senki sem kifogásolná ^^"
Nem kedvelem különösebben Gagát, de bajom sincs vele...csináljon, amit akar, amíg jól érzi magát, az pedig, ha a fiatalok elkezdik másolni a különc stílusát, csak részben az ő hibája, elvégre kettőn áll a vásár...
Megjegyzem egyébként, hogy néhány miniszoknya vagy forrónaci sem takar sokkal többet, de azt persze senki sem kifogásolná ^^"
Nem kedvelem különösebben Gagát, de bajom sincs vele...csináljon, amit akar, amíg jól érzi magát, az pedig, ha a fiatalok elkezdik másolni a különc stílusát, csak részben az ő hibája, elvégre kettőn áll a vásár...
2011. február 01. 10:34
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline |
Ez a nő egyre jobban bosszant! Nem hiszem el, h nem tud rendesen felöltözni... Nyilván feltudna, csak akkor nem keltene botrányt és akkor már nem olyan érdekes egyesek szemében... Senkinek nem akarok rosszat, de lehet, h egy vesegyulladás ráébreszteni, h hülyeséget csinál... Nagyon nem bírom az ilyeneket, akik nem tudják hol a határ..
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 01. 10:38
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Szerintem Gagától ezt már meg lehetett szokni. Nem értem ezt a stílust amit képvisel, de az biztos, hogy valamit nagyon jól csinál, mert egyre többen követik a példáját. Igazából engem nem zavar, vannak olyan emberek akiknek szükséges mindig a rivaldafényben lenniük ahhoz, hogy jól érezzék magukat. ( Félre ne érteni, ettől függetlenül imádom Gagát )
2011. február 01. 10:42
Idézet (RoseAnn @ 2011.02.01. 10:34)
Ez a nő egyre jobban bosszant! Nem hiszem el, h nem tud rendesen felöltözni... Nyilván feltudna, csak akkor nem keltene botrányt és akkor már nem olyan érdekes egyesek szemében... Senkinek nem akarok rosszat, de lehet, h egy vesegyulladás ráébreszteni, h hülyeséget csinál... Nagyon nem bírom az ilyeneket, akik nem tudják hol a határ..
Hány olyan ember van még, akik nem tudnak rendesen felöltözni, azért nem Gaga style, de a plázákban és iskolákban is sok olyan lány van, akiken alig van valami, még sincsen semmi bajuk. Eszem megáll. Mindenük kilátszik és még is működik a veséjük rendesen.
Lady Gaga is hogy nem kapott már influenzát mindez után?
2011. február 01. 10:53
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline |
Idézet (kateblock @ 2011.02.01. 10:42)
Hány olyan ember van még, akik nem tudnak rendesen felöltözni, azért nem Gaga style, de a plázákban és iskolákban is sok olyan lány van, akiken alig van valami, még sincsen semmi bajuk. Eszem megáll. Mindenük kilátszik és még is működik a veséjük rendesen.
Nem tudom, de sokkal jobban oda kellene figyelniük. Egyik bnőm aki mindig rendesen felöltözik csak hideg műteremben dolgozik + nemrég csinálták a kéményt a lakásukban és egy időre hidegnek volt kitéve ezért kis-medence gyulladást kapott... Nagyon nem kellemes betegség... Ezeknek a magamutogató r*bancoknak meg semmi bajuk...
2011. február 01. 11:07
Idézet (RoseAnn @ 2011.02.01. 10:53)
Nem tudom, de sokkal jobban oda kellene figyelniük. Egyik bnőm aki mindig rendesen felöltözik csak hideg műteremben dolgozik + nemrég csinálták a kéményt a lakásukban és egy időre hidegnek volt kitéve ezért kis-medence gyulladást kapott... Nagyon nem kellemes betegség... Ezeknek a magamutogató r*bancoknak meg semmi bajuk...
Igen, az élet ilyen.
Gaga miatt pedig ne idegeld magad, az élet túl rövid ehhez. Szánalmas amit csinál és csak röhögni tudok azon, ahogyan leégeti magát. Biztosan nem az volt az álma mikor kicsi volt, hogy énekesnő legyen aki műbalhákat csinált hogy jobban vegyék a lemezeit ..
Néhány év és megy a többi sztár után egy rehabra
1 felhasználónak tetszik:
RoseAnn
2011. február 01. 11:21
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline |
XD marha jó ez a cikk!! köszi
mondjuk én ezt kinéztem volna GaGából!!
mondjuk én ezt kinéztem volna GaGából!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.