Rihanna vadabbra vette a figurát
2011. február 01. 15:25
Teljesen olyan mintha Lady GaGa-t látnám ahogy ott rázza magát! Ha RiRi-nek nem lenne ilyen szép hangja és nem lenne ilyen szép arca/haja akkor azt hinném,hogy ez egy GaGa klip/szám!
2011. február 01. 15:40
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline |
Engem csak az a fehér latex cuccos rész emlékeztetett a Bad Romance-re, de egyébként szerintem annyira nem Gagás. Mondjuk nem ez lesz tőle a kedvencem, de szerintem nem rossz klipp. A szám pedig nagyon jó
2011. február 01. 15:45
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
hát ez a klip engem már nem lep meg.xDD
Riri mindig is van volt.♥
Riri mindig is van volt.♥
2011. február 01. 15:46
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
tényleg nem lett nagyon gagás csak az a ruha de amúgy jó lett a klipp .. sokkal jobb mint a rude boy és előre lehetett tudni h S&M hez iylesmi lesz .. a Loudról eddigi legjobb az biztos .. a következő szám mostmár gondolom lassab valami lesz a Viván kiváncsi leszek h hogy adják le pl ..
2011. február 01. 15:48
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
nagyon beteg,de nagyon jó...
2011. február 01. 15:52
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
Nagyon szeretem ezt a számot =D
de annyira nem jön be a klip xdxd
de annyira nem jön be a klip xdxd
2011. február 01. 15:54
A számot szeretem, de a klipp egy kicsit keményre sikeredett de nem rossz
2011. február 01. 15:56
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
mert azt mondta most már visszafogja magát..hát nem úgy tűnik xD
2011. február 01. 15:58
Igaz az előzetesnél már írtam, hogy egy óriási csalódás ez nekem Rihannától, de hogy most nézem ezt a videót.. Az egész tiszta szánalmas és egyben undorító is számomra. Egyedül az a pár másodperc tetszik a klipből, amikor RiRi mögött a háttérben fehér alapon, fekete szöveg "repdes". Ott nagyon szép RiRi. Még a piros hátteres-epres rész is jól néz ki, de a többi.. borzalom. Az még egy dolog, hogy a klip a szado-mazo szexre hajaz, mivel erről szól a dal (bár nálam már ez is kiverte a biztosítékot), de hogy még ilyen színes is legyen. Rihanna ezzel a feltupírozott hajjal komolyan úgy néz már ki, mint egy bohóc. Nevetséges.
Voltak, akik írták, hogy ki tudja mi lesz pár év múlva.. hát én bele se merek gondolni. Főleg, hogy majd (ha lesz) az én gyerekem az ilyen szeméten fog felnőni..
Rihannát még mindig kedvelem, de ha továbbra is ilyen klipeket fog kiadni, akkor azt hiszem egy rajongóval kevesebb.. persze ez neki semmit sem jelent, mert ebbe nem fog tönkremenni, de azért remélem nem csak én csalódtam most Miss Fentyben
Voltak, akik írták, hogy ki tudja mi lesz pár év múlva.. hát én bele se merek gondolni. Főleg, hogy majd (ha lesz) az én gyerekem az ilyen szeméten fog felnőni..
Rihannát még mindig kedvelem, de ha továbbra is ilyen klipeket fog kiadni, akkor azt hiszem egy rajongóval kevesebb.. persze ez neki semmit sem jelent, mert ebbe nem fog tönkremenni, de azért remélem nem csak én csalódtam most Miss Fentyben
2011. február 01. 16:02
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Én nagyon szeretem ezt a számot és a klip is tetszik bár kicsit durva kicsit Gagás...de jó azér.♥
2011. február 01. 16:03
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
ez az egyik kedvenc számom a Loudról.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.