Miley Cyrus - Out in Hollywood (2011-02-01)
2011. február 03. 14:31
mi ez a ronda ruha rajta?
szerintem most nem volt csinos és a cigi
szerintem most nem volt csinos és a cigi
1 felhasználónak tetszik:
Barbygirl95
2011. február 03. 14:38
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline |
Érdekes, de az ő dolga!
2011. február 03. 14:59
SellycicaMahomie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 4855 Csatolások: 2575 Azonosító: 139674 offline |
Idézet (mikeyla @ 2011.02.03. 14:28)
Úristen, ezt nem hiszem el
Cigi?! Új tetkó?! No melltartó?!
Most hatalmasat csalódtam Mileyban
Cigi?! Új tetkó?! No melltartó?!
Most hatalmasat csalódtam Mileyban
hát ezzel nem vagy egyedül
2011. február 03. 15:05
Devil003visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.26. Hozzászólás: 421 Csatolások: 2293 Azonosító: 44541 offline |
Idézet (Reni11 @ 2011.02.03. 14:35)
Egy új tetkó?
A többi tetoválás még elmegy, mert ízlésesek és viszonylag egy 18 éves lányhoz valók, de ez?!
Na meg a cigi...
Szép példakép
A többi tetoválás még elmegy, mert ízlésesek és viszonylag egy 18 éves lányhoz valók, de ez?!
Na meg a cigi...
Szép példakép
Honnan tudjátok, hogy milyen tetkót csináltatott?
Arra gondoltok, amikor húzza fel a kabátját és látszik az oldalán valami tetkó? Mert én csak azt látom.
2011. február 03. 16:10
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
Idézet (Devil003 @ 2011.02.03. 15:05)
Honnan tudjátok, hogy milyen tetkót csináltatott?
Arra gondoltok, amikor húzza fel a kabátját és látszik az oldalán valami tetkó? Mert én csak azt látom.
a cigi meg csak cigirágó, nem?-.-"
SmileyZ
2011. február 03. 17:20
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Tényleg nagyon felháborító h 18 évesen cigizik. Mások már 14 évesen kezdik..
mileyselenademi
2011. február 03. 17:20
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Én nagyon szeretem Mileyt,de ez már sok.Kezd elszaladni vele a ló.Én kiálltam mellette eddig és ezután is kifogok,mert szerintem nem kell,hogy bárkinek is ő legyen a példaképe,mert ő is csak egy ember mint bármelyikünk,de attól még nem tartom helyesnek amit csinál.A cigi is neki árt,nem nekünk,szóval az ő dolga,de az,hogy híres még nem jelenti azt,hogy rögtön cigizni meg inni kell,vagy drogzni,vagy éppen agyonvarratni magát.
Barbygirl95
2011. február 03. 17:29
Stílusváltás. Nekem semmi bajom nincs, hogy nincs rajta melltartó és stb. Ébresztő, neki ez jó és ez a stílus.
A tetkóról pedig szerintem attól, hogy van 2-5 tetkója nem varratja agyon magát. Neki ez tetszik, szerintem is jó dolog. Már nem Hannah Montana..
A tetkóról pedig szerintem attól, hogy van 2-5 tetkója nem varratja agyon magát. Neki ez tetszik, szerintem is jó dolog. Már nem Hannah Montana..
2011. február 03. 17:32
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (tothbianka @ 2011.02.03. 16:10)
a cigi meg csak cigirágó, nem?-.-"
Hát a cigirágó végét nem szokás meggyújtani
Én attól függetlenül hogy hogyan néz ki szeretem a zenéjét , meg saját magát is. Valóban nem jó példa , de nem kell minden emberre példaként tekinteni. attól hogy valaki még sztár nem biztos hogy példakének kell lenni , sőt.
2011. február 03. 21:24
Khloe94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 125351 offline |
a cigi végét megszokás gyújtani xDDD azegy cigirágó...: )))
a tetkó meg az ő dolga.nem értem miért vagytok ezen kiakadva. Anya Amerikába lakik...Az ottani sulikba már a 13évesnek is tetkójuk van... Neki ez tetszik,mert számára jelent valamit.Sokmindenen ment keresztül...ez érthető... Lépjetek tovább...-.-
a tetkó meg az ő dolga.nem értem miért vagytok ezen kiakadva. Anya Amerikába lakik...Az ottani sulikba már a 13évesnek is tetkójuk van... Neki ez tetszik,mert számára jelent valamit.Sokmindenen ment keresztül...ez érthető... Lépjetek tovább...-.-
2011. február 03. 22:02
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Engem nem zavar. Ha neki bejön ez a stílus, nem szólhatunk bele. Én nem fogom őt ezért támadni vagy cikizni, mert ettől függetlenül nekem még mindig nagy kedvenc, bírom! Bár ez a nadrág most nem állt neki annyira jól, de a blúz tetszik. Oldalt kivágva.
2011. február 04. 21:59
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
hát itt sokmindenkivel egyet lehet érteni, de az ért kicsit durva, amiket csinál, mert oké, hogy nem kell mindenkinek példaképként tekineteni rá, de próbáld meg ezt mondjuk egy 5-10 éves korú gyereknek megmondani!! nekik ő csak Hannah Montana és nem Miley Cyrus, aki ugyan olyan ember, mint mások!!
2011. február 04. 22:05
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Én sosem szerettem májlit és sosem fogom megszeretni. Elmondta, hogy nem akar példakép lenni. Én úgy vélem, hogy erre gondolhatott volna akkor, amikor háni montáni lett.
Azonban tizenévesen ki gondolkozna ezen, ha előtte állna egy sorozatnak a főszerepe? Szerintem nem sokan.
Az, hogy cigizik, szerintem simán elfogadható.
Minden 16 éven alulinak azt szeretném tanácsolni, hogy a lány viselkede ne legyen az ő ideáljuk. De Miley egy aranyos lány, csak vannak kitörései, nem tökéletes a szakmában (de ki az?!) és ki akar törni a Disney imidzs-ből, amit, ha igazán szerette volna, meg tudta volna oldani botrányok nélkül. Erre egy jó példa Ashley Tisdale.
Azonban tizenévesen ki gondolkozna ezen, ha előtte állna egy sorozatnak a főszerepe? Szerintem nem sokan.
Minden 16 éven alulinak azt szeretném tanácsolni, hogy a lány viselkede ne legyen az ő ideáljuk. De Miley egy aranyos lány, csak vannak kitörései, nem tökéletes a szakmában (de ki az?!) és ki akar törni a Disney imidzs-ből, amit, ha igazán szerette volna, meg tudta volna oldani botrányok nélkül. Erre egy jó példa Ashley Tisdale.
Barbygirl95
2011. február 05. 11:35
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline |
jó képek de sztem Miley olyan álmosnak tűnik xD meg kicsit fura az öltözéke de sztem akkor is jó
2011. február 05. 14:36
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
Idézet (Karina197 @ 2011.02.04. 22:05)
Én sosem szerettem májlit és sosem fogom megszeretni. Elmondta, hogy nem akar példakép lenni. Én úgy vélem, hogy erre gondolhatott volna akkor, amikor háni montáni lett.
Egyébként már rá lehetett jönni, hogy miért csinálja ezt!! Azért nem lehetett túl kellemes dolog a szülei válása, főleg nem egy hírességnek, akinek nap mint nap a nyomában vannak!! Engem is megviselt volna tutira, csak most már kicsit oda kell figyelnie magára és nem csak a rajongói miatt!! De sok mindenben igazad van Karina!! Én azért látom ezt a dolgot így, mert két kishúgom van és odáig vannak érte szóval... Az más, hogy egy olyan korú, aki már tudja mit csinál és van esze, nem fog csak azért tetkót csináltatni, vagy cigizni mert Miley azt csinálja!! De egy nem tudom 10/11 év alatti gyerek először csak játékból csinálja, de később durvább is lehet!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.