Rihanna a világ egyik legsikeresebb fiatal énekesnője, a 23 éves barbadosi sztár 2011 december 8-án lép majd fel a Papp László Budapest Sportarénában - tájékoztatott a szervező Live Nation.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna decemberben Budapestre jön
2011. február 08. 11:48
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Nee!!Ezt nem hiszem el!!Tuti, hogy megyek!!
2011. február 08. 13:08
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én a londoni fellépéséről olvastam, a kintiek már nagyon reklámozzák. Engem viszont hidegen hagy, mert nem szeretem sem a zenéjét, sem őt magát. Ebből kifolyólag biztos, hogy el sem megyek.
Mindenesetre cenzúrázhatnák a koncertjein is. Mondjuk itt-ott teljes sötétség és/vagy áramszünet (is).
Mindenesetre cenzúrázhatnák a koncertjein is. Mondjuk itt-ott teljes sötétség és/vagy áramszünet (is).
2011. február 08. 13:41
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
De jó! Biztos nagy show lesz.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: