VV4: Olivér kihívta Bécit
2011. február 10. 15:36
|
|
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline
|
Béci ♥
2011. február 10. 15:38
Én nem tudok dönteni!Béci az szimpibb,de Olit is imádom a villában!Ez nehéz!!!
Kiváncsi vagyok,hogy ki nyeri a párbajt!!
Kiváncsi vagyok,hogy ki nyeri a párbajt!!
2011. február 10. 15:39
|
bogihhh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 136581 offline
|
OLIVÉR♥♥♥ ♥
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. február 10. 15:40
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
paff, ezt a komoly hírt...
2011. február 10. 15:41
Béci egy önelégült kis kö***g aki nagy rappernek képzeli magát, meg gengszternek, a való életben.és rettegésben tartja otthon a családot.Nem tudom már melyik fórumon olvastam egy hozzászólást ezzel kapcsolatban.És ott írta valaki azt azt állítja, hogy ismeri Bécit és legalább úgy taktikázik mint Olivér,csak ő nem beszél róla,és nem mutatja ki.Oli legalább beismerte,hogy ő,hogy játszik.De érdemes nézni Béci és Gigi párbeszédeit! Béci mindig elhallgattatja a húgát a vitásabb helyzetekben.És Gigi be is k***ol egyből, mert fél Bécitől, mert vad barom!Látszik ki hordja otthon a nadrágot.Arról nem is beszélve, hogy Giginek sem szeplőtlen a múltja! "Sz**k.hu" pólóval az erotika kiállításon!Na szép mondhatom!Szóval...Azt a nyálas lassú beszédű önelégült, beesik az eső az orrába Béci gyereket ne istenítsétek már annyira kellő információk hiányában.Mert a végén ti fogtok nagyot koppanni! :-) Úgy,hogy hajrá Olivér!! Debrecen Veled van!
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. február 10. 15:52
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Sajnos 1000% volt,hogy őt hívja ki.Igaz,egyik se kutya,de én azért sajnálom Bécit,mert amikor disznóvágás volt,egyedül ő dolgozott,a többiek fetrengtek a sok piától,meg a piszoárba hánytak...És az a legnagyobb gáz,hogy aki Bécire szavaz,szegény,és ugye Olivér apja főorvos,az ő haverjai gazdag csávók.
2011. február 10. 16:00
Remélem Béci megy vissza
Imádom Bécit
Olivért sem utálom de Béci sokkal jobb
2011. február 10. 16:03
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Kíváncsi vagyok a párbajra.
Remélem Béci esik ki.
Remélem Béci esik ki.
2011. február 10. 16:04
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Hurrá!
Remek hír.
Remek hír.
2011. február 10. 16:12
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Nagyon remélem hogy Béci fog visszamenni!
Olivér meg valami nagy bűntetést kapjon mert már nem egyszer szegte meg a villa szabályait!
Olivér meg valami nagy bűntetést kapjon mert már nem egyszer szegte meg a villa szabályait!
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.