A vizipipás incidens után az egész világ Miley Cyrusról beszélt, de a Disney-csillag azt nyilatkozta, hogy ez soha nem fog újra megtörténni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus: „Csalódtam magamban”
2011. február 11. 18:53
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
2011. február 11. 18:56
A rajongók majd csak nem olyan hülyék már, hogy ugyanazt csinálják
2011. február 11. 19:00
nekem mindegy mit csinál,én akkor is szeretem
akik meg bunkó megjegyzést fűztek,azok se jobbak nála
akik meg bunkó megjegyzést fűztek,azok se jobbak nála
2011. február 11. 19:02
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
ez már a sokadik volt
2011. február 11. 19:04
|
|
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline
|
Egyetértek Selly_Milz! Én is imádom bármit is tesz! És Miley-nak is igaza van, tényleg nem tökéletes. De mások sem azok.
1 felhasználónak tetszik:
Selly_Milz
2011. február 11. 19:05
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Én bevallok valamit...majmoltam Mileyt egy ideig..
legalább addig amíg a Hannah Montanábam meg nem jelent az a rész amikor ő nem szereti a sárgarépát és akkor már Hannah rajongói sem szeretik..na megnéztem és elgondolkoztatott...vajon én is ilyen lennék?
De tényleg...mások jelpill Miley szokásai ne legyenek fontosabbak a sajátodénál!!
Egyébként a botrányait leszámítva szerintem jó példakép
Én pl neki köszönhetem a gitározást a jó jegyeket stb...de vízipipázni nem fogok csak azért mert hogy ő is csinálta...
legalább addig amíg a Hannah Montanábam meg nem jelent az a rész amikor ő nem szereti a sárgarépát és akkor már Hannah rajongói sem szeretik..na megnéztem és elgondolkoztatott...vajon én is ilyen lennék?
Egyébként a botrányait leszámítva szerintem jó példakép
Én pl neki köszönhetem a gitározást a jó jegyeket stb...de vízipipázni nem fogok csak azért mert hogy ő is csinálta...
2011. február 11. 19:05
|
|
BiankaBiebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 18 Azonosító: 140992 offline
|
hát szerintem jó lenne ha nem csinálna ilyen dolgokat vagy durvábbat..szeretem Mileyt de régebben jobban szerettem
2011. február 11. 19:07
|
|
MarsiGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 144564 offline
|
Hát sztem mindenkinek vannak hülyeségei...és nem is nagy cucc h vízipipázott...és??
könyörgöm 18 éves ...sajnálom hogy ilyen hülyeségeken kell aggódnia...-.-" mindent eltúloz a média. szegény miley.
Amúgy meg a rajongói ugysem fognak mellőle elpártolni:D
könyörgöm 18 éves ...sajnálom hogy ilyen hülyeségeken kell aggódnia...-.-" mindent eltúloz a média. szegény miley.
Amúgy meg a rajongói ugysem fognak mellőle elpártolni:D
1 felhasználónak tetszik:
Selly_Milz
2011. február 11. 19:09
Én nekem sokkal jobban tetszik az "új Miley" mint a "régi".
2011. február 11. 19:12
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Miley egy előadó.Nem kívánkozik annyira példakép lenni.Nem tehet róla, hogy ilyen rajongói vannak és nem azt akarta ezzel elérni hogy a fél világ kiutálja őt.
2011. február 11. 19:16
szerintem sem akkora dolog ha a rajngok utánozzák és csak azért mert ő csinálja követik az a saját hülyeségük csak bizhtanak benne h van annyi eszül h nem követik ennyire erről Miley sem tehet nem irta ki h csináld utána vagy meg bánod az viszon szép és jó h észre vette h ezt nem kellet volna mert nem mutat jó példát én is szeretem Selenát még sem majmolom ez azén szerény véleményem
2011. február 11. 19:22
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Igaza van ő sem tökéletes ő is követhet el hibákat!!!
2011. február 11. 19:26
Tök jó,hogy belátja a hibáit és szeretne megjavulni.
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.