A 24 éves énekes-színésznő tagadja, hogy valóban ellopta volna azt az ékszert, ami miatt most folynak a tárgyalások az ügyében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan: „Engem nem lopásra neveltek”
2011. február 12. 10:45
Ha Lindsay nem is, az üzlet biztosan ludas. Visszakapták a nyakláncot - ezt olvastam az előző cikkben , akkor az üzlet szerintem direkt csinálja ezt, és Lindsayt ki akarja forgatni a pénzéből. Amúgy is, ha kellett volna neki, tényleg lett volna elég pénze ahhoz, hogy megvegye.
2011. február 12. 10:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12641 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Esment @ 2011.02.12. 10:45)
Ha Lindsay nem is, az üzlet biztosan ludas. Visszakapták a nyakláncot - ezt olvastam az előző cikkben , akkor az üzlet szerintem direkt csinálja ezt, és Lindsayt ki akarja forgatni a pénzéből. Amúgy is, ha kellett volna neki, tényleg lett volna elég pénze ahhoz, hogy megvegye.
Csak hogy ez nem így működik. Ha kirabolsz egy bankot és elkapnak - azt mondod visszaadod a pénzt és akkor nincs bünti?
Ha meg nem kapnak el, akkor tied a pénz?
2011. február 12. 10:53
Az lehet, hogy nem erre nevelték, mégis ilyen... szóval nincs mentség. Ő is már csak egyre lejjebb fog kerülni a lejtőn, akármit is mond vagy csinál.
2011. február 12. 11:01
Annyi peze van minek kell lopnia? Egyetertek El Mexicano
2011. február 12. 11:54
Amúgy szerintem ártatlan!!!
Mostanában nagyon jól viselkedik!!!
Amúgy tényleg az üzlet ludas!!!
Esment igazad van!!!!
Szerintem ilyenek vannak....
Mostanában nagyon jól viselkedik!!!
Amúgy tényleg az üzlet ludas!!!
Esment igazad van!!!!
Szerintem ilyenek vannak....
2011. február 12. 12:31
mirtill25 énis pont ezt akartam írni!
a szülei arra tanították, h drogozzon, ígyon és aztán a rehabra kerüljön? nem! mégis ez történt..
a szülei arra tanították, h drogozzon, ígyon és aztán a rehabra kerüljön? nem! mégis ez történt..
2011. február 12. 12:57
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Nem akarom, hogy elítéljék. Lindsay nagyon is jó ember, engem nem érdekelnek a botrányai, kiállok mellette. Lehet, hogy lopott, de ez számomra semmit sem von le az értékéből. De én hiszek neki...
Kapcsolódó sztárok
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.

0 felhasználónak tetszik: