Kedvenc számok, mióta ismered őket, stb.. : )
Bullet for my Valentine
2011. március 03. 19:43
|
|
RockAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 108 Csatolások: 36 Azonosító: 134171 offline
|
Nem rég óta ismerem őket.
Kedvenc számaim háát a Bittersweet memories, Pretty on the outside (ez egyszerűen tökéletes dal!), Tears don't fall, stb..
imádom őket!
Kedvenc számaim háát a Bittersweet memories, Pretty on the outside (ez egyszerűen tökéletes dal!), Tears don't fall, stb..
imádom őket!
1 felhasználónak tetszik:
trallali
2011. július 10. 10:50
Hát kb. fél éve ismerem őket, de egy napot sem bírok ki nélkülük
Kedvenceim: Waking the demon, Tears don't fall, Pretty on the outside, The last fight
UnhappyMeals
2011. július 10. 17:39
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Nem rég óta ismerem őket, de nekem a régebbi keményebb számaik jobban tetszenek. pl. Scream Aim Fire. Az újabbak közül a The Last Fight-ot szeretem. A legnagyobb kedvencem a bandából Paget, őt Matt-nél is jobban bírom.
trallali
2011. július 10. 18:20
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Lassan - nagyon lassan - egy éve ismerem őket. Nem hallottam sok számukat, és nem nagy kedvenceim, de van pár szám, ami tetszik (pl: All These Things I Hate, Tears Don't Fall).
2013. június 13. 11:28
Abszolút kedvenc, majdnem egy éve ismerem őket, mindig ott voltak nekem, amikor szükségem volt rájuk, főleg most.
Igazából mindegyik zenéjüket imádom, de van egy, amelyiket nagyon, mégpedig a Tears don't fall, és Matt kedvence is ez.
Igazából mindegyik zenéjüket imádom, de van egy, amelyiket nagyon, mégpedig a Tears don't fall, és Matt kedvence is ez.
Fannycska999
2013. július 18. 15:11
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Tavaly ismertem meg az együttest az egyik barátnőm által aki nagyon nagy rajongójuk és ő mondta,hogy hallgassam meg őket mert nagyon jók és elkell ismernem első hallásra nagyon megtetszett a banda és kb azóta imádom őket az együttesből Mattet csipem a legjobban,piszokjó hangjavan és ráadásul egyedül tanult gitározni amiért nagyon felnézek rá...A kedvenc dalaim a BFMV-tól a Tears Don't Fall, Waking The Demon,Scream Aim Fire,The Last Fight...
Fannycska999
2013. augusztus 25. 22:51
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Hú, kb. egy hónapja ismerem őket, de máris a kedvenceim közé tartoznak! A kedvencem egyértelműen a Tears Don't Fall, az első dal, amit tőlük hallottam (egyik barátnőm mutatta). Sok számukat hallottam már, imádom szinte az összeset
2013. október 24. 18:33
Nem olyan régóta ismerem a bandát de nagyon tetszik amit csinálnak.
Azt hiszem hogy az Avenged Sevenfold és a barátnőm által ismertem meg mivel Matt jóban van Matt Shadows-zal (két Matt *-*) . Talán a Temper Temper volt az első szám amit tőlük hallottam és a mai napig minden nap meghallgatom nagyon tetszik Mattnek elképesztő hangja van úgy érzem jobban meg kell őket ismernem. ^^
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.