Mennyire vagy starity kocka?
2014. augusztus 21. 13:52
Nagyon sokszor fórumozok az oldalon szóval nagyon az vagyok
2015. október 23. 12:19
Nagyon.
Reggel nyolckor felkelek, levágódom a gép elé, Starity be, és körül-belül éjfélig, fél tizenegyig bent is marad.
Reggel nyolckor felkelek, levágódom a gép elé, Starity be, és körül-belül éjfélig, fél tizenegyig bent is marad.
2015. október 23. 12:28
Én magamat nagyon annak mondhatnám Reggel felkelek, ha van egy kis dolgom, akkor először azt megcsinálom, majd aztán hajnalig nyomom a Starityt. De a barátnőim, fórumozni és profilt szerkeszteni szoktam legtöbbször. Ezért is vagyok sokat aktív. Mondjuk már hétköznap kevésbé, mert most nagyon fontos a tabulás!
2015. október 23. 14:35
Régebben jobban vonzott az oldal, most már alig, pár barátom miatt szoktam feljárni. Mondjuk alapból örülök annak, hogyha hétköznap van egy kis szabadidőm, amikor egy pillanatra fellélegezhetek, akkor meg olvasok vagy zenét hallgatok. Szeretem inkább megélni az életem. Ettől függetlenül nagyon jó kis oldalnak tartom.
2016. február 24. 19:18
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
nagyon. ha unatkozok, visszalapozgatok a gumiszobában és minden témához hozzászólok, mint pl most is valami baromi jó ez a starity... igaz, hogy már 2015 óta tag vagyok de akkor nem nagyon esett le mi a lényege, most pedig picivel több mint egy hete tértem vissza, és irtó jó és unaloműző
1 felhasználónak tetszik:
Pheebs
2018. augusztus 31. 23:45
Általában mindig fent vagyok, de aktív csak akkor igazán ha beszélgetek valakivel.
2019. március 29. 00:37
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline |
Curvára
Amúgy a laptopon bejelntkezek ha hazaérek és néha ránézek:)
Amúgy a laptopon bejelntkezek ha hazaérek és néha ránézek:)
2019. június 15. 17:10
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline |
emlékszem, amikor még '14-ben regisztráltam mindig itt lógtam. beszélgettem a barátaimmal, állandóan gumiszobáztam manapság már nincsen annyi időm itt lenni, viszont a barátaimmal továbbra is beszélgetek, bár való igaz, hogy inkább az oldalon kívül. de ha több időm van szívesen látogatom a társalgót.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.