Már csak 4 nap, és a rajongók is megtapasztalhatják, milyen érzés utazni az időben a TARDIS és a Doki segítségével. Lehetőség nyílik ugyanis arra, hogy mi is a Doktor útitársai legyünk térben és időben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Légy te a Doki útitársa!
2011. február 16. 13:01
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2011. február 16. 13:26
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.02.16. 13:12)
David és Chris mellé szívesen szegődnék. Mattet már meggondolnám. Köszi a cikket Sally.
Itt csak Mattre van lehetőség. Sajnos. De nagyon jó lenne találkozni pár Dalekkel meg Cybermannel... Lehet, hogy majd jól exterminálnak és/vagy dilitelnek, de én sanszosan bevállalom...
2011. február 16. 14:23
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline |
De jó!
2011. február 16. 14:41
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Óó de kár, hogy nem lesz lehetőségem elmenni Pedig szívesen megnézném.
2011. február 16. 18:37
Idézet (kateblock @ 2011.02.16. 18:17)
Kár hogy sokba kerül a belépő
Hát igen. Helyszínen £20, elővételben £15 vagy £18, attól függően, hogy éppen peak vagy off-peak. Ha sonic screwdrivert akarsz, az már £28, ha meg ajándékcsomagos izét (TARDIS ticket), az meg már £40. Természetesen ezek mind /fő. Bár ezek a felnőtt jegyek, a gyerek belépők valamivel olcsóbbak... Plusz vannak családi kedvezmények, de ez speciel nem nagyon érint.
Én pont ma jutottam (mondhatni végleges) elhatározásra, hogy én bizony erre el akarok menni. 2x£20 még ráspórolok. Inkább több pound legyen nálam, mint kevesebb. Ha hazahozom, még mindig jó lesz legközelebb, vagy vissza is lehet váltani a valutát... Bár az most nem lenne nekem túl nyereséges, mert 330-ért vettem egyet. (Tavaly csak 300 HUF volt... £1... ) /Ámbár tavalyról maradt még £55... /
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 16. 22:20
Lehet, furán hangzik, de egy angliai eseményt minek kitenni a főoldalra, ráadásul pont annak, aki megy. Tán egyedül az egész oldalról...
Kicsit nekem olyan "én megyek, ti meg nem. bibibííííí" hangulata van az egésznek.
Kicsit nekem olyan "én megyek, ti meg nem. bibibííííí" hangulata van az egésznek.
2011. február 16. 22:50
Idézet (csipkefa @ 2011.02.16. 22:20)
Lehet, furán hangzik, de egy angliai eseményt minek kitenni a főoldalra, ráadásul pont annak, aki megy. Tán egyedül az egész oldalról...
Én örülök a cikknek, mert másképp nem biztos, hogy tudtam volna róla, de valószínű, hogy én is ellátogatok rá. Nemszívesen hagynám ki Ráadásul végre valami ami a nővéremet és engem is érdekel, így lesz közös programunk.
Sally Sparrow
2011. február 17. 08:11
Idézet (csipkefa @ 2011.02.16. 22:20)
Sajnálom, ha te ezt így éled meg. Egyébként a cikkeket az oldalon nem regisztráltak is olvassák - legalábbis olvasHATJÁK, szóval tulajdonképpen bárki rátalálhat, aki rákeres arra, hogy Doctor Who. Másrészről pedig itt az oldalon is vannak olyan emberkék (nem is egy !!!), aki kint él... És biztos vannak olyan rajongók, vagy éppen nem rajongók, de akik ismerik a sorozatot és szívesen megnéznék a kiállítást, mert éppen abban az időintervallumban valamikor kilátogatnak.
A fene sem akart ezzel dicsekedni, már megbocsáss. Az sem 100%, hogy én megyek, csak esélyes. És miért ne oszthatnám meg mindenkivel a hírt, hogy ez van, létezik, ha arra jársz, van kedved, időd, pénzed, akkor nézd meg??! Szerintem inkább te vagy irigy...
Grace Benning
2011. február 17. 08:12
Idézet (Cassidy23 @ 2011.02.16. 22:50)
Én örülök a cikknek, mert másképp nem biztos, hogy tudtam volna róla, de valószínű, hogy én is ellátogatok rá. Nemszívesen hagynám ki Ráadásul végre valami ami a nővéremet és engem is érdekel, így lesz közös programunk.
Szuper! Már megérte megírni a cikket. Jó szórakozást!
2011. február 18. 08:09
Idézet (virag004 @ 2011.02.17. 21:06)
Kár, hogy Magyarországra nem jönnek el.
Sajnos nem olyan népszerű nálunk a sorozat, hogy megérje itt is a kiállítást megrendezni. Egyébként a sci-fi rajongók tudják, de akik nem, azoknak mondom, hogy Magyarországon is szokott lenni (azt hiszem tavasz végén, nyár elején talán) sci-fi találkozó, ahol sci-fi színészek a vendégek. Volt már példa rá, hogy volt Doctor Who vendég is, de sajnos nem tudom, hogy ki, mert aki ebben érintett, csak most ismerte meg a sorozatot és nem tudja, ki volt az... Mindenesetre megéri szemfülesnek lenni és figyelni, hátha...
2011. február 18. 08:11
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.02.18. 08:09)
Sajnos nem olyan népszerű nálunk a sorozat, hogy megérje itt is a kiállítást megrendezni. Egyébként a sci-fi rajongók tudják, de akik nem, azoknak mondom, hogy Magyarországon is szokott lenni (azt hiszem tavasz végén, nyár elején talán) sci-fi találkozó, ahol sci-fi színészek a vendégek. Volt már példa rá, hogy volt Doctor Who vendég is, de sajnos nem tudom, hogy ki, mert aki ebben érintett, csak most ismerte meg a sorozatot és nem tudja, ki volt az... Mindenesetre megéri szemfülesnek lenni és figyelni, hátha...
Volt DW vendég is? Komoly?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.