Mit kéne csinálnod fórumozás helyett?
2012. március 29. 18:00
Megcsinálni a házidogámat holnapra, de túl lusta vagyok hozzá!!!
Jah.. és tanulni meg bepakolni a cuccomat a táskába...
Jah.. és tanulni meg bepakolni a cuccomat a táskába...
2012. március 29. 18:33
fórumozni és felhívni a barátnőmet, hogy megbeszéljük a holnapi napot..
2012. március 29. 18:34
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Elméleti gazdaságtant és üzleti gazdaságtant tanulni, mert mindkettőből TZ-t írok holnap. De ezt a 2 tantárgyat nagyon nem szeretem, szóval majd csak később tanulok. Nagyon unalmas és száraz tantárgy mindkettő...nem nekem való
2012. március 29. 21:39
bevenni valami gyógyszert, mert nem vagyok jól, és lassan menni alukálni, mert álmos vagyok.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.