Miley 33 éves pasival kavar!
2011. március 03. 22:28
|
|
Pink_Angel_Goldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 1 Azonosító: 145469 offline
|
Na nemááááááá.... xĐ
2011. március 04. 22:03
Én bírtam Mileyt de ez már sok!!Úristen én nekem nem nagyon számít a kor különbség de azért 10 évnél ne legyen több!!
2011. március 05. 14:00
Miley mit művelsz?!Nem ilyenek ismertelek meg,én azt az énedet szeretném viszont látni ami a még a karriered előtt volt.Nem érdekel,hogy kivel kavar meg semmi,de én nem ezt a Miley szeretem meg hanem azt az aranyos tünci csajszit aki a Hannah Montana-ban volt.
2011. március 05. 14:43
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
én eddig nem künönösebben foglalkoztam vele, de amióta botrányai vannak megutáltam. nekem tök mindegy hányéves pasival kavar csak attól tartok, hogy ebből is egy botrány lesz....
2011. március 05. 15:33
hát....szerintem a saját korosztályából kellene választania.nem egy nála 15évvel idősebb pasival!!
2011. március 07. 15:00
|
|
Selly GomezJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 146733 offline
|
33 éves?? durva ő nem rég lett 18
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: