Megan Fox a süllyesztőbe kerülhet
2011. február 24. 20:48
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
Rekahhh
Én kedvelem a csajt, nem kellene még süllyesztőbe kerülni... remélem nem fog.
Én is így vagyok ezzel!
Én kedvelem a csajt, nem kellene még süllyesztőbe kerülni... remélem nem fog.
Én is így vagyok ezzel!
2011. február 24. 22:25
Szerintem jó színésznő én szeretem,bár most tényleg nagyon sovány.
2011. február 24. 22:54
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Tény, hogy lefogyott, de szerintem a Transformers-ben jól játszott. Bár nem vagyok kritikus, de talán engedni kéne, hogy bizonyítson, és nem csak lejáratni.
2011. február 24. 23:07
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
nagyon szép csaj
2011. február 25. 11:12
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Én nagyon szeretem, de a régebbi szexbomba alakjának már tényleg hűlt helye van. Összeszedhetné magát. Szeretném még újabb filmekben is látni.
Rosie amúgy szép és dekoratív, de Megan nélkül a TS 3 se lesz az igazi.
Rosie amúgy szép és dekoratív, de Megan nélkül a TS 3 se lesz az igazi.
2011. február 25. 11:16
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nekem soha nem volt szimpatikus Megan, de az tény, hogy nagyon szép. Színészi képességeiről nem tudok nyilatkozni, egy igazán értékelhető alakítást sem láttam még tőle. Mondjuk a filmek, amikben játszott olyan sok lehetőséget nem is adtak neki. Mostanában az a benyomásom, hogy ennek a nőnek lelke van és szeretne bizonyítani. Nem akar üresfejű színésznőcske lenni. Egy esély szerintem járna neki. Kiderülne, hogy tud-e, vagy nem tud. Amíg esélyt sem adnak neki, kár lenne egy ilyen szép nőt a süllyesztőbe küldeni. Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem Megant.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. február 25. 12:29
Úristen ezektől a képektől már eleve unszimpatikus
2011. február 25. 14:29
Michael Bay élete legrosszabb döntése nem ez a Megan Fox csere volt. hanem az amikor elvállalta a Transformers film rendezését. egy szerethető robotos képregény történetéből, készített egy Amerikai Hadi erő demonstrációs filmet. amiben a robotok csak statiszták és az Amerikai nemzet és a hadsereg a főszereplő és egy militarista tesztoszteron bomba az egész plusz pocsék humorral...ez a legnagyobb baj a Transformessel.
2011. február 25. 16:47
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Szerintem meg lehet, h pont ez segíti majd hozzá, h végre ne a dögös csaj legyen a filmekben, hanem vmi összetettebb. És sz'tem még mindig jobb nő, mint Rosie...
2011. február 26. 09:09
Én eddig se nagyon szerettem Megant szóval nekem mindegy.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.