Sokszor megkaptam anno az iskolában hogy "Mi van a múltban ragadtál? Ez a 21. század, hello!" kaliberű értelmes megnyilvánulásokat mivel mindig is a régi korok zenéin érlelődtem. Csakhogy a régi zenészek tényleg tudtak zenét alkotni, és nem az autotune-ra bízták az egészet, és ráadásul a dalszövegeiket is saját maguk írták, nem gigaproducerek tákolták össze Őket. Az már csak persze extra cool, hogy a szövegeiknek értelme is volt. Nem úgy mint manapság. Persze vannak manapság is olyan előadók akik tehetségesek, és saját maguk szerzik többnyire a zenéjüket. Ilyen Bruno Mars, Adam Lambert, vagy Christina Aquilera is a példának okáért.
Na szóval: Guns N' Roses, Pink Floyd, Bon Jovi, Nirvana, Metallica, Alice Cooper, KISS, Black Sabbath, The Doors, Queen, Runaways... Kb. így, de tuti kihagytam vmelyik sweetie-t, mert sokan vannak.
Régebbi zenészek közül kik a kedvenceid?
2013. június 05. 16:16
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. augusztus 08. 16:16
rengeteget tudnék mondani, nem sorolgatok szóval: Slash
2013. augusztus 08. 16:22
Lady Carrievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 208506 offline |
Hosszú lenne a felsorolás,de az abszolút kedvenc,amit a mai napig,szinte minden nap meghallgatok,az a Coldplay.Nagy kedvencem volt még Michael Jackson,Madonna,és a többi legenda!
2014. június 20. 19:45
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ennyi lenne ha fölsorolnám!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ennyi lenne ha fölsorolnám!
2014. június 20. 19:49
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219640 Azonosító: 59785 offline |
Nekem szintén rengeteg időmbe telne, ha megpróbálnám felsorolni az összeset, mivel én is állandóan a régi korok zenéit hallgatom. De a legeslegnagyobb kedvenc a Queen.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.