Sziklák szeme 1. 8/10
életem első horrora, nagyon bejött
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. december 29. 23:36
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Thor
Igazából tesóm vett rá hogy megnézzük mert egyszer belenéztem de nem tetszett pedig imádom a Marvel filmeket így utólag nagyon örülök hogy rávett hogy megnézzük mert nagyon pozitív csalódás volt azon a jeleneten amikor Thor nagy erővel levágta a földre azt a bögrét akkor sírtam a röhögéstől a történet is nagyon ötletes Stan Lee egy zseni a végén meg nagyon sajnáltam szegény Lokit
10/10
Igazából tesóm vett rá hogy megnézzük mert egyszer belenéztem de nem tetszett pedig imádom a Marvel filmeket így utólag nagyon örülök hogy rávett hogy megnézzük mert nagyon pozitív csalódás volt azon a jeleneten amikor Thor nagy erővel levágta a földre azt a bögrét akkor sírtam a röhögéstől a történet is nagyon ötletes Stan Lee egy zseni a végén meg nagyon sajnáltam szegény Lokit
10/10
2011. december 30. 00:31
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline |
Vanishing on 7th Street 10/(7)- 8
Hayden Christensen
Hayden Christensen
1 felhasználónak tetszik:
Blackbird03
2011. december 30. 08:48
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (tya04 @ 2011.12.29. 22:45)
És egy ekkora filmet hagytak ki a nevesebb díjátadókon. Éljenek a hagyományok
Arra gondolsz,hogy nem nyert az Oscaron sem?
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. december 30. 09:22
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Carriers * Víruscsapda
Nem volt a legizgalmasabb Thriller, de jó volt
Végre igényesen oldották meg ezt az "emberfertőzés" témát
Na meg hát ott volt Chris Pine, akinek csodás kék szeme emeli egy picit a film színvonalát
7*10
Nem volt a legizgalmasabb Thriller, de jó volt
Végre igényesen oldották meg ezt az "emberfertőzés" témát
Na meg hát ott volt Chris Pine, akinek csodás kék szeme emeli egy picit a film színvonalát
7*10
2 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Blackbird03
2011. december 30. 09:24
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Másvilág / The Others
Sokan csak úgy emlegetik, mint a film, ami hasonlít egy másikhoz. Nem mondom el melyikhez, mert aki nem látta, annak ez hatalmas spoiler lenne. Szóval, a Másvilág valóban később készült, mint az a bizonyos film, de szerintem sokkal hátborzongatóbb, sokkal szebb, sokkal magávalragadóbb a hangulata. Végigkísér az a baljós érzés, még akkor is, ha már sokadjára látod, mint én. A kedvenc filmjeim közé tartozik, mert remek alakításokat láthatunk remek színészektől és a történet is leköti az embert. Én mondjuk leginkább a hangulatba vagyok szerelmes, amit megteremt.
10/9
Sokan csak úgy emlegetik, mint a film, ami hasonlít egy másikhoz. Nem mondom el melyikhez, mert aki nem látta, annak ez hatalmas spoiler lenne. Szóval, a Másvilág valóban később készült, mint az a bizonyos film, de szerintem sokkal hátborzongatóbb, sokkal szebb, sokkal magávalragadóbb a hangulata. Végigkísér az a baljós érzés, még akkor is, ha már sokadjára látod, mint én. A kedvenc filmjeim közé tartozik, mert remek alakításokat láthatunk remek színészektől és a történet is leköti az embert. Én mondjuk leginkább a hangulatba vagyok szerelmes, amit megteremt.
10/9
7 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
patrícia4,
janet7,
ophely88,
kriszti145,
Blackbird03,
Running Fool
2011. december 30. 09:27
Értelem és Érzelem
Én szeretem ezt a filmet, akárhányszor nézem meg nem unatkozom rajta!!! A színészek kiválóak, én már csak a szereposztás miatt is ajánlani tudom. A kedvencem mindenképpen Alan Rickman, szerintem Emma Thompson-al együtt tökéletesen alakítanak!! Tudom azt is, hogy nem egy krimi, amiben felsorakozik Hollywood legszexisebb színészgárdája, de egy nagyon igényes mű, többszörösen és ajánlottan nézhető!!
[b]10/10
Én szeretem ezt a filmet, akárhányszor nézem meg nem unatkozom rajta!!! A színészek kiválóak, én már csak a szereposztás miatt is ajánlani tudom. A kedvencem mindenképpen Alan Rickman, szerintem Emma Thompson-al együtt tökéletesen alakítanak!! Tudom azt is, hogy nem egy krimi, amiben felsorakozik Hollywood legszexisebb színészgárdája, de egy nagyon igényes mű, többszörösen és ajánlottan nézhető!!
[b]10/10
2011. december 30. 11:04
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Zodiákus
Rettenetesen tetszett a film. Eléggé sok név volt, rég figyeltem ennyire egy filmen. Jake Gyllenhaalt imádom, Robert Downey Junior is nagyot alakít.
10/10
Rettenetesen tetszett a film. Eléggé sok név volt, rég figyeltem ennyire egy filmen. Jake Gyllenhaalt imádom, Robert Downey Junior is nagyot alakít.
10/10
14 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
gonzales7,
Domcicc,
Grace Benning,
patrícia4,
pillajunior,
janet7,
kriszti145,
Blackbird03,
Running Fool,
vampiregirl18,
funny18,
tya04,
riri17
2011. december 30. 11:28
Friends With Benefits / Barátság Extrákkal (2011)
Összességében tetszett a film, mielőtt megnéztem a Big Pink albumát hallgattam, aztán már az elején jót mosolyogtam hogy pont a Dominos szólt az egyik jelenet alatt Egyébként nekem tetszett a film, néha jókat röhögtem, viszont a vége nem nagyon tetszett, bár várható volt ez a végkimenetel.
8/10
Összességében tetszett a film, mielőtt megnéztem a Big Pink albumát hallgattam, aztán már az elején jót mosolyogtam hogy pont a Dominos szólt az egyik jelenet alatt Egyébként nekem tetszett a film, néha jókat röhögtem, viszont a vége nem nagyon tetszett, bár várható volt ez a végkimenetel.
8/10
2011. december 30. 13:53
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Múmia
Már vagy ezredszerre látom ezt a filmet, mondom a szereplőkkel a szöveget
8/10
Múmia Visszatér
Méltó folytatása az elsőnek
8/10
Hajlakk
Nagyon szeretem ezt a filmet Muszáj volt újra néznem
Zac Azok a kék szemek
10/10
Már vagy ezredszerre látom ezt a filmet, mondom a szereplőkkel a szöveget
8/10
Múmia Visszatér
Méltó folytatása az elsőnek
8/10
Hajlakk
Nagyon szeretem ezt a filmet Muszáj volt újra néznem
Zac Azok a kék szemek
10/10
8 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Blackbird03,
patrícia4,
Adrianna,
krisztina9711,
funny18,
SmileyZ,
riri17
2011. december 30. 13:58
Warrior (2011) - 10/10
Azt hiszem, megtaláltam és megnéztem 2011 (talán) legjobb filmjét. A sok "marhaságot" nyomatják a mozikban, ezt a remekműveket pedig mellőzik. Hogy van ez?!
Hardy az egyik legtehetségesebb ifjonc. Ezek után kíváncsibbá tett, mit fog tudni kihozni Bane karakteréből a TDKR-ban. Minden a helyén van. Pörgős, látványos és a színészi alakításokra van a hangsúly fektetve. A zenék szépek, a vágások kitűnőek. Na jó néhol hatásvadász, de mindez még belefér. Egészen más mint a Dühöngő bika vagy a Rocky. Talán párhuzamba állítható 1 bizonyos filmmel a Harcossal, de ááááh. Látni kell! Még most is a hatása alatt vagyok. Nem éppen "csajos" film!
Azt hiszem, megtaláltam és megnéztem 2011 (talán) legjobb filmjét. A sok "marhaságot" nyomatják a mozikban, ezt a remekműveket pedig mellőzik. Hogy van ez?!
Hardy az egyik legtehetségesebb ifjonc. Ezek után kíváncsibbá tett, mit fog tudni kihozni Bane karakteréből a TDKR-ban. Minden a helyén van. Pörgős, látványos és a színészi alakításokra van a hangsúly fektetve. A zenék szépek, a vágások kitűnőek. Na jó néhol hatásvadász, de mindez még belefér. Egészen más mint a Dühöngő bika vagy a Rocky. Talán párhuzamba állítható 1 bizonyos filmmel a Harcossal, de ááááh. Látni kell! Még most is a hatása alatt vagyok. Nem éppen "csajos" film!
2011. december 30. 14:01
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline |
Kísértő félelem 10/3
Elég gagyi film
Elég gagyi film
Blackbird03,
House Of Wax
2011. december 30. 14:03
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Egy kis Mennyország - /A Little Bit of Heaven/
Még hogy vígjáték!!! A frászkarikát! Csak annak ajánlom, aki szereti a drámát. Nekem nem igazán jött be, mert siratós film, én meg azt nem szívlelem. Ha már a való élet elég gáz, részemről nem kell, hogy a film is az legyen. 6/10
Nincs kettő négy nélkül
Erre nincs mit mondanom. Nagyon szeretem az egyéni sztorikat, amiben van egy 'kis' akció. Ebben a filmben minden nagyon jól el lett találva. A Bud Spencer és Terence Hill páros örök kedvencem marad. 10/10
Még hogy vígjáték!!! A frászkarikát! Csak annak ajánlom, aki szereti a drámát. Nekem nem igazán jött be, mert siratós film, én meg azt nem szívlelem. Ha már a való élet elég gáz, részemről nem kell, hogy a film is az legyen. 6/10
Nincs kettő négy nélkül
Erre nincs mit mondanom. Nagyon szeretem az egyéni sztorikat, amiben van egy 'kis' akció. Ebben a filmben minden nagyon jól el lett találva. A Bud Spencer és Terence Hill páros örök kedvencem marad. 10/10
2011. december 30. 19:47
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4117 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline |
Mallory szerint a világ
Nem is tudom. Egész jó film ez,de valahogy mégsem tetszik. Nagyon jó volt látni Kristen-t ilyen szerepben is,egyre jobban meggyőződök róla,hogy fantasztikus színésznő. Maga a film története nagyon tetszik,de nem valami jól oldották meg. Szerintem sokkal több dolgot is ki lehetett volna hozni belőle,mert nem az a tipikus semmilyen gagyi története van. Sok résznél elég unalmas is volt,és az események is elég lassan következtek be (nem mintha olyan sok lett volna benne). A végéről nem is beszélve. Szörnyen elsz*rták. Egyáltalán nem ilyen véget képzeltem el. Olyan volt,mintha,mintha még nem fejeződött volna be,olyan semmilyen. Összességében egész tűrhető film,bár csalódtam benne valamilyen szinten.
10/5
Nem is tudom. Egész jó film ez,de valahogy mégsem tetszik. Nagyon jó volt látni Kristen-t ilyen szerepben is,egyre jobban meggyőződök róla,hogy fantasztikus színésznő. Maga a film története nagyon tetszik,de nem valami jól oldották meg. Szerintem sokkal több dolgot is ki lehetett volna hozni belőle,mert nem az a tipikus semmilyen gagyi története van. Sok résznél elég unalmas is volt,és az események is elég lassan következtek be (nem mintha olyan sok lett volna benne). A végéről nem is beszélve. Szörnyen elsz*rták. Egyáltalán nem ilyen véget képzeltem el. Olyan volt,mintha,mintha még nem fejeződött volna be,olyan semmilyen. Összességében egész tűrhető film,bár csalódtam benne valamilyen szinten.
10/5
2011. december 30. 20:14
House Of Wax |
The Killer Inside Me
Négy szóval: Mi akart ez lenni?
0/10
Hideg Préda 3 * Fritt Vilt III
Tipikusan az a " semmi indok nélkül kinyírom a fiatal turistákat " film Ez már annyira unalmas nekem, amúgy meg minden a sötétben játszódott, semmit sem lehetett látni a filmből!
0/10
Négy szóval: Mi akart ez lenni?
0/10
Hideg Préda 3 * Fritt Vilt III
Tipikusan az a " semmi indok nélkül kinyírom a fiatal turistákat " film Ez már annyira unalmas nekem, amúgy meg minden a sötétben játszódott, semmit sem lehetett látni a filmből!
0/10
kriszti145,
patrícia4
2011. december 30. 20:35
Másnaposok II
Volt olyan vicces, mint az előző, de jópár poént már lelőttek. A színészek viccesen és jól teljesítettek, alapvetően nagyon jók voltak, nem lehetett felűlmúlni az 1. részt.
10/8
Volt olyan vicces, mint az előző, de jópár poént már lelőttek. A színészek viccesen és jól teljesítettek, alapvetően nagyon jók voltak, nem lehetett felűlmúlni az 1. részt.
10/8
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.