Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 21. 12:15 #13221
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Offline offline
A Segítség * The Help (2011)
Elég régóta húzom, pedig nagyon érdekelt, de mindig találtam valami mást, hát, tegnap eljött az ideje és megnéztem és nem csalódtam. Remek film, fantasztikus színészekkel, kidolgozott történt, szívszorító és szomorú de mégis végig magával ragadó. Én nagyon oda vagyok érte.
Emma Stone remekül játszott, tetszett a karaktere, nagyon szimpatikus volt. A másik nagy kedvencem Jessica Chastain volt, az ő karakterével tudtam a legjobban azonosulni, annyira emberséges volt. Mike Vogel-nek külön örültem, csak hát belőle nagyon keveset láthattunk. Viola Davis és Octavia L. Spencer játszottak még remekül. Viszont Bryce Dallas Howard-tól a hideg kirázott, nem csak a karaktere miatt, de nem tudom, másik filmekben sem volt szimpatikus, valahogy őt nem tudom megkedvelni és hát itt a karaktere se segített abban, hogy ez megtörténjen.
Nagyon szerethető film, habár szomorú is, szörnyű, hogy bántak a színesekkel akkoriban, én többször is bekönnyeztem, büszkén bevallom.

10*10


Dumb és Dumber kettyó * Dumb and Dumber To (2014)
Erről a részről írok hamarabb mert ezt láttam előbb, meg ez sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Be kell valljam sosem terveztem, hogy meg fogom nézni, Jim Carrey hatalmas kedvencem és fantasztikus színésznek tartom, de valahogy ez a film sosem vonzott. Aztán végül is úgy voltam vele, hogy egye-fene. Ez a rész nagyon tetszett, rengeteget nevettem rajta, hihetetlen poénok vannak benne, és most (talán először) nem zavart a szinkron, sőt, örültem, hogy azzal nézem.
Jim Carrey, imádom ezt a pasast, hatalmas tehetség. Azért imádom annyira mert természetesen jön belőle ez a dolog, nem játssza meg magát, nem kell erőlködnie, és ezért lesz annyira jó abban amit csinál. Jeff Daniels is jól alakított, de nekem egyértelműen Jim karaktere tetszett a legjobban.
Néhol kicsit gusztustalan volt, ezt beismerem, de láttam én már cifrább dolgokat is filmekben, szóval nekem belefért.

10*10


Dumb és Dumber - Dilibogyók * Dumb & Dumber (1994)
Ahhoz képest, hogy a második rész annyira tetszett, az első rész annyira nem jött be. Voltak benne jó jelenetek amiken jót nevettem, de számomra a második részt meg se közelítette.
4*10


Vad Évad * The Big Year (2011)

Nagyon gyenge eresztés, tanulságos és éppen egyszer jól esett megnézni, de örülök, hogy eleve se vártam tőle sokat mert nagyot csalódtam volna. Azért Owen Wilson és Steve Martin még mindig nagy kedvenceim, miattuk megérte megnézni. Meg Joel McHale-nek is örültem, bár belőle nagyon keveset láthattunk.
5*10


Demonic (2015)
Nagyon rákészültem, hogy jó lesz, meg aztán megláttam, hogy Frank Grillo a főszereplő, mondom ez csak jó lehet, de tévedtem. Nagyon gyenge volt, a színészi játék egész ügyes volt, de nagyon kiszámítható film, ráadásul szerintem elég lassú is. Egyszer bőven elég volt.
4*10
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, SmileyZ
2015. július 21. 13:10 #13222
Dorina1024
Dorina1024
høgh
 
Státuszmood: fuck everybody
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.18.
Hozzászólás: 3781
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Offline offline
Percy Jackson és az Olimposziak: Villámtolvaj
Imádom! Nincsenek rá szavak.
Percy Jackson: Szörnyek Tengere
Ugyanaz mint az első...heart.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: awwparadise, rammievengeance, House Of Wax, Lil98
2015. július 21. 14:49 #13223
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥
 
StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.12.
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Offline offline
Bérhaverok (The Wedding Ringer,2015)

Egy ideje már tervezem megnézni aztán most össze is jött.Sokkal jobb volt mint hittem,hogy lesz,nagyon tetszett. laugh.gif Volt benne pár jelenet ami elég erőltetett volt,pl a nagyi felgyújtása,a kutyás jelenet meg nekem sok volt,de több minden volt amin jót nevettem.Mint azok a fejek amiket vágtak mikor a rendőr megállította őket,vagy a végén amit Jorge Garcia mondott a repülőútról. rohog.gif Őt amúgy a Lost óta nagyon csípem. laugh.gif Ezek közül a haverok közül egyértelműen Colin Kane volt a legszimpatikusabb ( laugh.gif ) Alan Ritchson szemrángása is tetszett. rohog.gif A főszereplők közül egyértelműen Kevin Hart-ot bírom jobban bár sokszor erőltetett és az életben nem is ismerem úgy,de eddig filmekben mindig bírtam viszont Josh Gad-ban mindig volt valami ami taszított.Nem tudom mi,de egyszerűen ránéztem és sosem voltam oda érte,de ebben bírtam,jókat mosolyogtam rajta is. laugh.gif A közös táncuk is tetszett Kevinnel,mikor Josh kiesett a kocsiból az elrablásánál és Kevin beszéde is,azon be is könnyeztem. blush.gif A filmben elhangzó első két szám nagy kedvencem,egyedül Kaley Cuoco-Sweeting karakterét nem kedveltem. blush.gif

10/10

Túlélő (Survivor,2015)

Milla Jovovich-ot mindig is kedveltem ahogy Pierce Brosnan-t és Dylan McDermott-ot is,de ez akkor is kevés volt.Nem volt rossz film,csak nagyon átlagos. blush.gif

10/6,5
3 felhasználónak tetszik: awwparadise, Direction Rajongo6, House Of Wax
2015. július 21. 23:09 #13224
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose - 2005)

Hmmm... vágytam valami teljesen más kaliberű filmre, és, hogy őszinte legyek, erről rengeteget olvastam annak idején. A '70-es években készült Ördögűző klasszikushoz maximum csak annyi köze van, hogy maga az ördögűzés mibenlétét feszegeti. Mindkét alkotásnak megvan a maga hátránya és előnye, ám szerintem ez még nyomasztóbb volt, mint az eredeti alkotás. Nem feltétlen mondanám horrornak, mert egyébiránt ez nem az volt, hanem sokkal inkább egy nyomasztó thriller. Laura Linney borzasztóan ismerős nekem valahonnan, csak azt nem tudom, hogy honnan. Átnéztem az egész filmográfiáját és egyszerűen zavar az a tény, hogy nem tudom hol láttam őt. Szimpatikus karaktert alakított, de az alakítása maximum a középszert érte el. Nem tetszett annyira. Jennifer Carpenter viszont hatalmas kedvencem a Dexter óta, és bár Emily Rose-ként nem kapott olyan hatalmas szerepet, mégis úgy érzem, hogy ő tudta a lehető legtöbbet kihozni a saját karakteréből. Riszpekt neki a nyakatekert pózokért, nem volt smafu, az biztos! Sztárparádéban nem volt gazdag, ahogyan kiemelkedő színészi teljesítményt sem láthattunk. A történettől viszont borzongani lehet, az biztos. Feláll a szőr a hátamon, ha arra gondolok, hogy akár egy vagy több idegen entitás meg akarja szállni a testemet. Azt mondják, hogy a sztori hitelességét még a Vatikán is elismerte, de aztán ki tudja. Az első egy órában én is afelé hajlottam, hogy Emily tutira bekattant és az epilepszia átment pszichotikus eredetű megbetegedésbe, ám a végére már kezdtem elhinni azt, hogy vannak démonok. Abszolút hiszek a spiritualitásban és a halál utáni életben, de még mindig nehéz elképzelni azt, hogy valakit a való életben tényleg képesek megszállni a gonosz erők. Ezek is olyan dolgok valójában, amikről ugyan nincs tudomásunk, de akár létezhetők is lehetnek.

10/8 - Tetszett. Nem f*som össze úgy magamat, mint az Alien trilógiától, de voltak percek, amikor feszengve vártam a következményeket. Vesegörccsel megfűszerezve teljesen elviselhető volt.

Snowpiercer - Túlélők viadala (2013)

Hétvégén vidéken tartózkodtam, és azt hiszem a vacsora közbeni film plusszos reklám tolta az arcomba ezt a filmet, így hát felkerült a megtekintendő filmek listájára. Nemrég fejeztem be az alkotást, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy tetszett vagy nem tetszett. Annyira összetett gondolatmenetet zúdít a nézőre, hogy nincsen idő feldolgozni, mert alig egy perc elteltével zúdítja a következő adagot. Nagyon szeretem az elmélkedős elméleti filozófikus filmeket, de ennek a mondani valója nem jött át teljesen. Értem, hogy egy utópisztikus világban MÁV vonatszerelvénnyel száguldozunk a második jégkorszak beköszönte okán, de egyszerűen nem értettem, hogy mi miért történik. Oké, lázadást szerveznek az elnyomottak, mert belefásultak abba, hogy mindig azt a protein téglának kikiáltott Hitler szalonnát eszik, de az egész onnantól kezd zavaros lenni, hogy belépnek abba a zöldségtermesztő vagonba. Nem vágtam azt sem, hogy Willford miért Curtisnek adta át a főnöki posztot. Ha így akarta, akkor miért nem szólt neki, hogy álljon le? Elvégre a terv mindvégig ez volt. Számomra vannak benne értelmezhetetlen logikai gubancok és mivel nem bírtam követni az eseményeket az egész egy homályos katyvasz. Porton szinte csak negatív kritikákat lehet olvasni, ami betudható szerintem annak, hogy nem értik a film lényegét. Mivel ez egy amerikai-európai-ázsiai film, így minden egyes mozzanat megfigyelhető benne - pl. a lassított cselekmény és a harcjelenetek a keleti alkotásokra jellemzőek, míg a lövöldözős, akció jelenetek az amerikai akció filmekre hajaznak. Ed Harrisben csalódtam - az egy dolog, hogy a nyúlfaroknyi szerepe okán nem bontakozhatott ki, de mégis olyan semmilyen alakítást láttam tőle. Chris Evans sem volt nagyon kiemelkedő, de sokkal jobb pasi ezzel a szakállal, mint Amerika kapitányként csupaszon. laugh.gif John Hurt és Tilda Swinton nagyon tetszett, pláne az utóbbi. Olyan groteszk módon vitte filmvászonra Masont, hogy nevethetnékem támadt. Briliáns! A vége meg teljesen WTF volt, sőt értelmezni se nagyon tudtam, hogy őszinte legyek.

10/5 - Egyelőre ez a film ennyit érdemel tőlem. Ez is olyan, mint a Sucker punch - Álomháború c. film. Ahhoz, hogy teljesen átjöjjön a mondanivaló és értsd is, legalább ötször meg kell nézned. A Túlélők viadala egy kivételes, nem hétköznapi alkotás, de nem is könnyen emészthető. Érthető, hogy miért nem játszották a hazai mozik.
2 felhasználónak tetszik: sziv55, House Of Wax
2015. július 23. 13:06 #13225
- törölt felhasználó -    
A felhők fölött 3 méterrel SPOILERES!!!
Engem igazából nagyon érdekelt ez a film. Tényleg. Láttam, hogy mennyien szeretik, hogy elég jó értékeléseket kap, na meg maga a téma nagyon tetszetős volt számomra. Aztán megnéztem a filmet. És életemben nem csalódtam még filmben akkorát, mint ebben. Először is: erőltetett. De annyirra, hogy a film felénél legszívesebben lekuporogtam volna a sarokba és bőgtem volna, mert ennyire erőltetett alkotással még sosem valálkoztam. Aztán: valaki elárulná nekem, hogy ennek a Babi csajnak mégis mik járnak a gondolataiban? Ilyenkor értem meg a férfiakat, mi szerint a nőket nehezen lehet megérteni. A szó szoros értelmében megharagszik a csávóra mert nem csókolta meg, aztán a csávó amíg Babi távol van egy képet ragaszt föl róluk Babi szobájában a plafonra, és ez tetszik a csajnak. De mondja már meg nekem valaki, hogy miért? Én már a puszta gondolattól hányok, hogy egyáltalán beteszi a szobámba a lábát az az ember, akit utálok. Aztán Babi elmegy egy klubba, mert tudta, hogy a pasit ott találja, de, hogy ki vagy mi mondta el neki (lehet, hogy nekem lyukas az agyam, de tényleg nem volt arról szó, hogy hol és mikor találkozzanak), az máig megoldatlan rejtély. Legalább is számomra. És ezt nem egyszer játszák el. Nem bizony. Nyálas. De annyira, hogy megfájdult a fejem. Persze, persze, erre számítottam, meg minden de, hogy ennyire... erre még a legedzettebb emberek sem tudnának felkészülni. Ja, és azt ki ne felejtsem, hogy a főszereplő csaj akkora egy szívtelen rbanc, hogy a barátnőjét faképnél hagyja, nem beszél vele semmilyen formában, miután meghalt a barátnőjének a párja. Mindig és minden formában utálom azt, amikor egy férfi megver egy nőt, de muszáj belátnom, hogy amikor a csávó felpofozta Babit... ujjongtam. Komolyan. Az egyetlen jelenet ami tetszett a filmben.. Meg egyébként unalmas is. Rendesen elhúzzák a sztorit, ezzel nem csak az erőltetettsége miatt akartam bőgni, hanem mert unalmas volt. Simán bele lehetett volna sűríteni másfél órába (lehet, hogy sokat mondtam), minek az a rohadt két óra szenvedés? Gratulálok a készítőknek és a színészeknek, elég ratyi filmet hoztak össze.
10/1.5 Azt a szerencsétlen felet csak az alapötlet miatt kapta, amit persze borzasztóan sikerült megvalósítani.
2 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Szandi0820
2015. július 23. 19:45 #13226
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀
 
Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.05.03.
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Offline offline
MAGIC MIKE 10/8

Csajkeverők 10/10

Zac kiss2.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. július 23. 21:17 #13227
- törölt felhasználó -    
COCO CHANEL film (2009)

Nem nagy meglepetés, hogy nagyon tetszett ez a film. Különösen, hogy rámutatott Chanel tapasztalat szerzésére, személyiségére és magánéletére is. A különlegesség a kezdetektől benne volt. A színészgárdát is sikeresen eltalálták, ezért összességében egy nagyon érdekes és kellemes élmény volt végre látni ezt az alkotást. 10/10


Ted 2 (2015)

Ma volt szerencsém látni a moziban ezt a filmet. Rengeteg poén volt benne, amiktől az egész mozi zengett. Mire feldolgoztad az egyik viccet, már ott is volt a másik. A története természetesen még mindig abszurd, de ez a rész is hozta a várt színvonalat, mint az első, amit nem gondoltam volna. Szerintem megéri rászánni 2 órát. 9/10
1 felhasználónak tetszik: baisée
2015. július 24. 09:24 #13228
- törölt felhasználó -    
Magic Mike XXL
Sok izgalommal indultam a mozi felé ... Kiváncsi voltam , mit hoznak ki a film második részéből , ugyan az első rész nekem annyira nem tetszett , de ebben a részben kellemesen csalódtam . wink.gif Tetszetős koeográfia , nagyszerű alakítások és brutál jó pasik kell ennél több . Volt pár vicces jelenet . A vége amin nagyon ideges lettem , gyorsan vége lett ... Szerintem ez a film 8/10 pontot érdemel biggrin.gif

A kém meghajolo.gif
Ez a film fergeteges volt w00t.gif Olyan vicces , megérte elmennem a moziba . Imádom a színészeket Melissa McCarthy isteni színésznő meghajolo.gif Jason Statham hát meghaltam rajta főleg a végén azzal a két mondatával rohog.gif Kihagyhatatlan vígjáték ! Amitől még sokkal jobb lett maga a történet , hogy Budapesten is forgattak jeleneteket , nagyszerű érzés volt látni a városunkat wub.gif Többször nézhető film 10/10 thumbsup.gif

Női Szervek
Kedvenc , nem tudok mit hozzá fűzni csak annyit , hogy nagyszerű meghajolo.gif Melissa McCarthy és Sandra Bullock felejthetetlen páros . Király vígjáték heart.gif 1000/10
4 felhasználónak tetszik: baisée, SmileyZ, idone, House Of Wax
2015. július 24. 17:05 #13229
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Beavatás (The Recruit - 2003)

Őszintén bevallom, annak idején rengeteget szemeztem ezzel a filmmel, ám valahogyan, de mégis csak kimaradt. Tíz éve vonzódom abnormálisan a kémfilmekhez, és már láttam egy jó párat (fiktív, nem fiktív kategóriában is), viszont még nem találkoztam túlzottan olyannal, amely a hírszerző tisztek kiképzési tréningjére menne rá. A Farm létező hely, egyelőre még én magam sem tudok sokat róla, de a film nagy eséllyel kitalált, nem valós tényeket tár fel. Nagyon tetszett egyébként, hiszen hiába is egy tök átlagos kémkedős sztoriról van szó, mégis sikerült úgy összekavarniuk a végére, hogy már tényleg nem tudtam ki a jó és ki a rossz. Al Pacino kiemelkedő alakítása briliáns volt, aki színvonalas játékával vitte felfelé az egész filmet. Colin Farrell is kifejezetten tetszett ebben a szerepben, sőt ekkortájt még egész jó pasi volt. Kár, hogy napjainkban elhanyagolja magát - meghízott, növesztett egy hosszú loboncot (ami rajta nekem egyáltalán nem jön be), és sokszor úgy néz ki, mint valami nyolcadik kerületi tróger. Layla egyébként olyan semmilyen, de kifejezetten irritáló karakter volt. Ami kicsit kiszúrta a szememet azaz, hogy miért kellett a főmuftinak megbíznia a csajt - egy vén róka, aki talán az egyik legtapasztaltabb CIA tiszt, nem tudott egy szoftvert kicsempészni Langleyből? Ezen már nagyon sokat gondolkodtam, és bár valóban tilos kivinni onnan bármily nemű anyagot a nemzetbiztonság miatt, de olyan hiteltelen volt az egész, hogy egy kezdő kis fruska kellett ehhez. unsure.gif Egyébként abszolút kellemes másfél-két óra játékidővel örvendeztettek meg minket, de az igaz, hogy voltak benne logikai baromságok. Meg ugye kicsit kiszámítható volt az egész cselekményfuttatás amiatt , hogy már az elején elhangzik a "Mindig van teszt." mondatocska. No, de, ha nem figyelsz az ilyenekre és úgy vagy vele, hogy már pedig filmet nézel, akkor teljesen élvezhetővé válik. Én ugye egy kicsit kritikus vagyok ebből a szempontból, hiszen számtalan kémfilmet láttam már számtalan tálalásban, és ez olyan középkategória. Mivel ilyen témában még nem igazán láttam semmilyen alkotást, így máshoz hasonlítani nem tudok és csupán csak a megnézést követő szimpla véleményemre tudok építeni.

10/7 - Szerintem többször meg fogom nézni. Nem a legjobb, de nem is mondanám azt, hogy a legsz*rabb.

Védhetetlen (Safe House - 2012)

Szerintem ez alapvetően nem egy alacsony költségvetésű film, és ez látszik is rajta. Nem finomkodnak az akciót, a lövöldözést, a robbantást és mindenféle olyan dolog illetően, amelyek kihagyhatatlan kellékei egy izgalmas akció filmnek. Mindig vevő vagyok egy ilyen lövöldözős alkotásra, és bár rengeteg pozitív kritikát olvastam, én mégis egy kicsit csalódott vagyok. A cselekmény, maga a történetszál tényleg fordulatokban gazdag és izgalmas, hiszen sokszor én is csak néztem ki a fejemből, hogymiaf*szvan?!, de mindezt elb*szták a silány kaszttal. Én nem tudom, hogy Ryan Reynolds miért akkora szám és mi a jó Istenért van kiemelkedő színésznek titulálva, mikor az alakítása még egy kalap szamócát sem ért. És kérem szépen, nem ez az első alkotás, amiben láttam. Utáltam a képét abban a két órában, hiába is volt ő a főszereplő és a jófiú. Lehet, hogy nekem antipatikus, de még mindettől elvonatkoztatva is képtelen volt bármilyen érzelmet közvetítenie. Volt valami nője, akit szeret, de a szerelem és a szenvedés érzése nem jött át, ahogyan az sem, hogy egyes szintű házkarbantartó, aki még soha sem vett részt semmilyen akcióban, egyik pillanatról a másikra félelem nélkül lesz James Bond. Hiteltelen volt. Persze, volt egy dialógus Frosttal, amelyben a gyilkolást és a CIA mocskát feszegették, de aztán alaposan p*fán vert az, hogy két perccel később - persze önvédelemből - kinyírta a palit, és utána alig emésztette a bűntudat. Nem tudnám körbeírni azt, hogy mennyire jelentéktelennek, szó szerint senkinek éreztem a sztori egyik főszereplőjét. Denzel Washington Ryannel ellentétben fantasztikus volt, nagyon-nagyon tetszett! Nem csak az akciójelenetei voltak üdítőek, de a halála előtti agonizálása tetszett a legjobban. Simán lepipálta egy mondatával partnerét a filmben, és megjegyzem, vele sokkal jobban szimpatizáltam, pedig elvileg Frost egy igazi bedboj volt. Vera Farmiga nem is tudom már hány éve kedvencem (10-12 talán?), és nagyon sajnálom, hogy ennyire elenyésző szerepet kapott, viszont az pozitívum, hogy a kosztümös főnöknő szerep baróra jól állt neki.

10/8,5 - Ryan Reynolds a sz*r alakításával alaposan lehúzta a filmet. Denzel mellé hasonló kaliberű színész kellett volna, és simán lehetne maximális pontszámot is adni. Izgalmas, lebilincselő, de Ryan nagyon nem tetszett. Akárcsak felesége, ő is túlértékelt.

Fehér pokol (The Grey - 2012)

Ez a film sok minden - lehet katasztrófafilm, hiszen lezuhan a gép, lehet akció is, hiszen valamilyen szinten azt is kapunk, de ami talán a legjobban jellemzi, az a dráma. Nekem speciel az utolsó fél órában esett le a tantusz, hogy ez mégis miről szól valójában. Nem értettem azt, hogy Ottway miért akar öngyilkos lenni, aztán hirtelen megvilágosodtam. Ez a film nem az akcióról vagy a menekülésről, hanem sokkal inkább az emberi gyarlóságról szól. Ha kiszakadunk a civilizációból és nincsenek gépeink, fegyvereink, akkor bármelyik vadonélő állat letud minket győzni, hiszen az erőviszonyok sem egyenlítődnek ki. Ottway szép lassan veszti el a társait, ami borzasztóan rányomja a bélyeget. Lelkileg megrogy, összetör és már amikor feladná, mindig hajtja valami, ami azt súgja neki, hogy ne adja fel, hisz remény mindig van. A karakterek többsége kidolgozatlan ez igaz, ám különböző halálnemeket szólaltatnak meg ebben a két órában. Nem igazán szoktam a halálon merengeni, mert még túl fiatal vagyok hozzá, de már most tudom, hogy hogyan nem szeretnék eltávozni az élők sorából. Liam Neeson iszonyúan hiteles alakítást nyújtott, ami szerintem annak tudható be, hogy felesége halálát nem dolgozta fel, és részben még mindig gyászolt. Szerintem az ágyban fekvő nőt ezzel szeretnék szimbolizálni, akiről a végén kiderül, hogy nagy eséllyel egy halálos betegségben meghalt. Nagyon nyomasztó a hangulata és, ha mélyen elgondolkodunk az egész történeten, akkor részben nagyon megrázó. Nekem nagyon tetszett, hiszen nem az a tipikus hollywoodi maszlag, hanem maga a kegyetlen valóság kerül terítékre. A vége meg nekem nem igazán volt egyértelmű, de szerintem végül az utolsó harcban meghal Ottway és végül farkas is. Nem keveset építhettek a történet és a forgatókönyv megírásában Neeson lelkivilágára.

10/10 - Ennek megadom a maximális pontszámot. Számomra teljesen átadta azt, amit valójában üzenni akart. Liamnek pedig szerintem ez az egyik legjobb és leghitelesebb alakítása. Nagyon tetszett!
1 felhasználónak tetszik: habibi
2015. július 26. 11:22 #13230
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Napos oldal (Silver Linings playbook, 2012)

Na, még egyszer megtekintettem. laugh.gif A könyvet háromszor olvastam, a filmet másodjára néztem meg, és nem tudok közülük választani, szerintem egyformán fantasztikus mind a kettő. Imádtam. Egyszerre humoros, mégis elgondolkodtató, a filmzene már megint nagyon el lett találva. Hibátlan. Bármikor megnézném újra.
10/10000**
http://data.whicdn.com/images/181180343/superthumb.webp
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. július 26. 16:17 #13231
- törölt felhasználó -    
A fiú aki vérfarkast kiáltott thumbsup.gif Nagyon jó volt, nem most láttam először de így is nagyon izgalmas volt!
2015. július 26. 17:48 #13232
- törölt felhasználó -    
Murphy átok (Jinxed)
Nagyon tetszett! thumbsup.gif
2015. július 27. 12:19 #13233
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell
 
Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.16.
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Offline offline
American Psycho

Már mióta várólistás a film és legnagyobb szerencsémre tegnap pont leadta az egyik csatorna, szóval hülye lettem volna kihagyni ezt a nagyszerű alkalmat.
Igazából furcsa, de egyetlen percét se untam, most mégse mondhatom azt, hogy izgalmas volt, mert aki tudja, hogy mi történik benne, az valamilyen szinten érti is, hogy mire célzok. Természetesen, a gyengébb idegzetűek egy kicsit felkavarónak is találhatják. Én is elgondolkoztam rajta és ha én is olyan beállítottságú lennék, akkor szerintem nemigen tudtam volna végignézni.
Szerintem egy nagyon jó társadalomkritikával megáldott film, tetszik benne a főszereplő jelleme - ugyanis ő érteti meg a nézővel, hogy mi az alkotás talán egyik legfontosabb üzenete.
Egyébként Patrick haláli személy, annak ellenére, hogy egy őrült gyilkos. Kedvenc jelenetem a filmből, amikor a két nő majdnem megszexuálja egymást és mindeközben Patrick zenéről és albumokról beszél, de tök nyugodtan. Mintha nem is menne az orra előtt egy leszbikus csókcsata. Nekem ez valamiért nagyon bejött. laugh.gif
Ami talán mindent vitt, az a hangulata. Tipikusan olyan alkotás, ami képes olyan hangulatot teremteni, hogy a néző már őrültnek érzi magát és nem tudja eldönteni, hogy minek és kinek higgyen.

10/10
4 felhasználónak tetszik: awwparadise, baisée, habibi, House Of Wax
2015. július 27. 23:36 #13234
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic
 
Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.09.04.
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Offline offline
A sötét lovag trilógia (2005 - 2008 - 2012)

A szuperhős-filmek többnyire hidegen hagynak, de ezek egytől-egyig kedvencek lettek. Az első részt már többször láttam, még évekkel ezelőtt, és mindig elhatároztam, hogy megnézem a többit is, de erre eddig valamiért nem került sor - de örülök, hogy végre időt szakítottam rá, mert tényleg, nagyon jó filmek. A harmadik rész tetszett talán a legkevésbé (bár azt is imádtam), és a második a legjobban, többek között azért is, mert talán fura, de Joker egészen a szívemhez nőtt wub.gif A harmadik rész végén volt néhány pillanat, amikor kis híján meggyűlöltem az egész sorozatot, de szerencsére a legvégén volt az a kis csavar, amitől megint teljes lett a lelki békém laugh.gif

9/10
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, SmileyZ, House Of Wax, Lady Suzy
2015. július 27. 23:58 #13235
suzyka 888
suzyka 888
új tag
 
StátuszGOT7 - If You Do *-*
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.24.
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 212394
Offline offline
A tökéletes hang biggrin.gif Most néztük meg tesómmal és anyummal, holnap akarjuk a második részt. Nagyon tetszett, imádom a zenés filmeket! biggrin.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: awwparadise
2015. július 28. 10:26 #13236
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Offline offline
Önkívület * Self/less (2015)
Nagyon hálás vagyok, hogy végül összejött moziban, mert ez egy kegyetlenül jól összerakott film, imádtam, az elejétől a végéig. Nagyon tetszett, hogy nem bonyolították túl, hogy nem kellett gondolkoznod 30 percig, hogy mi a fene ez, ez külön tetszett benne mert most nem is akartam volna egy ennyire agyalós filmet, minden teljesen érthető volt, és nekem pont ez tetszett benne. Az alapsztori szerintem remek, imádtam a kivitelezést, a zenéket, a verekedéseket ( a konyhai verekedés állati klassz volt) a párbeszédeket, az autósüldözést, a színészi játékot, egyszerűen imádtam benne mindent, annyira rendben volt ez a film.
Ben Kingsley-t nagyon kedvelem, remek színésznek tartom és habár itt nem kaptunk belőle túl sokat, mégis üdítő volt látni őt. Mellesleg Damian lakása, apám, nem volt semmi, az a rengeteg arany mindenhol, habár giccsesnek eléggé az volt de a szökőkutat imádtam. Matthew Goode is remekül játszott, külön tetszett az is, hogy ő is részt vett a vedlésben, jó kis fordulat volt, talán kicsit kiszámítható, de én meglepődtem. Natalie Martinez-t nagyon jó volt látni, őt nagyon kedvelem. És akkor a végére maradt a legjobb alakítás. Ryan Reynolds ( heart.gif ) aki gyönyörűen kinőtte magát az évek során és nagyon hiteles, ügyes színész lett belőle, remekül játszott annyira magával ragadott, annyira őszintén hozta ezt a karaktert, le a kalappal előtte, szerintem kihozta ebből a maximumot. Mellesleg, mivel nőből vagyok el kell mondjam, hogy még mindig elképesztően jó látványt nyújt, igencsak jól esett őt nézni ekkora képernyőn heart.gif
Megérte az árát, nagyon megérte, fordulatos, izgalmas, jól összerakott film, az egyik kedvencem lett idén.

10*10


8 mérföld * 8 Mile (2002)
Amióta az eszemet tudom meg akartam nézni ezt a filmet, és nagyon bánt, hogy sose tettem meg korábban. Elképesztően jó film, nyomasztó a maga módján, de mégis benne van a remény, én nehezen tudom leírni szavakkal, engem teljesen megvettek.
Eminem-et nagyon szeretem, a zenéjéért legalábbis oda meg vissza vagyok, hatalmas tehetségnek tartom, ezt a filmben is bebizonyította, szerintem a Rap-ben ő tényleg egy Isten, állati amit leművel, igazi legenda. Színészként voltak vele gondjaim, de itt végső soron nem is arra ment ki a játék, hogy színészként nagyot alakítson. Brittany Murphy karaktere szörnyen unszimpatikus volt, akárcsak Kim Basinger. Amúgy nagyon jól összerakott szereplőgárda volt, csak a hölgyek karakterei nem igazán jöttek át.
Nem nagyon tudok mit mondani mert szerintem ezt látni kell, pláne azoknak akik értékelik ezt a fajta zenét, a bele fektetett hatalmas munkát, és legfőképpen a reményt. Erről szólt az egész film, annyi de annyi tehetséges ember van akiknek egyszerűen nincs lehetőségük kitörni, pedig elképesztő amire képesek és ez nagyon szomorú dolog. Fantasztikus film, csak ajánlani tudom.

10*10


Az élet dala * Song One (2014)
Nagyon egyszer nézhetős lett, egyszer tényleg jól esett megnézni, de semmi különös nincs benne.
5*10


Vidéki lány * Hick (2011)
Na, ezt soha ne lássam többet, borzalmas egy film volt, az utolsó 25 percet át kellett tekerjem mert már nézni nem bírtam, rémes alkotás.
1*10
3 felhasználónak tetszik: Barbus87, SmileyZ, idone
2015. július 28. 10:30 #13237
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess
 
Státusz"Stay alive"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.02.23.
Hozzászólás: 2277
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Offline offline
Napos oldal happy.gif
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, House Of Wax
2015. július 28. 21:00 #13238
- törölt felhasználó -    
Rags (Poprongyos)
Imádom!! heart.gif Ez a kedvenc filmem már vagy 5-ször láttam! Nagyon tetszik thumbsup.gif good.gif yes.gif
2015. július 29. 19:25 #13239
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell
 
Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.16.
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Offline offline
Ördögűző: A kezdet

Egy picikét féltem attól, hogy túl nagyok lesznek majd az elvárásaim a film felé és hatalmasat fogok benne csalódni, elvégre az eredeti Ördögűző az egyik legkedvencebb horrorom (és nem mellesleg könyvem). Kicsit tartottam attól, hogy a készítő átesik a ló másik oldalára, mert annyira nagyot akar majd durrantani és inkább az effektekbe meg vérbe fekteti a hangsúlyt, mint inkább a nyomasztó hangulatba.
Viszont azt kell hogy mondjam, hogy igen kellemeset csalódtam ebben az alkotásban. Eléggé bejött, tele volt ötletes elemekkel, bár véleményem szerint jóval eltér az eredeti műtől - mondjuk nem mintha ez olyan nagy probléma lenne. A hangulata eléggé nyomasztó volt a maga módján és nagyon tetszett a Sátános csavar - rendesen összezavart még engem is.
Ami talán a leginkább bejött nekem, az az atya sztorija. Nekem annyira tetszett, olyan érdekesre sikeredett (meg szomorúra is, persze), hogy hatalmas taps a kitalálójának emiatt. Minden elismerésem.
Olvastam, hogy sokan vontatottnak találtak, de szerintem minden egyes perce izgalmas volt. Itt talán inkább a Gonosz mihamarabbi felkutatásán volt a hangsúly és nem az ördögűzésen - de nyugi leendő nézők, van benne az is. És nekem nagyon bejött ez a megközelítés is. Képesek voltak újat mutatni.

10/9,5
2015. július 29. 23:34 #13240
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2015.07.27. 12:19)
American Psycho
Már mióta várólistás a film és legnagyobb szerencsémre tegnap pont leadta az egyik csatorna, szóval hülye lettem volna kihagyni ezt a nagyszerű alkalmat.
Igazából furcsa, de egyetlen percét se untam, most mégse mondhatom azt, hogy izgalmas volt, mert aki tudja, hogy mi történik benne, az valamilyen szinten érti is, hogy mire célzok. Természetesen, a gyengébb idegzetűek egy kicsit felkavarónak is találhatják. Én is elgondolkoztam rajta és ha én is olyan beállítottságú lennék, akkor szerintem nemigen tudtam volna végignézni. 
Szerintem egy nagyon jó társadalomkritikával megáldott film, tetszik benne a főszereplő jelleme - ugyanis ő érteti meg a nézővel, hogy mi az alkotás talán egyik legfontosabb üzenete.
Egyébként Patrick haláli személy, annak ellenére, hogy egy őrült gyilkos. Kedvenc jelenetem a filmből, amikor a két nő majdnem megszexuálja egymást és mindeközben Patrick zenéről és albumokról beszél, de tök nyugodtan. Mintha nem is menne az orra előtt egy leszbikus csókcsata. Nekem ez valamiért nagyon bejött.  laugh.gif 
Ami talán mindent vitt, az a hangulata. Tipikusan olyan alkotás, ami képes olyan hangulatot teremteni, hogy a néző már őrültnek érzi magát és nem tudja eldönteni, hogy minek és kinek higgyen. 
10/10


Én is épp az imént néztem meg közel fél év halogatás után. Nyilván ha olvastam volna a könyvet, többet értettem volna belőle már a film nézése közben. Remekül fel van építve és nagyon jól leírtad, hogy valóban nem egy izgalmas alkotásról beszélünk, mégsem kezdtem el unatkozni rajta. Elég beteg, gyengébb idegzetűeknek valóban nem ajánlatos, de én néha még nevettem is rajta. Mondjuk lehet csak az én humorom ennyire elcseszett. rohog.gif Egyedi film, az biztos, a társadalomkritikáért pedig pluszpont jár.
10/9
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, House Of Wax
710 oldal 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!