Starity

Dorina1024 profilja

Dorina1024 blue yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2012. december 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • pennywise
  • Születési idő
  • október 24.

i am his, and he is mine

Dorina1024
Utoljára aktív: Tegnapelőtt, 15:26Státusz módosítva: 2017.12.02. 17:05

Bemutatkozás

tumblr_ofujtmUIVg1qmybnno1_500.gif

tumblr_ofujtmUIVg1qmybnno2_500.gif Üdvözöllek itt, nálam. Bármi is vonzott ide, bármit is keresel, remélem megtalálod, és nem fogsz unatkozni. Jobbra fent van a nevem, aki nagyon kreatív lett, vagy keratív, ahogy mostanság mondják. Igen, a nevem Dorina, de maradjunk a Dorkánál. Igen, október 24-én láttam meg a napvilágot anyukám születésnapján, amiben az a vicces, hogy a nevem jelentése Isten ajándéka, és mivel anyukám szülinapján születtem, így neki én lettem az ajándék. Korom maradjon titok, az is, hogy merre élem már nem unalmas napjaimat. Szeptember 5-én kezdtem a középiskolát, valahol nem messze a határtól egy művészeti iskolában, ezzel pedig a reggelem már nem olyanok, mint általánosban. Nem úgy kelek fel, hogy "nem akarok suliba menni" hanem "na vágjunk bele, mi vár rám ma". Grafikusnak mondhatom már magam, mióta elkezdtem tanulni. 14 grafikus van rajtam kívül, és 5 artistával élek együtt. Amiben az a vicc, hogy érettségire már mi, grafikusok jobban tudunk majd zsonglőrködni, mint az artisták, de ők még mindig nem tudnak majd rajzolni. Barátokat a ballagás óta vesztettem, ami rossz, de részben jó is, hisz már tudom, hogy kik azok akikben feltétel nélkül bízhatok. Értük élek, ő pedig értem. Na persze mellettük a példaképemért is élek, akiről lejjebb olvashatsz, ha még nem untad magadat halálra, és még mindig keresel valamit. 

latest?cb=20160807210007

tumblr_o0k7q1T3KX1v2prtdo5_500.gif
tumblr_o0k7q1T3KX1v2prtdo4_500.gif
 Van egy álmom. Egy ember. A legtöbb embernek az álma az, hogy milliomos legyen, méregdrága háza és autója. Nekem? Nekem az álmom elérhetetlen. Mintha a csillagokat akarnám megérinteni. Nézni őket kint a kertben, kinyújtani kezemet, mintha ezzel közelebb kerülnék hozzájuk. Az álmom ilyen. Kinyújtom kezemet, mintha ezzel odarepülnék hozzá, mint Superman, de közben egy méterrel sem vagyok közelebb hozzá. Tudom, hogy ott van, de mégsem jutok el hozzá. Tudom, hogy valahol most valamit csinál, de nem tudom mit. Tudom, hogy mosolyog, mégsem látom ragyogó mosolyát. Tudom, hogy nevet, de nem hallom. Tudom, hogy valakit most megölel, de az a valaki nem én vagyok. Elszomorít-e? Néha igen, néha nem. Lehet, hogy annak az embernek nagyobb szüksége van erős karjaira, mint nekem. Aranyból van-e a szíve? Igen. Ez nem kérdés. Lehet őt utálni? Persze, bárkit lehet utálni, de aki őt utálja, az nem tudja, hogy milyen szeretetről marad le. Hogy ez az ember, bármire képes lenne érte. Lehet őt szeretni? Az nem kifejezés. Azt hittem eddig, hogy ilyen szeretet nincs. Hogy nem lehet embert így szeretni. De lehet, csak meg kell találni hozzá a megfelelő embert. És én 5 éve megtaláltam. Hogy ki ő? Hát Harry Styles. Bizony, a példaképem. Igen, egy férfi a példaképem. Bolond vagyok? Lehet, de legalább érte bolondulok. Érte megéri minden fájdalom, sírás, mosolygás, nevetés, minden. Mert ő egy olyan ember, akiből igen kevés van. Lehet nem találkoztam vele, de valamilyen szinten ismerem őt, hiába ő nem ismer engem. Nem tudja ki vagyok. Nem tudja a nevemet, a koromat, és hogy mennyire szeretem. Hogy mennyit segített. Hogy bármit megtennék érte. Volt egy álmom. Ez az álmom pedig elkezdődött, de még nem ért vége. 5 éve kezdődött, vele. Mikor belépett az életembe és még mindig benne van. Vele kezdődött, és vele fog véget érni.

01508-language2bseparator.png?w=1400

tumblr_ocw443UApG1rsc3z0o4_500.gif

tumblr_ocw443UApG1rsc3z0o3_500.gif

 

 

 Hihetetlen nagy film és sorozatrajongó vagyok. Ez esetben most az utóbbiak közül emelek ki egyet, mégpedig a Teen Wolfot. Igen, mostanság hatalmasra nőtt a rajongótábora, de a legtöbb rajongó a harmadik évad körül jött, én pedig a kezdetektől fogva benne vagyok, így elmondhatom, hogy láttam a színészeket "felnőni" a szakmába. Mindenki kedvence, az enyém is, tehát Stiles. Dylan O'Brien a kedvenc színészem, így nem meglepő, hogy Mieczysław a kedvenc karakterem. Az elején kedvenc női karakterem nem volt, egész a harmadik évadig, mikor Lydia nagyon a szívemhez nőtt, így az sem meglepő, hogy hatalmas Stydia fan vagyok. Sajnos, legnagyobb bánatomra Stiles és Lydia az utolsó évadra vallották be egymásnak, hogy tényleg szeretik egymást. Jeff Davis ezzel pedig nagyon megbántott minket, mármint, akik oda és vissza vannak Stiles és Lydia románcáért. Persze rajtuk kívül ott van még Scott, Tyler Posey, aki szintén nagyszerű színész. Mindig úgy sajnálom Scott-ot, Allison meghalt, aztán Kira is elhagyta, pedig igazán megérdemeli, hogy valaki újra szeresse és ne hagyja el. Malia az aki, egyáltalán nem áll közel hozzám, Egyszerűen, mióta bekerült a képbe, idegesít. Megpróbáltam nem utálni, de nem megy. Nem tudom megkedvelni, bármit teszek. A Teen Wolf mellett ott van az Amerikai Horror Story, amiről már nem egyszer írtam, de most megint a Teen Wolf van porondon. Talán újra az Amerikai Horror Story lesz kint a profilomon. És persze az Odaát, amit most hanyagolok, mert fel kell dolgoznom két szörnyű dolgot.

nem lopj semmi, ez mind az enyém

- szavazatot fogadok, írd az üzenő falamra

- sztárok sorrendben

- jelölni ne akarj, nem tudsz

 

whi † tumblr wattpad

2017. 09. 02. Szombat