Ki a legszebb Disney lány?!
2011. április 17. 12:22
Jázmin hercegnő!
2011. április 17. 13:26
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Selena Gomez
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2011. május 02. 19:09
Van időm, azaz hosszú leszek
1. Miley Cyrus:
-Szerintem Miley messze kitűnik a többi Disney közül! Vmi elképesztő szép kék szeme van *.*
2. Debby Ryan:
-Miley és Debby között nagyon nehezen döntöttem! Debbs kisugárzása, és a cuki mosolya teszi gyönyörűvé. Na meg a szép haja ! : )
3. Nicole Anderson:
-Egyszerűen szép tud lenni. A sötét bőre igazán illik a szeméhez és az arcához!!
4. Selena Gomez:
-Régebben a dobogón volt nálam, de ahogy változik az arca, egyre jobban tűnik el az a kislányos babaarc, ami széppé tette. Azért hozzátenném, a szemei még mindig elbűvölőek
5. Emily Osment:
-Már kiskorába is szép volt, azóta még inkább ^^
6. Demi Lovato:
-Van amikor nem tartom szépnek, de van olyan is amikor egy egy kép láttán szóhoz sem jutok *-*
7. Ashley Tisdale:
- Ő még itt van nálam a legjobbak között! Barna hajjal a legszebb, és bizony nem úgy ha agyon van sminkelve. Smink nélkül sokkal eredetibb
8. Brenda Song:
- Őt már csak igen kevésbé tartom szépnek!
9. Zendaya Coleman:
Elmegy!
10. Brigit Mendler:
- Kisminkelve nagyon szép, viszont smink nélkül szinte rá se ismerek
11. Anna Margaret:
-Nem tudom hány éves, viszont nem valami nagy szépség, de nem is lehet rá azt mondani, hogy csúnya. Olyan átlag alatt egy picivel!!!
12. Bella Thorne:
- Nekem ő (egyáltalán?) nem tetszik annyira! Sminkkel és smink nélkül is semmilyen. Szerintem egy kicsit kancsal
Tudom, hogy közülük sokan már nem Disney sztárok, de még szerepelnek a Disneyn, úgyhogy beleírtam őket
Ja és még valami: szívem szerint Lucy Hale-t is bele raktam volna (olyan 3.-4. helyre), viszont ő még alig szerepelt a Disneyn, és már nincs is vele szerződés :// Volt Disneynek se mondható...sajna!!
1. Miley Cyrus:
-Szerintem Miley messze kitűnik a többi Disney közül! Vmi elképesztő szép kék szeme van *.*
2. Debby Ryan:
-Miley és Debby között nagyon nehezen döntöttem! Debbs kisugárzása, és a cuki mosolya teszi gyönyörűvé. Na meg a szép haja ! : )
3. Nicole Anderson:
-Egyszerűen szép tud lenni. A sötét bőre igazán illik a szeméhez és az arcához!!
4. Selena Gomez:
-Régebben a dobogón volt nálam, de ahogy változik az arca, egyre jobban tűnik el az a kislányos babaarc, ami széppé tette. Azért hozzátenném, a szemei még mindig elbűvölőek
5. Emily Osment:
-Már kiskorába is szép volt, azóta még inkább ^^
6. Demi Lovato:
-Van amikor nem tartom szépnek, de van olyan is amikor egy egy kép láttán szóhoz sem jutok *-*
7. Ashley Tisdale:
- Ő még itt van nálam a legjobbak között! Barna hajjal a legszebb, és bizony nem úgy ha agyon van sminkelve. Smink nélkül sokkal eredetibb
8. Brenda Song:
- Őt már csak igen kevésbé tartom szépnek!
9. Zendaya Coleman:
Elmegy!
10. Brigit Mendler:
- Kisminkelve nagyon szép, viszont smink nélkül szinte rá se ismerek
11. Anna Margaret:
-Nem tudom hány éves, viszont nem valami nagy szépség, de nem is lehet rá azt mondani, hogy csúnya. Olyan átlag alatt egy picivel!!!
12. Bella Thorne:
- Nekem ő (egyáltalán?) nem tetszik annyira! Sminkkel és smink nélkül is semmilyen. Szerintem egy kicsit kancsal
Tudom, hogy közülük sokan már nem Disney sztárok, de még szerepelnek a Disneyn, úgyhogy beleírtam őket
Ja és még valami: szívem szerint Lucy Hale-t is bele raktam volna (olyan 3.-4. helyre), viszont ő még alig szerepelt a Disneyn, és már nincs is vele szerződés :// Volt Disneynek se mondható...sajna!!
2011. május 02. 23:12
Szerény véleményem szerint a dizni új generációja még a régi verziós hercegnők sáros nyomába se érhetnek
2011. május 03. 16:39
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
demi lovato!!
anna21
2011. május 03. 16:40
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Bridigt Mendler
Ronnie95
2011. május 03. 19:31
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Szerintem Selena Gomez útána pedig Miley.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.