Megérkezett a Born This Way videoklipje!
2011. március 01. 08:57
paprikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.11. Hozzászólás: 145 Csatolások: 13 Azonosító: 52129 offline |
tetszik, hogy a sminkjében megjelennek MCQ utolsó bemutatóján készített sminkjeinek elemei, valamint az is, hogy szerepel a klipben Zombie Boy is, akit imádok. <3 <3 <3
2011. március 01. 09:16
Tudom hogy minden GaGa rajongó látta eme klipeket és szerintem a nem GaGa rajongók is de hasnlítsátok össze ezt a kettőt:
Ezt a Lady GaGa klipet még én is szerettem és abban van egy olyan rész amiben azt hittem nem is ő van.olyan mintha direkt elcsűnyítaná magát.pedig nem lenne egy ronda nő,ráadásul,ebben a hangja is tűrhető.
Aztán jött ez a Lady GaGa klip ami egyszerűen gusztustalan még akkor is ha tudod miről szól.
Ezt a Lady GaGa klipet még én is szerettem és abban van egy olyan rész amiben azt hittem nem is ő van.olyan mintha direkt elcsűnyítaná magát.pedig nem lenne egy ronda nő,ráadásul,ebben a hangja is tűrhető.
Aztán jött ez a Lady GaGa klip ami egyszerűen gusztustalan még akkor is ha tudod miről szól.
2011. március 01. 10:15
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
én én ... lesokkolt,bar tudtam h nem várhatok tole normalis klippet...hiába ezzel a stilussal tud csak érvényesülni...az a szülés vagy mi a klippben az haláli szerintem vagy az lesz h kivágják majd vagy meg az eleje amikor beszél az nem lesz a tv-ben leadva...perszeee hogy majd a szülők nem fogjak engedni meg ilyenek,megint túlzásba vitte
2011. március 01. 10:47
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Érdekes, hogy a Gaga rajongók itt mind azzal jönnek, hogy akinek nem tetszik a klip vagy a dal, az ostoba, mert nem érti miről van szó. Most szólok, értjük miről van szó és értjük mit akart ezzel mondani Lady Gaga. Csupán a mód, ahogyan ezt teszi, nekünk nem tetszik. Szeretem a különcöket, szeretem a furákat, a kedvenc színésznőim (Kirsten Vangness, aki maga is Gaga fan, és Helena Bonham-Carter) is azok, de számomra Gaga már túl megy egy bizonyos elfogadható határon. Ez már nekem nem mond mást, csak azt, hogy botrányt akar kelteni, hogy mindenki róla beszéljen. Meghallgattam a dalt, (nem nagy szám, főleg ezzel a techno alappal), megnéztem a klipet (zavaros és túl hosszú), sőt, meghallgattam az acapella változatot is, de még az se nyűgözött le. Egyszerűen nekem nem jön be, számomra ez sehol sem az évszázad dala, klipje. Ha ezért rám sütitek az ostoba, szánalmas és további kedves jelzőket, hát hajrá, magatokat minősítitek és nem engem.
2011. március 01. 11:00
Ryta26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 145490 offline |
Nagyon jó a szám is és a klip is! Nem tudom miért kell őt a klipje miatt cseszegetni. Ha nem tetszik nem tetszik megszokhattátok volna h a klipjeiben mindig máshogy néz ki de neki ez is bejött és ma már milliókat keres velük!
2011. március 01. 11:03
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline |
Megint megcsináltad. ^^
De azt még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy Gaga nem magassarkúban, hanem saruban vagy papucsban vagy isten tudja miben táncol. SARUBAN!!! Megáll az ész komolyan... xD
De azt még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy Gaga nem magassarkúban, hanem saruban vagy papucsban vagy isten tudja miben táncol. SARUBAN!!! Megáll az ész komolyan... xD
2011. március 01. 13:03
De jó nagyon jó lett a klip. Az eleje nekem nem annyira tetszik de a többi rész azért jó
2011. március 01. 13:21
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Na de kérlek! Aki erre a videóra azt mondja, hogy ez neki felettébb tetszik és ez a kedvence, az egy... gondolkoznom kell, hogy valami olyat írjak, amiért nem tiltanak ki... mondjuk... nem tudok.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2011. március 01. 14:24
hát észveszejtő azt már meg kell hagyni DE CSODÁLATOS ÉS FANTASZTIKUS!!! (TIPIKUS GAGÁS!!!)
XD
XD
2011. március 01. 14:25
És a dal meg a klipp is végre rádöbbentett valamire és ennek végtelenül örülök . OMG
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.