Szóval dolgozom. Hogy az a kur....
kimicsinalmost?
2006. december 12. 17:51
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(Dido @ 2006. December 12. - 17:39)
bosszankodom hogy má megint ezeréves vidtopicok bukkannak elõ mert ugye még mindig nincs limit
annak ellenére h sokan javasoltuk

A Fõnök meg eltûnt...
2006. december 13. 11:12
Készülök kivégezni azokat a tanárokat, akik a szövetkezeti jogot annyira komolyan veszik, hogy ezt a sz**t kell most tanulnom az ezerszer lényegesebb és sürgetõbb vizsgaanyagok helyett.
*"rühellem a vizsgaidõszak elõtti utolsó héten zh-kat írató píécsdís nyikhajokat" szmájli*
*"rühellem a vizsgaidõszak elõtti utolsó héten zh-kat írató píécsdís nyikhajokat" szmájli*
2006. december 13. 19:02
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Eddig tanultam a vizsgaidõszak elõtti uccsó demóra, mostmeg szürcsölöm a tejeskávét.
2006. december 13. 22:09
Röhögök a sok lámán, valóban hiányzik 1 erõskezû móóódi + Gereb hihetetlen vegyes-repis topikjai is ... élményszámba mennek
Tudom-tudom : kuss / bár ez lopott szöveg, hisz az enyém / bekapom+benyelem+leszóóóópom+beleûûûûûlök+stb ...
Tudom-tudom : kuss / bár ez lopott szöveg, hisz az enyém / bekapom+benyelem+leszóóóópom+beleûûûûûlök+stb ...
2006. december 14. 11:04
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(Super Saiya Jin 4 @ 2006. December 13. - 23:09)
Röhögök a sok lámán, valóban hiányzik 1 erõskezû móóódi + Gereb hihetetlen vegyes-repis topikjai is ... élményszámba mennek

Sanyivazze, te nagyon hulye vagy!
2006. december 14. 22:11
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Az SNLM jogi képviselõjének elso tanacsara elkezdtem nezni a Colo Colo - Pachuca meccset. Hat folyik a konnyem a kommentatortol (Horti Gabor). Nehany aranykopes az elso 10percbol:
- megpettingelik a nézõket
- Pinochet, Che, a hol vannak ok a nagy viccmesterhez, Sztálinhoz
- eltelt 2 perc es meg nem esett gol, ami alapvetoen csodalatos dolog
Meccs elejen a kezfogasoknal: mar sékelik a kezüket...
- hovaksagban szenved, hogy nem ismeri fel a feher trikot?
- ohohooo, a ket golyofeju
- ott van, ott van, ez a moka, oooooooooooooh (egy cselre)
- Maradona is hogy jart, elkezdett ott varazsolni, erre Gojkojecsea eltorte mindket labat
na szal ilyeneket nyom, nagyon veszelyes
Kosz Bajtars
- megpettingelik a nézõket
- Pinochet, Che, a hol vannak ok a nagy viccmesterhez, Sztálinhoz
- eltelt 2 perc es meg nem esett gol, ami alapvetoen csodalatos dolog
Meccs elejen a kezfogasoknal: mar sékelik a kezüket...
- hovaksagban szenved, hogy nem ismeri fel a feher trikot?
- ohohooo, a ket golyofeju
- ott van, ott van, ez a moka, oooooooooooooh (egy cselre)
- Maradona is hogy jart, elkezdett ott varazsolni, erre Gojkojecsea eltorte mindket labat
na szal ilyeneket nyom, nagyon veszelyes
Kosz Bajtars
2006. december 18. 23:08
|
|
|
kozvetitem
baterom uzenetet offmesternek: ML, monnyal le!
amugy melozok, most egesz felkeltem... meg hat 2 hete nem is csinaltam nagyon semmit
amugy melozok, most egesz felkeltem... meg hat 2 hete nem is csinaltam nagyon semmit
2006. december 19. 20:18
Idézet(ML @ 2006. December 19. - 18:59)
Forraltbort kortyolgatok.

senkit nem érdekel mi is van veled ...
2006. december 19. 21:22
|
|
|
ilyet egy modmin nem mondhat!!!! 
btw, rakok fel 1 soroscskat, 45Mb, 56 kep... fel ora alatt 10 kep fel is ment :siroknagyon: :k_urvatkom:
btw, rakok fel 1 soroscskat, 45Mb, 56 kep... fel ora alatt 10 kep fel is ment :siroknagyon: :k_urvatkom:
2006. december 19. 21:47
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Gereb @ 2006. December 19. - 22:22)
ilyet egy modmin nem mondhat!!!! 
Honnan tudod mit akarok mondani?
Jó szórakozást btw!
Hátha repost lesz.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Benny Blanco elárulta, mennyi ideig randiztak Selena Gomezzel, mielőtt nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat
Benny Blanco elárulta, mennyi ideig randiztak Selena Gomezzel, mielőtt nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat
Kiderült, meddig titkolták, hogy együtt vannak.
Jesy Nelson exe elhagyta a beteg ikerlányait?
Jesy Nelson exe elhagyta a beteg ikerlányait?
Súlyos betegséget diagnosztizáltak a lányoknál.
Meghalt a nagymamája, ő pedig nyaralós képeket posztolt - sokan támadják Kim Kardashiant
Meghalt a nagymamája, ő pedig nyaralós képeket posztolt - sokan támadják Kim Kardashiant
Kicsit rosszul jött ki a nyaralási fotók időpontja.

0 felhasználónak tetszik: