Nektek mi a kedvenc telenovellátok?
2011. március 09. 16:05
Nekem a Maria del Carmen,az Acapulco szépe,A nök visszavágnak,az Árva angyal,Az ösforrás,a Titkok és szerelmek,A szerelem nevében,az Esmeralda,a Paula és Paulina,a Mindörökké szerelem,a Vad angyal,a Szeretni bolondulásig,a Rubi az elbüvölö szörnyteg,a Kettös játszma,a Te vagy az életem,A csábítás földjén,a Második esély,a Yago,a Pokolba a szépfiúkkal,a Szelemre várva,a Júdás asszonya,a Veled álomodom,a Nök háborúja,a Luna az örökösnö,a Szencsés szerelem,a Sosem feledlek,a Kedves ellenség,a Hazugságok hálójában,a Szeretök és riválisok,az Anita a bübájos bajkeverö,a Lucecita,a Vadmacska új élete,a Szeretni beindulásig,a Csacska angyal,a Vadmacska,A liliomlány,a Kachorra az ártatlan szökevény,a Lety a csúnya lány,a Barátok és szerelmek,a Maria,a Marimar,a Maria Mercedes,az Ördögi kör,az Édes dundi Valentina,a Fiorella,az Elsö szerelem,a Híresek és gazdagok,a Rosalinda,a Szerelmes álomodozók,a Betty a csúnya lány,a Zorro,A szerelem ösvényei
2 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
Tündiii
2011. március 09. 16:09
Idézet (valentina_022 @ 2011.03.09. 16:05)
Nekem a Maria del Carmen,az Acapulco szépe,A nök visszavágnak,az Árva angyal,Az ösforrás,a Titkok és szerelmek,A szerelem nevében,az Esmeralda,a Paula és Paulina,a Mindörökké szerelem,a Vad angyal,a Szeretni bolondulásig,a Rubi az elbüvölö szörnyteg,a Kettös játszma,a Te vagy az életem,A csábítás földjén,a Második esély,a Yago,a Pokolba a szépfiúkkal,a Szelemre várva,a Júdás asszonya,a Veled álomodom,a Nök háborúja,a Luna az örökösnö,a Szencsés szerelem,a Sosem feledlek,a Kedves ellenség,a Hazugságok hálójában,a Szeretök és riválisok,az Anita a bübájos bajkeverö,a Lucecita,a Vadmacska új élete,a Szeretni beindulásig,a Csacska angyal,a Vadmacska,A liliomlány,a Kachorra az ártatlan szökevény,a Lety a csúnya lány,a Barátok és szerelmek,a Maria,a Marimar,a Maria Mercedes,az Ördögi kör,az Édes dundi Valentina,a Fiorella,az Elsö szerelem,a Híresek és gazdagok,a Rosalinda,a Szerelmes álomodozók,a Betty a csúnya lány,a Zorro,A szerelem ösvényei
Ez a felsorolás arra emlékeztet, mikor Peter felsorolja azokat a műsorokat, amik miatt a Family Guyt leveszik a műsorról
2011. március 09. 16:10
Második esély , Árva angyal , Rebelde, Júdás asszonya, A szerelem nevében, a klón, Csajok, szilikon ez lesz a paradicsom, Rubí,
2011. március 09. 16:54
kizsu85új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 146926 offline |
Helló!
Nekem anno a kedvenc sorozatom az Acapulco bay volt,még a mai napig is imádom!!!
A most futó sorozatok közül az Árva angyalt és a Csábítás földjént szeretem.De ez a Rebeca sem lesz rossz!
Nekem anno a kedvenc sorozatom az Acapulco bay volt,még a mai napig is imádom!!!
A most futó sorozatok közül az Árva angyalt és a Csábítás földjént szeretem.De ez a Rebeca sem lesz rossz!
2011. március 12. 11:25
MileySelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 72 Csatolások: 28 Azonosító: 144919 offline |
Nekem: a Kettős Játszma, Árva Angyal, Te vagy az életem, Csacska angyal, Csajok Szilikon ez lesz a paradicsom
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. március 12. 11:29
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline |
Nekem a Csacska angyal.
nicol bellox
2011. március 12. 11:34
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline |
Árva angyal,Csacska Angyal.
2011. március 25. 23:47
summerfan_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 147970 offline |
Csacska angyal,Árva angya,Paula és Paulina,Vad angyal
nicol bellox
2011. március 26. 09:07
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
Idézet (valentina_022 @ 2011.03.09. 16:05)
azta am nekem Árva angyal, Szerelem Nevében,Szerelem rabjai,Mindörökké szerelem, Vad angyal[kis koromban mindig néztem], Pokolba a szépfiúkkal [kicsit hasonlít a vad angyalra],Te vagy az életem[ nagyonimádtam eztis], A csábítás földjén,Csacska angyal,Csajok,szilikon ez lesz a paradicsom. kb. ezek az emlékezetesek nekem:D
2011. március 26. 21:44
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Időben nézzük a sorrendet, akkor Vad angyal, Paula és Paulina, Titkok és szerelmek, Árva angyal
nicol bellox
2011. március 30. 09:04
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Nekem a Paula és Paulina (La usurpadora = 'A bitorló') volt a kedvenc telenovellám anno ever. Ma már nem bírnám végignézni ezt sem, de ha mondani kell egyet, akkor ezt mondom!
csilagoseg,
nicol bellox
2011. március 30. 09:52
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.30. 09:04)
[center]Nekem a Paula és Paulina (La usurpadora = 'A bitorló') volt a kedvenc telenovellám anno ever. Ma már nem bírnám végignézni ezt sem, de ha mondani kell egyet, akkor ezt mondom!
Én is erre gondoltam, mikor megláttam a kérdést
A másik a Vad angyal volt, amit nagyon szerettem, de én se bírnám végigülni ezeket még egyszer.
Sally Sparrow,
tya04
2011. március 30. 12:05
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline |
-Sonadoras - Szerelmes álmodozók
-Csacska angyal
-Csajok, szilikon ez lesz a paradicsom!
Most ezek jutnak az eszembe...
-Csacska angyal
-Csajok, szilikon ez lesz a paradicsom!
Most ezek jutnak az eszembe...
nicol bellox
2011. június 18. 14:05
Babett22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 138 Csatolások: 5 Azonosító: 152795 offline |
1. Rubi
2. Sonadoras
3. Kettős játszma
4. Szeretők és riválisok
5. Paula és Paulina
6. Vad angyal
2. Sonadoras
3. Kettős játszma
4. Szeretők és riválisok
5. Paula és Paulina
6. Vad angyal
nicol bellox
2011. július 02. 21:24
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
[quote=Sally Sparrow,2011.03.30. 09:04~1849956]
én a Csacska angyallal,a Vad angyallal és a Te vagy az életemmel vagyok így
Nekem a Paula és Paulina (La usurpadora = 'A bitorló') volt a kedvenc telenovellám anno ever. Ma már nem bírnám végignézni ezt sem, de ha mondani kell egyet, akkor ezt mondom!
én a Csacska angyallal,a Vad angyallal és a Te vagy az életemmel vagyok így
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.